Jump to content
Sign in to follow this  
Maloy

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg

Recommended Posts

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie: producția modelului de clasă compactă a debutat deja la uzina din Wolfsburg - Poza 1
 

Noua generație Volkswagen Golf va fi prezentată în 24 octombrie în cadrul unui eveniment special desfășurat în Wolfsburg. Viitorul model de clasă compactă va avea un design îmbunătățit și un interior mult mai modern.

Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Volkswagen face ultimele pregătiri pentru lansarea noii generații Golf. Conform oficialilor producătorului german, prezentarea noului model de clasă compactă va avea loc în 24 octombrie în Wolfsburg, evenimentul fiind programat să înceapă la ora 19:00, ora României.

Totodată, constructorul german a menționat că noul Golf a intrat deja pe liniile de asamblare ale uzinei din Wolfsburg.

 

La nivel estetic, viitorul Volkswagen Golf va miza pe o serie de îmbunătățiri consistente. Cu toate acestea, fanii modelului de clasă compactă nu ar trebui să aștepte o revoluție în materie de design.
 

În ceea ce privește interiorul, Volkswagen pregătește schimbări majore. În partea centrală va fi disponibil un ecran tactil integrat la nivelul panoului digital de instrumente, iar gurile de ventilație vor fi mutate. Totodată, nemții spun că numărul butoanelor fizice a fost redus semnificativ.
 

În dreptul motorizărilor, viitorul Golf va fi oferit cu unități diesel și benzină, dar va primi și două versiuni plug-in hybrid cu 204 CP, respectiv 245 CP. Fanii versiunilor de performanță nu au fost uitați, Volkswagen având pe listă și o variantă GTI cu peste 250 de cai putere livrați de motorul turbo de 2.0 litri


Sursa: automarket.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.