Jump to content

BUG - Pierderea unui DS Stock


.Vlad

Recommended Posts

2 minutes ago, AT Vlad said:

Nick-ul tau: [Vlad]
Server:RPG2
Descrierea bugului: Am avut 2 DS Stock-uri, 1 de la maratonul precedent si 1 de la acesta. Cand sa dau /stats, am doar 1.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/0mcJeD6

ds stock il folosesti doar pana se incheie maratonul dupa ce se incheie maratonul nu iti mai ramene ,azi e ultima zis pentru maraton ar trebui sa il folosesti ca sa nu iti dispara

Link to comment
Share on other sites

N-are unde să-ți dispară stockul decât dacă nu l-ai folosit tu. Am mai avut jucători care s-au plâns că le-au dispărut dar ei de fapt cumpărase un vehicul și uituci fiind, nu au realizat că de aia le-au dispărut.

 

Nu există niciun bug prin care să-ți dispară subit DS Stock-ul de pe cont. Pe data de 9 Septembrie tu ai cumpărat un Bullet din dealership care mai mult ca sigur era pe stock 0 și tu n-ai observat asta.

Link to comment
Share on other sites

DS Stock nu poate disparea. Parerea mea ca daca mai erau 2-3 asa cum spui tu, atunci s-au cumparat pana ai dat tu buy si n-ai mai observat.

Oricum, caz in care sa dispara stock nu exista, nu e bug. T/C.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.