Jump to content

Sugestii - Editia 1


Kelton
 Share

Recommended Posts

Propun ca Tu, Kelton sa raspunzi urmatoarei serii de recurtare la Helperi. Poate asa nu o sa mai existe atatea favoritisme clare :)) .

Link to comment
Share on other sites

My suggestion is to add Pilot job wich u can take from Airport.

Depending on skill you will be in a plane 

and have to fly through a number of checkpoints before landing in another airport to recive the money.

Skill 1 can be dodo

.

.

Skill 4 can be At-400.

Skill 5 can be shamal

 

Apart from adding another job to game we will add another beautiful scenery to the game by making the checkpoints over cities or towns it will be beautiful like in real life imagine going on the highway and seeing a plane flying or driving near airport ang looking at a plane landing. To avoid any collision or accidents the planes can be ghost vehicles(u cant collide with) and if the player misses 2 checkpoints or takes too much time to go through cp he will fail.

Thank you 

+1 if you like it

Link to comment
Share on other sites

Marathon Suggestions 

 

  1. Add Marathon Points in farmer job also. Because marathon points are actually related to Player's activity in game. And farmer job is also an activity so add farmer job point also according to seeds like skill 1 seed is for 1 marathon point on each bunch.
  2. If player is a Permanent premium account player so he can complete premium days task this with 0 gold. On the same way if player already owned same vehicle with 0$ state price he can complete this task for 0 gold. Because no one have too much empty slots in garage to carry same vehicles that are just for personal use and we can't get money from it.
  3. Each Hours play on server will be counted as 5 Marathon points.
Edited by A K K I
Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea unor noi skin-uri platinum, ori ca unele skinuri care sunt silver sau bronze sa se fie adaugate in categoria celor platinum, spre exemplu protagonistul din jocul gta 3 (299), Emmet (id 6), Maccer (2), OG LOC (293), id 170 etc.

Edited by Ichimaru
Link to comment
Share on other sites

Salutare. Propun adaugarea unui job nou si modificarea skill-urilor, sa ai skill si la gunoier !

Link to comment
Share on other sites

Propun sa fie adaugat un sistem de "Heist" ca pe GTA 5 unde trebuie sa faci cateva misiuni de pregatire pentru jaful final gen sa furi masini/motociclete cu care sa fugi, sa cumperi arme si explozibil, etc, etc. Si premiul sa fie intre 500k sau 1kk de fiecare si sa ai cooldown de 3-4 zile sau o saptamana.

Link to comment
Share on other sites

1. Sa putem vinde masinile de tip 0$ altor jucatori la pretul de 0$. De ce sa vand Flash, Premier, FCR, Mesa, Jester la DS, cand pot sa le dau unor jucatori care poate au nevoie de ele

2. In Caligulas LV sa fie adaugata o ruleta similara cu cea din Casino Update de pe GTA V. La ruleta sa poti castiga: 5, 10, 20RP, sau 5, 10, 15Gold, Skin Bronze, Skin Silver sau 5, 10, 15k si marele premiu (sanse foarte mici) o masina random (Sultan, Bullet, Flash, la ocazii speciale Hotring(optional)) care sa se schimbe saptamanal si sa coste 0$. La ruleta sa poti da o singura data pe zi. Sa fie facut acolo un stand d-ala unde sa stea masina, d-astea...

Edited by CarolI
Link to comment
Share on other sites

Propun sa fie schimbate vitezele la masini, deja e monoton cu ele default. Pe toate serverele gasesti aceleasi viteze, zic sa fie ceva mai unic.

Spre exemplu Sultan este o masina foarte buna, dar lasa de dorit viteza s.a.m.d

Link to comment
Share on other sites

Salut!
As propune urmatoarele chestii:
1. Daca deti un vehicul de tip VIP sa poti adauga pe langa vip text si stickere, obiecte (precum cele din /costumes), roti bulletproof.
2. La invoirile zilnice de la waruri sa poata exista un numar maxim de acceptari (2 ca pana acum) deoarece prezenta la waruri este foarte mica in unele mafii.
3. Sistem de garaj cum a spus si @oC NoStresS doar ca in acesta sa iti poti modifica tu masina cum doresti (ma refer la vehiculele VIP in special).
4. Modificarea comenzii [/order] la mafii, spre exemplu: Rank 1 - Deagle, Rank 2 - Deagle+M4, rank 3: Deagle+M4+Rifle, Rank 4: Deagle+M4+Rifle+Combat, Rank 5: Toate armele.
5. Scoaterea apartamentelor (cele de la Dealer Ship) deoarece dupa parerea mea fac lag.
6. Adaugarea unui BIZ de tip VIPS, de unde poti sa iti cumperi accesoriile pentru VIP in caz ca nu ai cont premium sa le faci in garajul tau(daca adugati si garajele).
7. Posibilitatea de a detine un PET.
8. La finalizarea bonusului de la raportul de factiune sa primesti pe langa suma de 25k si 25 GOLD.
9. Daca avem vehicule cu HIDDEN/VIP dupa ce le vindem la alti playeri sa ramana acele optiuni de hidden sau vip sau sa primim noi goldul cheltuit sau gratuitatea de pe vip/hidd.

10. Sa existe pentru membrii din SI rank6+ comanda [/unduty] pentru a vedea cati sunt on duty

 

11. Adaugarea unor noi vehicule speciale in Dealer Ship (Dune, Hydra, Roadtrain, etc)
 
Edited by Allexandruuu
Adaugarea unor noi idei
Link to comment
Share on other sites

1.Politistii sa nu poata da rent in locatiile de rob (Angel Pine, Bayside etc)

 

2. Sortarea skin-urile din Clothing pe Bronze, Silver si Platinum. E destul de greu sa gasesti un skin din moment ce totul e alandala.

 

3. La rob, sa primesti wanted dupa 90 sec, nu dupa 60. Politistii au un avantaj imens fata de jucatori cand vine vorba de rob-uri.

 

4.. Propun modificarea sistemului de blacklist, deoarece in momentul de fata e o gluma.

Daca esti adaugat pe Blacklist sa nu mai poti aplica in nicio factiune timp de 7-14 zile chiar daca platesti, si sa creasca pretul pe care trebuie sa-l platesti. Acum cat e, maxim 20k? 

Poate asa mai descurajam spartul rotilor la taximetristi si injuratul.

 

5. Daca avem cont premium, sa primim grad si pe forum, asa cum e pe rivala, daca aia pot, puteti si voi.

 

6. La jobul Curier sa transportam masinile pe o platforma, gen Packer sau DFT-30

 

7. Adaugare comenzii /cancel report respectiv /cancel n

Edited by kawasaki
Link to comment
Share on other sites

Propun creearea unui sistem de betting la war-uri cum e si in realitate la meciuri (superbet, unibet etc)

Gen: Dacă mafia X câstigă înpotriva mafiei X.

Dacă mafia X face 6 runde consecutive etc.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun să se adauge pe website la proprietățile fiecărui jucător la masini un update la culori. Gen sa apara VIP mare cu galben, etc la fel si hidden. Tema de pe website e prea obositoare.

 

+1 merita.

Edited by THE NORTH
Link to comment
Share on other sites

Propunerile mele: 

 

1. Sa bagati un nou job pe servere, anume Jobul Bancii. Ce trebuie sa faci? Ei bine, iei jobul bancii de la primarie, si te duci la orice banca( si inauntru e o usa albastra asa..) te duci la ea si dai /getcashbank ( iti da o anumita suma de bani, care nu pot fi folositi) . Si te duci in diferite zone din alt oras si depozitezi banii. /depositcashbank 

 

2. Sa bagati o comanda, anume /phone. Si sa iti arate un tab in care sa ai acolo friends  ( ca sa nu mai dai y sa-ti apara); sa iti apara si missed calls si missed messages (ca multi nu prea stiu se astea); si Ds( cand apesi pe DS sa te duca in magazinul DS) si apoi sa iti apara acolo, order the car. Si dupa ce o comanzi, sa ii zici locatia unde sa vina, adica unde ai spawn, sa alegi sa vina acolo. Dupa ce comanzi masina, ea sa vina in vreo 10 minute. 

Eu zic ca e mult mai bine asa, deoarece cand se baga stock de ex, reduce lagul dupa sv la DS. Si asa apuca sa ia mai multi masini si linistiti.

 

3. Al treilea job ar fi transport cars. Ca tot avem packer pe sv, zic sa fie si acest job.. Nush sa zic cam de unde sa iei jobu. Si te duci la orice rent car.. si dai /work. Ti se spawneaza un packer si pe acest parcker sa fie cateva masini. Si treb sa le duci in alt oras.

 

4. Sa poată un anumit număr de jucători(5-6) sa dea G, sa poată sa se urce în shamal. Ar fi frumos. 

Edited by AgentFLY666
Link to comment
Share on other sites

Hello,

As The Fusion Happened, The Number Of English / Foreigner Players have been doubled.

I Know that 69 Pier Mobs and SF School Instructors Are already English but the thing is that Leaders there get a rare chance to become leader and right after that they don't leave for like 1-2 Years and all the Other Foreign Players with merit don't get a chance to become a Leader. So My Simple Suggestion is that to make National Guard An English Faction. That way There will be One Department, One Gang and One Peaceful Faction which belongs to foreigners.  I Can Assure that 40% Of the Community Now In B-Zone is Full of Foreigners

 

+1 If you All Agree.

Link to comment
Share on other sites

1. - Propun adaugarea unor mesaje globale de informare in momentul in care taximetristii / paramedicii / TTC sunt la datorie, asa jucatorii pot apela la serviciile acestora.

2. - Propun adaugarea unui chat utilizatorilor de cont premium, ar fi frumos, mai intrebi una alta, o afacere, etc.

Link to comment
Share on other sites

1)Propun să se poata scripta/construi casa in diferite locuri(exp. casa in copac sau sa se poata construi o insulă cu o casa pe ea, etc) pentru o sumă de bani mai mare.

2)Propun ca vehiculele VIP sa aiba anumite beneficii 

3)Propun ca la tunning cand doresti sa scoti un component sa il poti scoate fara a sterge pe toate sau fara a schimba un altul pentru a merge sa scoti nos-ul de exp.

4) Propun ca la factiunea NG sa se adauge o comanda cu care sa dai unpunish in caz ca dai punish cuiva gresit. 

5)Propun adăugarea de garaje care se pot achiziționa cu gold si care iti baga masina într-un vw iar cand o bagi sa fie ceva animație frumos.

 

 

      +1 dacă sunteți de acord cu sugestiile mele

 

Edited by KyubyZEM RPG
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se adauge la maraton un premiu prin care sa nu mai primesti wanted la joburile ilegale pe perioada maratonului, asa cum e si la zilele comunitatii. 

 

Cei care au deja skill 5 la toate joburile, sa poata da skip cu 0 gold la zilele care au ca si premiu job skill up, cum e la cont premium.

 

Puncte primite la maraton pentru un anumit numar de ore sau minute jucate.

 

Adaugarea de puncte la maraton pentru fiecare seed plantat la ferma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Edited by RW PauL
Link to comment
Share on other sites

Propun ca sa se adauge o varianta care iti faci upgrade la masina NU STGE din astea roti altfel si nu chiar la masina chiar si la skin dar ori bani ori gold 

Link to comment
Share on other sites

Propun sa se implementeze un sistem de caziere si pe SAMP. De exemplu la orice infractiune in care stai la puscarie sa ti se faca un cazier si sa zicem ca la X caziere trebuie neaparat sa le platestk ca altfel nu o sa mai primesti PayDay sau orice smecherie din asta. Cazierele sa se plateasca automat la primarie si banii sa se duca in seiful primariei. Se pot face multe chestii cu cazierele daca ne gandim mai mult la solutii.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton locked this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.