Jump to content

[BUG] ATM + Helpers


Nic

Recommended Posts

Nick-ul tau:Nic.eXe
Server: RPG2
Descrierea bugului: Daca intri in ATM si dai withdraw, close sau orice altceva, cand vrei sa intri a doua oara nu mai poti, trebuie sa iti dai respawn sau sa intri intr-un biz ceva.
De asemenea stiu ca s-a incercat o rezolvare la bugul cu /n, inca mai raman blocate /n-urile din cand in cand.
Screenshot(s): 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Poți să-mi zici dacă /n-urile rămân blocate permanent sau dacă după câteva minute se rezolvă? Rezolvarea aplicată nu e să deblocheze instant requesturile ci după un anumit timp.

Link to comment
Share on other sites

@AT NicFTW La atm nu e bug, asa e facut. Iti poti re-deschide interfata intrand in pickup doar dupa ce trec vreo 30 secunde dupa ce s-a inchis interfata ultima oara (restrictie pusa din cauza unor limitari SA:MP).

Sau, poti scrie /atm si va functiona indiferent cat timp a trecut.

Link to comment
Share on other sites

@F4L KillerFishm-am consultat cu mai multi helperi, si din ce am auzit majoritatea zic ca, de obicei cand are cineva /ann se blocheaza /n-urile pana acesta il termina.

Mi-a mai spus un helper ceva de /nskip cand e doar 1 helper on duty ca nu mai poti lua /n-ul, dar aia din cate am inteles se rezolva daca dai /hduty de 2 ori sau intra alt helper.

Link to comment
Share on other sites

Salut, sunt Helper pe RPG2 si cred ca mi-am dat seama de unde provine bugul.

 

Cand un jucator trimite un /n, ocazional, acesta nu i se atribuie niciunui helper, fie cati sunt duty 5 sau 10 sau 15, ramane in stand-by si in partea de sus a ecranului apare H:1 ; H:2.

Acel /n ramane blocat pana cand un alt helper raspunde la un /n care nu s-a blocat, mi-am dat seama cu ajutorul urmatoarei dovezi: https://imgur.com/a/heIzpln

Inainte sa raspund la acel /n cu "Merge rpg1", erau 2 /n-uri blocate, cand am raspuns, mi s-a atribuit /n-ul blocat total instant, acela cu "cum renunt la vehicul inchiriat" dupa ce am raspuns si la acela, s-a trimis si celalalt blocat "info bullet".

Dupa mine asta este procedura de ce se blocheaza.

Sunt 15 helperi duty si nu cred ca ar fi fost un bulan sa mi se trimita fix mie cele 2 /n-uri blocate: https://imgur.com/a/ZlDqEbr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.