Jump to content

Sugestii - Editia 1


Kelton
 Share

Recommended Posts

1. Propun mutarea anumitor job-uri mai importante, gen Trucker inapoi in SF, sau anumitor biz-uri importante de pe server, ar ajuta la repopularea orasului.

2. Propun introducerea sistemului de garaje ca pe GTA V, fiecare jucator care detine o casa sa poata cumpara un garaj (small,medium,big) din shop, sa aiba interioare diferite (aici depinde de marimea sa) si sa beneficieze de el doar jucatorii care au rent la casa respectiva, ar micsora lag-ul de pe server si ar arata frumos.

3. Adaugarea unor noi cutii pe Chilliad, si sa contina alte premii precum gold, alte tipuri de masini, aeronave,barci, hidden, vip. Ca sa fim sinceri, majoritatea au toate masinile din crate-urile actuale.

4. In momentul in care un jucator isi vinde masina de exemplu prin /trade sa o poata vinde cu tot cu hidden si VIP, ar creste pretul vehiculului si s-ar bucura si cumparatorul de acel hidd si vip.

5. Sa se refaca job-ul Bus Driver,mai ales acum ca l-ati bagat ca job cand se baga Quest-urile, ar fii un castig in plus pentru jucatori, MAI ALES ca este si Job Goal-ul si se munceste non-stop.

6. Sa se mareasca range-ul in momentul in care mai multi politisti sunt dupa un suspect no-drept, acum este undeva la 50m, sa fie marit la 100m pentru ca este aiurea sa fugi dupa unu juma' de ora si sa il omoare altul si tu sa nu mai iei punct la raport.

7. Sa se regandeasca sistemul de fishing, sa fie facut un job, pentru ca, unii jucatori chiar fac fishing, cel putin eu ca helper am intampinat multi jucatori care intrebau despre sistemul de fish, unde pot vinde peste, unde pot pescui etc.

8. Pentru ca tot sunt skin-uri Bronze, Silver si Platinum, fiecare categorie de skin-uri sa aduca si un beneficiu, gen rp, un job boost de 2-3%(in functie de tipul skin-ului), xp la clan, mission points,/accept points mai mult la pd rank 3+ etc.

9. Propun ca orele pentru licente sa fie scazute, macar la 150h sau de ce nu, la 100, ar ajuta instructorii la raport.

10. Propun ca la orice punct la raport, indiferent de factiune, sa se dea si XP la clan, acolo 3-4 puncte xp, ar ajuta mai repede clanurile sa creasca in xp.

11. Am vazut ca a propus @South Eduard ceva legat de un sistem de heist, cred ca ar fi foarte interesant si ceva "diferit" fata de sistemul de rob, parerea mea este ca ar marii activitatea jucatorilor pe servere datorita actiunilor din el, si ar ajuta si membrii departamentelor cat si avocatii sa-si faca "treaba".

Las link-ul pe care l-a lasat si Eduard.

 

Edited by Dani Alex
Alta propunere adaugata.
Link to comment
Share on other sites

1,As vrea sa fie interzise PD helperele deoarece nu mi se pare normal si roleplay sa cobor din masina iar in a doua secunda sa imi apara 4 randuri de text, nici nu apuci sa citesti 2 cuvinte ca iti ia permisul si ai primit si amenda,sunt o prostie tipurile astea de helpere.

2.Ar trebuii regandita comanda /frisk pentru ca e anormal sa te plimbi pe strada si sa vina unu sa iti umble in buzunare, fara un ms fara nimic, ar trebuii sa te puna la perete si daca nu vrei sa traga cu tazerul.

3.Sa iti apara scrisul deasupra capului sa se faca si pe b-zone memeuri

4.Cu atat o masina are mai multi KM cu atat sa se strice mai repede sau combustibilul sa se duca mai repede, deoarece in general pe samp daca ai multi KM o masina e mai scumpa de zici ca traim intr-un univers paralel.

5.Sa nu se mai abuzeze de /stopanim deoarece e foarte canceros cand cineva foloseste de exemplu aceasta comanda si iese din masina, el inchide usa dar ies gloante din el, sau il calci e pe jos, se tavaleste dar el tot trage.

6.La jobul arms dealer de la skill 3 sa iti dea cate un wanted la vreo 2-3 ture sau sa fie random, deoarece nu poti sa faci skill la jobul asta ca in a doua secunda vine cineva dupa tine.

7.Sa nu mai fie  evidenta de war in cazul in care liderul nu este prezent la waruri in acea zi.

8.La poker sa fie si un MAXIM de bani cu care poti sa intri la o masa deoarece nu e corect sa vina unu cu 10kk la mese unde jucatorii se joaca cu cate 50,100,200k etc.

9.Sa puneti ceva in plus la VIP car ca acum e degeaba, nu stiu combustibil mai ieftin, tunning mai ieftin, ceva acolo sa se merite.

10.La waruri sa nu mai ai voie pe cladiri unde se ajunge doar cu PACKER, deoarece nu e corect din moment ce doar cei cu packer ( foarte putini) pot ajunge acolo iar pentru restu e inaccesibil, sa se dea warn pentru asa ceva.

Edited by DiceKIA
Link to comment
Share on other sites

Nick: Ragnar_Lothbrok

Sugestii:

 

-  Propun ca jucătorii care au jobul de car jacker cu skill 5 sa poata lua orice masina de factiune nu doar departament.

- Sa se mareasca castigurile la joburi. Sa fim seriosi 400$ sau nu stiu cat pe o cursa, pai tot serverul au miliarde și toate "imobiliarele" costa milioane si te chinui la job pentru cativa dolari.

- Sa poti jefuii magazine singur sau in grup, dacă ai task sa dai rob si nu gasesti sa poți da singur ar aduce un plus aparand jucători mai mulți pe lista de wanted.

- Sa se adauge "/backpack" si "/trunk" pentru masini ( iti poti pune drugs,mats, bani arme etc) pot ajuta si departamentele atunci cand te opresc sa faca control ei sa poata da "/frisk trunk" . 

- Cand esti la datorie la facțiune sa dai "/duty" să-ți dea skinul de facțiune, mi se pare aiurea ca unii sa fie obligați  poarte uniforme iar restu' nu poate și ei voiau sa aiba skin de 1kk purtat în pd sau mai știu eu.

- Job jail,  poți muncii în jail, poate eu n-am chef sa ies si sa nu  plictisesc poate vreau sa fac un job ( la fel ca pe rivala ne....)

- Propun mutarea jobului Trucker sau Garbage din LV  si spawnului civililor in SF, de ce? Sa se populace si acel oras.

- Helperii sau adminii sa ramana ori cu funcția din staff ori cu lider, restu' ce șanse mai au dacă 50% este ocupat de o singura persoana pe 3 posturi¿¿

Ori helper/admin ori lider nu amandoua, nu mi se pare logic si corect fata de ceilalti jucatori. 

- Adaugarea unui nou job ilegal prin care sa se poata folosii doar barcile iar atunci cand ajungi la  skill 4-5 să poți folosi barca ta personală, pentru ca barcile nu prea își au rostul pe server se poate adăuga acest job de "smuggler" imbinand plăcutul cu utilul si iar se pot ajuta departamentele cu acest job. 

 

Link to comment
Share on other sites

PARIURI SPORTIVE CU ECHIPE DIN LIGA 1, DOAR LIGA 1

 

 

 

Sistemul ar merge așa.

 

 

-Până vineri, când începe o etapă noua in Liga 1, jucătorii vor avea timp sa plaseze un pariu la un biz, voi alegeți biz-ul.

- Pariurile sa fie doar cu X(egal), 1(câștigă echipa care joaca acasă), 2(câștigă echipa care e in deplasare).

- Sa nu se țină cont de cote, sa zicem așa, pui pariurile pe toate 7 meciurile dintr-o etapa, le nimerești rezultatul la toate, fiecare meci daca ar conta 2k, nu cred că te-ai îmbogăți cu 14k. 

 

PRETURILE SUNT STABILITE DE STAFF IN VIITOR DACA SE IMPLEMENTEAZĂ

 

 

- daca pierzi un meci, și totuși nimerești 6 meciuri sa nu ți se adauge bani, ramai la 0

- Sa fie mai multi moderatori, care  cu un program bine stabilit, unul într-o etapa, altul în alta, etc, incarca rezultatele luni seara, când se termină o etapă și are o opțiune "Calculează castigurile". Când el "bifează" aceasta opțiune se duc banii in contul jucătorilor dupa exemplul meu de mai sus cu meciurile. 

 

 

Microbiștii, aștept +1.

Edited by Adr1anKIA
Link to comment
Share on other sites

Nick:_St1m_

Sugestii:

 

-Propun ca la skill 5 la jobul car jacked sa nu se mai deie wanted +3 & no drept de predare. Sa se dea doar wanted +3 ca la toate celelalte joburi ilegale la skill 5, cum ar fi arms dealer, drugs dealer.

-Propun ca la urmatorul sezon al maratonului sa se scada putin punctele care e nevoie sa le facem cand premiul este Mission Points, caci dupa parerea mea si am mai auzit in joc la multi ca prea mult timp trebuie sa pierzi pentru doar 40 Mission Points. Sa se scada macar putin, cu 10%.

-Propun sa se rezolve lagul de la waruri.

 

Link to comment
Share on other sites

Nick: Draven

 

Sugestii: In fiecare zi de la ora 20:00 - 22:00 ( atunci sunt cei mai multi playeri online ), sa se adauge un sistem de intrebari random in acest interval (EX: 5x7 // 144:12 ) si sa se faca o noua comanda in care playerii sa raspunda acolo, primul cu raspunsul corect castiga o suma intre $5.000 - $10.000, RP-uri, Mission Points, Rob Points, etc. Mi se pare o idee buna, mai multi playerii ar fii online in acest interval.

 

+1 daca v-ar placea.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Clanin3

Sugestie: propun ca la skill 5 Hot de masini sa poti fura orice vehicul. Consider ca daca ai acumulat deja skill 5, ai muncit suficient de mult sa poti fura orice vehicul (cele pe care trebuie sa le furi de la Skill 1-4, nu altele).

Edited by Clanin3
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se scoata chestia cu ore jucate pe sleep si refferal.Si asa mare beneficiu nu ai de pe urma refferalului.In felul asta nu mai intra toti nabii in factiune cu ore jucate pe sleep.Testele care se dau in mafii sa fie supravegheate de cei din cheaters team sau adminii 1 si 2.Cei de r3 sa se ocupe de helperi si complaints..Jumatate din adminii 1 si 2 nu au nicio atributiune iar cu ocazia asta mai invata si ei sa prinda codatii sau teparii precum raduq.De marit timpul la /report sau /n.Gen dai /report tre sa astepti mai multe secunde decat pana acum.Cu ocazia asta nu se mai plang adminii ca sunt bombardati de /reporturi.Sa nu se mai afiseze adminul ce a acceptat reportul tau ci doar ca a fost acceptat reportul tau.Sa nu mai dea liderul rank up de la rank 3 in sus ci automat de catre server pentru ca sunt 2 lideri la unele factiuni si daca la unul din ei nu le place de fata ta nu iti da rank up iar celalalt nu se baga.Subliderii sa aibe raport precum cei de r5 nu sa frece menta.Sa putem da rob la orice ora din zi sau noapte.Sa fim "premiati" cu bani sau rp la fiecare stea care ne scade cand avem wanted.Cand dai escape sa ai o masina la dispozitie pentru ca Pd-ul sta in desert la escape precum vulturii.Sa facem job in jail pentru a ne scadea timpul de asteptare.Sa stai 1 ora in jail degeaba si sa iei kick dupa 30 de minute e naspa rau.

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, DravenN said:

Nick: Draven

 

Sugestii: In fiecare zi de la ora 20:00 - 22:00 ( atunci sunt cei mai multi playeri online ), sa se adauge un sistem de intrebari random in acest interval (EX: 5x7 // 144:12 ) si sa se faca o noua comanda in care playerii sa raspunda acolo, primul cu raspunsul corect castiga o suma intre $5.000 - $10.000, RP-uri, Mission Points, Rob Points, etc. Mi se pare o idee buna, mai multi playerii ar fii online in acest interval.

 

+1 daca v-ar placea.

 

Edited by AlinGabrielLazar
Link to comment
Share on other sites

1. Propun sa se reduca numarul de standuri de Hotdog. Sunt puse in zone populate, iar business-urile tip fast-food sunt degeaba pe server. 

2. Propun ideea aia cu franciza la business-uri. 

3.Propun sa se mai scoata din atatea modalitati de facut bani prea usor. misiuni, task uri etc. Se fac prea usor banii si sunt prea multi bani pe server in raport cu cati playeri sunt.

4.Propun sa se mai scoata un 0 din bani...s-a mai facut asta odata.

5. Bizurile mai mici fastfood clothes si astea care au productie 0 ar trebui regandite in asa fel incat sa aiba un rol pe server. In momentul asta ele sunt de umplutura..

Link to comment
Share on other sites

1. Propun la comanda [/v] sa fie o functie Spawn all Cars, sa nu mai stai tu la fiecare masina sa dai spawn.

2. Sa fie scoasa treaba aia, daca ai de ex. wanted 1 sa nu mai poti face DM.

3. Daca faci clan spray si din greseala iesi din zona si esti din factiune si omori respectivul player primesti FW, sa se mareasca zona in care nu primesti call 112.

Edited by SolDaT
Link to comment
Share on other sites

Propun, pentru a se face sv-ul mai RP, cand te lovesti cu masina sa iti scada hp sau chiar sa mori daca ai viteza mare, iar combustibilul sa se consume in functie de viteza cu care mergi cu masina.

Edited by eB Ryd3r
Link to comment
Share on other sites

Nick: Remus

1. Propun cand scrii un ziar la News Reporters sa ai un buton de "EDIT". Daca gresesti sa nu mai stai sa ii dai delete iar daca ai rank 2 sa astepti dupa un rank 3 sa dea. Zic ca ar fi mai util pentru noi.

Link to comment
Share on other sites

Salut, propun urmatoarele lucruri : 

1. Sa se adauge un sistem de garaje, jucatorii care au case sa isi poate achizitiona de pe /shop un garaj, pe care si l poate amplasa in fata casei, unde doreste acesta, garajul fiind de mai multe tipuri (small, medium, big).

2. Toate joburile sa fie refacute, sau cel putin cateva din ele, sa fie adaugate lucruri noi, atractive.

3. O data pe an, jucatorii care fac parte dintr o factiune sa isi poata lua un concediu (de exemplu o luna), de exemplu pe timpul verii unii nu pot sta pe samp, asa ca ar fi o solutie buna. Dupa concediu jucatorul primeste rank down, sau trebuie sa recupereze raportul pe care l-a pierdut.

Link to comment
Share on other sites

Salutare! Am si eu cateva propuneri, cateva dintre ele fiind:

1. Marirea vitezei la infernus-urile de la departamente. Noi astia, din departamente, nu avem voie cu nos pe vehicule, atat mai putin pe cele de la factiune.. Un jucator normal ce are infernus, mai mult ca sigur are si nos .. In acest pas suntem dezavantati, fiindca un jucator obisnuit are avantajul nos-ului in curbe, de ex: Luam o curba brusca .. Nos-ul il ajuta pe respectivul sa acelereze mult mai repede, pe cand noi astia, din pd, ramanem in urma.

2. Propun un "heist", sau de ce nu, un sistem de dat rob de unul singur, ceva unic. Atunci cand dai rob in 4, sunt sanse mari sa nimeresti un jucator care nu a mai dat un rob pana acum, si nu stie cu ce se mananca ... Astfel, fiind in dezavantaj...

3. Propun un sistem de garaje, gen garaje GTA V.

4.Propun modificarea sistemului actual de rob ... Sistemul actual de rob parca este facut sa avantajeze membrii departamentelor, si nu jucatorii ce dau rob.. Propun ca nici un jucator inafara de cei ce dau rob sa nu mai vada acel "craniu" pana cand jucatorii ce dau rob nu primesc wanted. De asemenea, propun sa se mareasca timpul primirii wanted-ului de la 1 minut din momentul furtului primei bijuterii in 2 minute, sau de ce nu, chiar 3 minute.

5. Propun ca membrii factiunilor de tip "Taxi" sa isi poata da spawnchange la HQ-ul celorlalte factiuni de acelasi tip. De exemplu, sa zicem ca eu sunt in LS taxi .. Ar fi destul de folositor sa iti poti da spawnchange la HQ Lv taxi sau chiar SF taxi, macar de la rank 4+, fiindca in cazul testerilor, se mai intampla sa mai pice netul sau sa luam crash, si daca nu este mave la Hq este destul de enervant sa mergem din LS/Lv in Sf de exemplu.

6. Propun ca atat timp cat ai wanted sa nu mai poti da /usedrugs, sau macar sa ai un cooldown... Multi jucatori consuma cantitati mari de droguri la DM-uri, ceea ce ii pune in dezavantaj pe membrii pd, fiindca ei practic isi incarca viata instant, pe cand la un  biz de tip "/eat" ai avea un cooldown.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut

1. Masinile de la maraton/crates.

Vreau sa propun sa faceti ca sa putem sa vindem masinile de la maraton sau crates, ca si masinile obisnuite, doar ca cu 1$ prin /trade macar (singura optiune a cumparatorului, adica sa nu poata oferi altceva la schimb, case, biz-uri, mai multi bani etc, iar cumparatorul sa fie anuntat ca masina e din crate/maraton, si are o singura optiune). Pentru ca ar fi mai bine sa dau de exemplu masina de la maraton sau crate, care nu am nevoie de ea unui jucator incepator decat sa o dau la DS. Si avem si noi conturi secundare si am vrea sa transferam masinile de pe un cont pe altul, pana la urma sunt tot muncite de noi.

 2. Culorile hidden si VIP.

Sa putem vinde masinile cu tot cu culorile Hidden si VIP, doar ca, optiunea mea: In timpul afacerii, vanzatorul este intrebat daca vrea sa vanda masina cu tot cu Hidden si VIP, el sa aleaga daca vinde doar masina sau si Hidden/VIP. Adica daca am o masina cu Hidden/VIP pe un cont secundar la fel sa mi-o pot transfera pe contul principal. Doar Hidden-ul si VIP-ul sunt muncite de mine, am dreptul.

 3. Joburi secundare.

Sa fie adaugate joburi secundare pe server, macar pentru jucatorii din factiuni. Deoarece eu, fiind intr-o mafie mi s-a intamplat de multe ori sa fac job, si cand ajung la war, uit sa-mi iau arms dealer, iar in asa situatie pot primi FW. Sa fie macar joburi secundare pentru membrii din departamente, hitmen, mafii, TTC.

 4. Bus driver si Fisher.

Sa fie schimbate aceste joburi sau sa se mareasca salariul la ele. Daca luam asa, sunt degeaba pe server, doar Bus Driever-ul este utilizat uneori, si atunci pentru efectuarea quest-ului.

 5. Spawnchange

Sa putem da /spawnchange si cand avem wanted.

 6. Tepele

Stim cu totii ca tepele sunt o problema. Propun sa fie pedepsite tepele, iar cand facem o reclamatie, sa nu primim raspunsul "Nu raspundem noi" etc. Sa depuna adminii un efort sa ne ajute sa ne recuperam bunurile pierdute. Iar in /trade, la final cand apasam pe butonul Confirma sa ne apara un mesaj in care ne intreaba daca suntem siguri sa facem schimbul de bunuri pe pretul acordat/primit. 

Edited by Victor MD
Link to comment
Share on other sites

Mă gândeam la sistemul actual de loterie, care după părerea mea este destul de sec și toată lumea a uitat de el. Este ceva de care serverul ar pute profita dacă s-ar investi puțin timp și efort.

 

Mai jos propun un sistem nou:

 

Loteria să se întâmple la fiecare oră sau poate chiar la fiecare oră pară între intervalul orar 12:00 - 00:00 și să aibă loc doar dacă sunt minim 50 de participanți.

Am zis să sugerez un orar și un minim ca să ne asigurăm că nu o să fie jucători care profită de acest sistem pentru a câștiga constant. Aceste valori pot să fie ajustate de către persoanele corespunzătoare cum consideră ele mai bine.

 

Jucătorii trebuie să cumpere un bilet cu un număr de la 1 la 99 de la orice magazin. 

Asta asigură un mod în plus pentru jucători să fie activi și de asemenea o metodă în plus de profit pentru afacerile de tip 24/7. Mă gândeam biletul să coste în jur de $1.000. În felul ăsta, măcar în orele alese pentru loterie, jucătorii o să meargă la cele mai apropiate magazine pentru a-și asigura biletele. 

 

Jucătorii trebuie să primească o reamintire cu 5 minute înainte de a începe loteria să își cumpere bilet.

Ca să nu se uite de loterie și să nu fie constant întrebări de ”când începe loteria”, mai bine să fie un fel de notificare prin care jucătorii să afle că loteria se va întâmpla în scurt timp.

 

Premiul să fie o sumă de fixă de $25.000 - $50.000 sau o sumă bazată pe numărul de participanți.

Având în vedere că loteria o să fie de mai multe ore pe zi, premiul trebuie să constituie dintr-o sumă modică sau o sumă bazată pe numărul de jucători participanți. Asta cel mai bine să fie decis de către adminii corespunzători, doar am zis să menționez. 

În cazul în care mai mulți jucători s-au înscris cu numărul câștigător, rămâne la latitudinea voastră dacă ar fi prea mult să câștige fiecare premiul complet sau să se împartă.

 

Numărul de participanți, numele și numerele alese ale câștigătorilor să fie menționate.

În felul ăsta, jucătorii se simt bine să-și și vadă numele pe lângă premiul câștigat și jucătorii care n-au câștigat o să știe cât de departe sau aproape au fost să câștige.

Link to comment
Share on other sites

Dacă dau mai mult de 50hp într-un player la war, să mi se pună drept "assist" iar la dacă acumulez 2 asisst-uri, să mi se pună un kill, ori la final cand se fac scorurile sau automat pe parcurs. Mi se pare mult mai ok. Sunt mulți care fură.

Link to comment
Share on other sites

Am o singura propunere care nu s-a mai dat pana acum.

 

Propun sa fie adaugat pe server Vehicle Spawn Slot.

Cred ca pe toti va enerveaza (pe mine foarte mult) ca puteti spawna doar 8 masini cu cont premium.

Acesta sa coste: 600 gold (la /shop) si sa fie adaugat ca premiu la Quest-uri, Maraton.. etc.

Link to comment
Share on other sites

Propun un sistem de loterie. Fiecare jucator sa aiba posibilitatea sa puna un bilet la loterie ca in viata reala. Spre exemplu sa poti juca la 5/40, 6/49 sau Joker. Pretul biletului sa fie intre, sa spun: 10.000$-50.000$ (sau in functie de cum credeti voi), iar castigurile sa fie mai mari, intre 100.000$-500.000$ spre exemplu. Bineinteles premiul cel mare fiind 500.000$ daca ai nimerit toate 5 numerele la 5/40 spre exemplu sau toate 6 la 6/49. Daca ai nimerit 4 la 5/40 sa primesti spre exemplu 250.000$ etc. Banuiesc ca stiti cum functioneaza sistemul de loterie in viata reala.

 

Consider ca propunerea mea ar aduce un update destul de major si original al serverului. Sistemul actual este unul destul de comun cu premii foarte mici pentru vremurile economice actuale.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.