Jump to content

Sugestii - Editia 1


Kelton
 Share

Recommended Posts

AnDYY.RATUSCA-RPG1

Propunere: un sistem de rent al afacerilor. Ce inseamna asta? Atat cel care l detine cat si cel care l inchiriaza au de castigat. De ce sa inchirieze cineva un biz in loc sa l pastreze? Suma pe care o primeste din timul inchirierii sa fie un pic mai mare ca cea normala primita pe zi.

Cel care are bizul inchiriat sa primeasca cu 2-3% mai mult pe durata inchirierii.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca jobul quarry worker sa se modifice. De ex la skill 1 si 2 jucatorii cu buldozerul sa stea doar la cariera gen"sa procure piatra" iar cei de skill 3 si 5 "sa duca de ex o masina de piatra la o casa sau o masina de ciment" ca sa se construiasca o casa. Ar fi foarte interesant. 

Link to comment
Share on other sites

Propun sa fie regândit jobul de Bus Driver, în momentul de fata este neprofitabil, am și ideile mele, dar poate a voastre îs mai bune decât ale mele, am sa le spun când ajung acasă printr un edit

 

Link to comment
Share on other sites

Propun să se facă garajele la case ca si cum sunt pe gta v. Sa apeși f, sa te bage într-un interior de unde sa iti poti lua masina. Iar a doua propunere sa poti depozita droguri, materiale in portbagajul mașinii, iar polițiștii sa aiba un frisk special ca sa poata verifica ce ai in portbagaj.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

1. Sa poti conduce o maşină şi fără permis de conducere şi dacă eşti prins să iei amendă de 15k - 20k şi wanted.

 

2. Să poţi lua arme fără licenţă dar dacă eşti prins să iei amendă 15k - 20k şi wanted.

 

Ar încuraja poliţiştii sa dea /frisk mai des şi să oprească jucătorii pentru control de rutină.

 

3. Scăderea numărului de ore la licenţe la 100.

 

Eu am licenţele astea de vreo 8 luni şi înca nu mi-au expirat.

 

4. Să iei iar wanted dacă furi maşina cuiva care nu şi-a blocat-o.

 

5. Adăugare in wanted sau în ticket list injurii poliţist.

 

6. Să-ți poți cumpăra armura ca civil. (Sau cel puțin jumătate din aceasta).

 

7. Să se mărească taxa pentru asigurare şi să se adauge un business pentru asta.

 

8. Reporterii să dea anunţuri cu situațiile de pe server gen, cand se întâmplă un DM undeva, cand este rob undeva să se dea news uri roleplay.

 

9. Să poți trage în safe-zone într-un polițist.

 

10. Să poți alege numărul de gloanțe pe care vrei să ți-l creezi cand dai create gun.

Link to comment
Share on other sites

Salut ! Propun sa poti detine 2 joburi in acelasi timp si sa poti cumpara job boost  50% din [/shop], asa ar motiva mai multi playeri sa munceasca la toate joburile si nu ar mai functiona doar Quarry Worker si Trucker. Probabil sunt jucatori care vor sa faca si alt job, dar nu sunt multumiti de castig.  Si diminuarea orelelor de licenta la 100, asa pot sa faca si cei sin S.I. raportul si activitatea ar fi mai mare sau macar daca raman la 300 de ore sa nu fie doar 300 de ore jucate, ci sa scada si cand nu esti pe server. De asemenea propun Bus Driver sa se mute in SF, asa mai e cineva si prin acel oras uitat decand s a mutat Truckerul. 

Edited by CristiSKL
Link to comment
Share on other sites

Sistem de garaje pe server, cum sunt cele din GTA V in care poti sa iti parchezi vehiculele persoanale(exceptie la avioane/elicoptere si barci). Garajele sa fie de mai multe tipuri (Small, Medium si Big) fiecare cu un interior diferit in functie de marimea tipului garajului, tot odata fiecare tip de garaj sa aiba un pret diferit. Garajele sa poata fi achizitionate fie prin Gold, fie cu bani in joc. Garajul sa poata fi cumparat din /shop iar pozitionarea acestuia sa fie facuta in locul in care se afla jucatorul in momentul achizitionarii. Intrarea in garaj sa poata fi facuta prin intermediul unei comenzi (Ex: /entergarage) si cand jucatorul este pe jos, si cand se afla in vehicul, iar daca jucatorul este intr-un vehicul in momentul folosirii comenzii sa il traga cu tot cu el in garaj. Parcatul vehiculelor in garaj sa poata fi facuta ca si pana acum cu /park in locul care considera fiecare detinator al garajului. In garaj sa nu poata fi parcate elicoptere, avioane, barci pentru ca ar fi cam aiurea. Iesirea din garaj sa poata fi facuta prin intermediul unei comenzi (Ex: /exitgarage) si sa te dea in fata garajului. Dupa parerea mea un sistem de garaje este un mare + pentru jucatorii cu multe vehicule fara loc de parcare la casa, mai ales pentru cei care au case scriptate.

Edited by Tupi
Link to comment
Share on other sites

Propunere: Modificarea bizuluii de tip CNN. 

1.Adaugat opțiunea news pachet (sa poți cumpăra un număr de anunțuri gen cum e la reporterii și serverul sa le dea singur pe toată perioada cât ești online. 

2.taxa de 100$ în momentul de fata e una mica sub economia serverului având în vedere și comisionul. Luat la fiecare PayDay propun modificarea taxieii. (rămâne la alegerea stafuluii cum) 

3.Propun ca atunci când cineva se loghează pe contul tău (Cont Spart) sa fi anunțat imediat printr-un email sau sa apară warning în admin log. (Ideea poate fi îmbunătățită, sunteții băieții deștepțiii) 

 

*Eu consider ca, aceste modificării ar fi bine primite pe Server rămâne la alegerea voastră "STAFF" 

Link to comment
Share on other sites

Propun un sistem de amenzi la gang uri.

Amenzile si invoirile sa se mute pe web (fiecare membru sa poata face 2 invoiri pe saptamana) iar la amenzi:

Se face evidenta automat/manual  si fiecare membru primește o notificare in game/web daca are amenda si o plătește din game cum e la blacklist sau de pe web si daca nu plătește amenda in 72h sau cat este termenul sa primească automat fw. La avertismente tot asa, daca faci doua av uri sa primești automat fw.

Liderul sa mai poata adăuga amenzi pentru afk in hq etc.

Multumesc. 

 

Link to comment
Share on other sites

AnDYY.RATUSCA-rpg1

Propunere:  alte job-uri. Dupa cum stim sistemul de job nu e chiar foarte greu e facut. Nu ne trebuie ceva complicat. 

1. Intretinere drumuri-ce faci mai exact, pai ceva vizibil mai nimic, dar exista acele masini de curatat cu perii in fata. Acestea sa fie intangibile, sa aiba un traseu sa faca niste ture si sa fie profitabile incat sa te plimbi cu ele.

2. Ceva job legat de port si docurile din LS, nu stiu, zona aia e goala, macaragiu, inginer, ceva acolo. O idee ar fii ceva cu acele macarale si containere, sa le muti, ceva 

3. Broker de asigurare: stim ca exista /buyinsurance, dar acesta sa fie inlocuit cu cateva biz-uri sau un job, cei ce au jobul sa accepte pe cel care vrea asigurare.

4. Constructor/zidar ceva legat de cladiri, constructii, drunuri etc. Exista masini speciale, betoniere, cele de transport, pick upuri etc. Sa fie skilluri, sa muncedti pe jos pana sa ajungi la masini.

5. La ferma sa fie folisita si combina, acei baloti, etc.

 

Link to comment
Share on other sites

1. Propun adaugarea evenimentelor LCS/sumo de la Zilele Comunitatii pe lista [/requestevent] sau la Race Arena cu o interfata prin care jucatorii sa aleaga masina dorita.

 

2. Propun micsorarea numarului de bizuri de tip Clothes/Eat. In momentul de fata sunt zone cu 5-6 bizuri si nu au productie reala mai mare de 1k/zi, mai ales ca sunt standuri hotdog la tot pasul. Cred ca 2-3/oras in zone diferite ar fi suficient.

 

3. Propun adaugarea unei sectiuni speciale in DS pentru vehiculele ce se pot cumpara de la Bobo, prin ticket. Pe langa ca ar usura munca voastra, ar creste si numarul de cumparatori. Sunt multi jucatori care nu stiu cum pot achizitiona acele vehicule.

 

4. Propun adaugarea unor cutii noi cu premii variate, de exemplu: 100 gold, hidden, slot, $15.000, Tampa. Bineinteles, fiecare cu un anumit procent  de castig. Multi jucatori au deja cam toate masinile oferite la cutii si nu mai au ce sa cumpere. 

 

 

DACA VA PLACE O PROPUNERE, NU TREBUIE SA O RESCRIETI, TREBUIE DOAR SA DATI +1 CELUI CARE A SCRIS-O. 

Din 30 de posturi, 20 contin "2 joburi simultan".

Edited by ROBBEN ToV
Link to comment
Share on other sites

Propun ca din efectuarea raportului in factiuni sa se ofere puncte de XP la clanuri (Aici se poate pune o verificare in caz ca playerul nu este intr-un clan sa nu primeasca puncte de XP, ceva logic, iar daca este sa primeasca vreo 7 puncte de XP / actiune)

Link to comment
Share on other sites

Nume: Cassian. 

Factiune: Hitmen Agency
Rank: Leader

Server: RPG2

Propuneri:

I. Schimbarea locatiei de la Jobul Trucker:
-Presupun ca toti vrem ca SF-ul sa fie ce a fost odata si cred eu ca aducerea inapoi a jobului trucker unde a fost, ar aduce un plus, nu mare, dar ar aduce. Jobul de LumberJack sa se mute in padurea de langa HQ Hitmen Agency sau intr-o alta padure de pe langa SF.
 

II. Garaj update:
-Un sistem pentru garaje la fel ca si pe GTA 5.  Doar casele ce au garaj scriptat/nescriptat sa profite de acest update (daca o sa fie implementat) [/entergarage], prescurtare [/eg] pentru a intra si [/exitgarage], prescurtare [/exg], pentru iesirea din garaj.  Garajul  sa poata fi folosit decat de propietarul casei sau si cei care stau un chirie.. Garajul sa fie in functie de sloturile din garaj detinute de propietar sau sa fie un numar standard, ca de exemplu s-ar putea pune acea hala mare sau diferite interioare de parcari, pentru fiecare player fiind in alt vitual world garajul, chiar daca sunt mai multi la acea casa. Sa nu poata da nimeni /park in raza de la iesire din garaj. Cand cumperi o masina din DealerShip sa ti-o livreze direct in garaj. Prin comanda [/eg] orice player sa poata intra in garaj si sa vada vehiculele, iar daca acel player detine jobul de Car Jacker sa poata da /picklock. 
Pentru vehiculele aeriene si pentru cele navale sa fie ca si pana acum, pentru a nu pune in dificultate jucatorii, pentru a folosit respectivele. 
In continuare jucatorii sa poata parca vehiculele pe langa case, dar nu pe raza iesirii din garaj.

Daca s-ar implementa acest update, ar aduce un beneficiul mare serverului cum ar fi reducerea lagului, estetica serverului. Pe langa acestea vehiculele ti-ar fi livrate direct in garaj. Din cate stiu, nu exista un astfel de update pe vreun server de RPG romanesc, deci ar fi ceva nou. 
 

III. Repopularea orasului San Fierro:
-Incercarea prin diferite metode de a repopula SF-ul, de ex mutarea unui biz important acolo sau cum am propus mai sus, alt job important in afara de Trucker, sa fie mai atractiv orasul, el fiind cel mai elegant si stilat oras dintre cele 3. 

-SF-ul dispune de cel mai mare spital din San Andreas, ceva s-ar putea face cu el.

IV. Presedinte si Primari:

1. Propun ca pe fiecare oras in parte sa se poata alege cate un primar, acesta sa stea in functie timp de 1 luna, exact ca la Mayor, ar aduce sansa a mai multor playeri sa obtina o asemenea functie.
Si de ce nu, ca fiecare dintre ei, primarii, respecti presedintele sa isi aduca cate un subaltern cu el.

Variante:

a. Dintre cei 3, la finalul mandatului lor sa se tina o alegere pentru Presedinte, urmand ca cine e ales sa fie timp de 3 luni Presedinte, pe urma din alea 3 luni tot asa cine vrea sa se inscrie la vot si sa fie ales pentru urmatoarele 3 luni

b. La fiecare inceput de luna sa se aleaga cate un Primar pe oras, iar pe termen de 3 luni oricine sa poata aplica pentru a fi Presedinte.
 

Sunt de parere ca ar aduce un plus acest lucru, avand in vedere ca toti vor sa ajunga Mayor, asa nu ar fi doar 1 singur pe chatul de la Mayor (+ adminii 4+), ci ar fi 4 sau 8.

 

2. Comisioanele si taxele de la bizuri sa fie salarul lunar ar primarului/presedintelui. 

Mai exact, daca o sa fie implementat sistemul de mai sus, fiecare biz din fiecare oras, are un comision, acel comision sa mearga in contul primariei din orasul respectiv, primarul primind 70% din totalul comisioanelor, ulterior restul de 30% din fiecare oras sa fie primit de Presedinte. Acest comision sa se imparta in fiecare seara sau la fiecare sfarsit de saptamana.

 

V. Comanda [/getjob] / 2 joburi in acelasi timp:

1. Liderii, Helperii, Adminii sau playerii dupa un anumit nivel sa poata da [/getjob] din orice locatie de pe harta, dar doar la un interval de timp, pentru a evita abuzurile, 5 minute eu zic ca ar fi perfect si in cazul in care ai facut un job care are cooldown sa se tina in continuare de acel cooldown. Doar pentru joburile care nu necesita o cursa 
 

Uneori devine enervant sa tot mergi sa iti iei detectiv, mai ales ca membru din departament/hitmen agency, unde ai nevoie de detectiv pentru a efectua raportul, mai ales ca tot la a 2-a luna incepe un nou sezon de maraton.

2. Sa se poata detine 2 joburi in acelasi timp (de la un anume level sau detinatorii de functii), dar doar anumite seturi de joburi, ca de exemplu:
- Mecanic, Detectiv, Avocat + celelalte joburi (DAR: in timp ce faci anumite joburi sa nu poti avea jobul de mecanic, ca de exemplu: Trucker, LumberJack, Miner etc, joburile la care trebuie sa efectuezi o cursa) ca de exemplu sa poti folosi Detectiv cu Pocket Thief.

 

Ar aduce un mic plus si da ar simplifica putin viata jucatorilor, mai ales a celora care stau departe de LS, unde se afla jobul de detectiv, etc si sunt de parere ca ar motiva jucatorii sa mai faca joburi, unora doar din simplu fapt ca au de mers pana in SF sa ia jobul de Pocket Thief.

 

SAU de ce nu sa fie adaugata aceasta obtiune intr-un viitor Maraton, la varianta PRO si doar 1 data sa fie acordat acest lucru.

 

 

VI. Refferals:
1. Marirea substantiala a bonusurilor pentru Respect Points (RP) de la Refferal, de la 15%, la 30% iar la bani sa ramana la fel, spun eu ca si asa sunt multe modalitati de a face bani pe server.
-Serverul a avansat, fata de cum a fost cand s-a implementat sistemul si ar aduce zic eu mai multa satisfactie jucatorilor care isi aduc prietenii sau formeaza intr-un fel sau altul premii pentru referali acestuia.

2. Adaugarea unei comenzi prin care sa iti vezi referali (/refferals) din joc si sa ai mai multe obtiuni, sa le poti trimite o suma de bani, sa poti seta ca cel cu id-ul de referal sa intoarca banii instant pe care ar urma sa ii primeasca el din acel [/buylevel], pentru ca multi cauta referali doar pentru a putea avansa mai repede in Level, banii ne mai fiind o problema.

Ajustarea sistemului de referal, in care sa iti poti face reclama cu acest ID de referal, ulterior sa poti acorda mici atentii pentru acestia, eu spre exemplu vreau sa fac level cat mai mare si cat mai repede si as fi dispus ca din banii mei sa acord referalilor o suma o data la 10 levele si de ce nu la un level 50 spre exemplu, un vehicul mai scump.

3. Eventual, de ce nu sa mai primesti ceva pe langa, daca un referal atinge lvl 100 sa primesti un slot car (exemplu doar) sau la 5 referali cu lvl 100+ sa primesti ceva: gold, mission points, rp bonus (de ce nu sa isi poata alege un premiu din acelea, ca la quest)

 

 

VII. Quest:

1. La questuri sa se adauge si joburile ilegale, adica un fel de inlocuire, acei playeri care nu sunt in departamente sa poata alege, faci 2 curse la Car Jackerr, in schimb de 2 curse la Transporter, pentru a primi cosul.

 

2. Stabilirea unui traseu, adica prima data incepi cu jobul la care iti da Cosul si pe urma pas cu pas faci celelalte obiecte.

3. Readucerea Questului de umblat din casa in casa, pentru Halloween si Craciun, mie unul mi-a placut questul de Craciunul trecut si s-ar potrivi cu aceste sarbatori, in realitate acest lucru facandu-se de Halloween si Craciun.


VIII. Business:

1. Ca detinator de biz sa poti seta un numar limitat de playeri care sa aiba gratuitate la bizul lor, ca la sistemul de Ignore sau Friends.

2. Daca un jucator foloseste un anumit tip de biz si e de pe acelasi IP cu detinatorul, banii sa nu fie contorizati in biz (la productia bizului de pe site) sau sa fie total gratuit.
Eu de exemplu mai joc si pe alte conturi (detin CNN SF in acest moment) si am casa aproape de SF, nu am de gand sa merg la CNN LS sau LV, pentru a pune [/ad] doar pentru simplu fapt ca "imi fac productie", asa nici nu o sa mai fie discutii ca x si y, isi face productie.

 

3. Adaugarea unei casete pe site, la Property/Business, in care sa se vada cine a folosit acel biz si suma pe care a platit o respectivului biz.

Aceste propuneri eu zic ca ar reduce din persoanele care dau tepe si eu am primit la randul meu o teapa si am incercat sa fac, sa nu ies atat de mult pe -, dar tot am iesit si nu e placut sa vezi ca ti-ai luat o teapa, unii banii aia iau strans in ani de joc.

 

IX. Evenimente:

1. Evenimentele de tip Race, LCS, LMS, sa fie facute automat la bizurile caracteristice fiecarui tip de eveniment, ca de exemplu: Race - Race Arena, Duele - Gun Shop (ales aleatoriu pentru a nu se face abuz), Ruleta Ruseasca la Restaurantele principale, LCS - la Arena din LV, unde ai o gama larga de tipuri de vehicule, etc. Si de ce nu adaugarea unor evenimente noi pentru bizurile de tip GunGame, PaintBall, etc.

De ce?: In trecut multe dintre aceste bizuri doar din asta "supravietuiau" si multe acele tipuri de evenimente le caracterizau, pana la urma ce conteaza 100$ pentru intrarea in biz, nu moare nimeni pentru 100$.

 

X. Hitmen Agency:

1. Order

- Implementarea sistemului de order, exact ca in departament, nu ai nevoie de m4/mp5/ak47, in efectuarea unui contract, iar acest lucru fiind posibil de la un rank superior (3, 4 sau 5)

 

XI. Crates:

1. Adaugarea unei cutii cu vehicule navale.

 

XII. Achievements:

1. Adaugarea unor noi Achievements:

Ca de exemplu:

- Deschiderea a X numar de cutii

- Efectuarea a X numar de misiuni (la fiecare in parte)
 

XIII. Dobanda:

1. Sa se modifice levelul pentru a obtine dobanda si de ce nu sa se mareasca putin acel prag de 10kk la 20kk,

Dar: Levelul de la care poti sa obtii dobanda fiind 75 (zic eu ca ar fi cel mai bine pentru rpg2). 

Daca sunteti de acord cu marirea pragului de la 10kk, la 20kk, doar 1 cont pe IP sa poata face dobanda.

 

Nota: Prin dobanda se fac multi bani, daca o persoana tine 3 conturi cu cate 9,5kk/cont, face aproximativ 210k pe zi (Aproximativ 70k pe zi, face un cont), adica undeva la 1.4kk pe saptamana, fiind mai rentabil sa ti banii la dobanda decat sa cumperi un biz.

 

2. Taxa sa fie marita, sa fim seriosi e infim acea suma iar un 50$/100$ taxa per payday, pentru jucatorii de lvl 10+ (un exemplu), nu e mult.

 

XIV. DealerShip:

1. Adaugarea vehiculelor si pe langa asta mai multe vehicule speciale ("Cumparate de la bobo"), in DealerShip, (cum am vazut la o propunere) multi nici nu stiu cum sa dea de Bobo sau nici macar de existenta lor si mai presus de atat, ar scadea mai mult economia serverului, care la momentul actual este enorma, unii jucatori fiind cu sume de 300/400/500kk+ in cont.

 

Nota: Toate ideile sunt propri unele dintre ele fiind postate acum 1 an jumate in alta sectiune, pentru evitarea neintelegerilor. (Link spre sectiunea respectiva)

 

Ca o parere a unor propuneri citite pe aici:

 

 


CONTRA:

1. Nu vad rostul schimbarii la 100h a licentelor

2. Sa ramana la fel ca pana acum cu trecerea licentelor (si in realitate, nu conteaza cat folosesti cat nu folosesti permisul de conducere, tot expira la un moment dat)

Normal ca nu dispar licentele daca nu stai online si intri doar 5 minute in fiecare zi.
 

 

 

Am sa mai revin cu un edit daca o sa imi mai aduc aminte ceva idei bunicele! 

 

Reactioneaza mai jos daca iti plac propunerile mele: 

Edited by Cassian Nicolae
Am mai adaugat inca 4 propuneri.
Link to comment
Share on other sites

Salut! Sa se readauge misiunile lui Mirel, alte crates si masinile primite de la crates sa le poti vinde pe 40-50% din valoare DS-ului. Sa se mai adauge rute la Trucker si Lumberjack. Si sa numai fie stocuri limitate in Da.

Link to comment
Share on other sites

Salut! Propun:

1. Sa se adauge un sistem de Blackjack sau Lozuri (pariuri) 6/49.

2. Sa se adauge sectiuni "Poll" la fiecare factiune unde se pot vota reguli noi in cadrul factiunii sau pareri despre anumite reguli, sau orice decide conducerea factiunii.

Edited by ImRoby
adaugari
Link to comment
Share on other sites

Salut!

Am si eu cateva propuneri, cum ar fi:
1) Posibilitatea de a adăuga/cumpăra garaj pentru casa detinuta de catre proprietar, un sistem asemănător celui de pe GTA V;

2) Adaugarea unei comenzi prin care se poate seta un al doilea proprietar, acesta avand acces doar la anumite comenzi, precum: /radio | /setrentable | /setrent;
3) Consider ca ar trebuii upgradat sistemul de "proprietati", astfel incat sa poti detine doua case/biz-uri simultan pe acelasi cont,stimuland jucatorii prin aceasta metoda sa joace mai mult pentru a strange bani si a cumpara doua bunuri;

4) Un job nou cred ca ar fi bine-venit pe server, deoarece nu ati mai introdus unul cam din 2017 si din nou si ar stimula jucatorii sa faca bani la acel job;

5) La misiuni (OG / Ryder/ Mirel / Dimitri) ati putea inventa o misiune noua;
6) La vanzarea unui vehicul să fie adăugata functia de pastrare a Hidden color-ului si al Vip text-ului;

 

Stiu ca nu am dezvoltat foarte tare aceste propuneri, dar nu cred că mai este cazul, deoarece se intelege automat scopul acestora. Oricum majoritatea dintre ele au fost deja postate (mai putin NR.1, deoarece eu nu am vazut o propunere ca aceasta pana acum.)

 

Dati +1 (LIKE) ca sa vada adminii propunerea, poate cu putin noroc se vor implementa unele dintre propuneri

Link to comment
Share on other sites

Salut! Propun un sistem de PET.

~ Cum sa functioneze?

Sa-l cumperi cu o suma modica(600G)

~ Ce avantaje sa aiba PET-ul?

Odata cu avansarea in nivel, sa iti ofere diferite avantaje(Bani in+ la payday, RP in +, puncte accept(pt. pd), drugs(la mafioti) MP(La civili))

IAR ACESTE PREMII SA SE MAREASCA ODATA CU AVANSAREA IN NIVEL A PETULUI

~ Avansarea in nivel a PET-ului?

- La orice JOB sa primesti un anumit XP

- Cand dai rob

- Cand faci raport

- Orice activitate pe server care poate sa fie luata in condica.

 

 

+1 DACA VA PLACE IDEEA, CHEERS.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca bancile sa poata da un credit la jucatori, de ex cei cu level pana in 35, sa poata lua undeva la 1kk din banca si sa plateasca pe ora undeva la 5k, iar cei care au bani luati de la banca sa nu poata vinde nimic pana nu-si platesc datoria la banca, sau sa nu poata da pay mai mult de 5k pe zi, iar daca acel jucator ramane fara bani si are casa masini si etc, sa se suspende automat casa pana acel jucator isi plateste 20% din datorie si dupa sa reporneasca din nou a platii rate la banca, iar cei care au multi bani sa poata depozita banii intr un cont personal si sa ia o dobanda mult mai mare, sunt anumiti jucatori care au avere cash 100kk+ si nu pot lua dobanda deloc. 

Link to comment
Share on other sites

Probabil ca a mai fost pusa undeva propunerea insa voi incerca.

1.La PD-uri, cand mergi sa dai /duty sa iti dea skinul conform rankului de PD. Nu mi se pare deloc roleplay sa vina tiganu de CJ sau Big Smoke sa vina sa imi dea amenda si sa imi confiste permisul.

2. Sa poti sa dai eject cuiva din casa la fel cum le dai eject din masina.

Edited by Kensou
Link to comment
Share on other sites

Propun să putem deține 2 job -uri unul principal si unul secundar, de exemplu pentru polițiști sa poata  deține job-ul detectiv si job-ul mecanic si spre exemplu vor sa isi repare masina sa scrie/repair si fara sa se duca la pns.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.