Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

Sign in to follow this  
OsanAndrei

Lucian Sânmărtean ar putea colabora cu FCSB! Vizită surpriză a fostului mijlocaș la baza din Berceni

Recommended Posts

Lucian Sânmărtean a făcut o vizită surpriză la baza de pregătire a roș-albaștrilor din Berceni. Ajuns la 39 de ani, fostul mijlocaș și-a deschis Școală de Fotbal, în 2017, și dorește să colaboreze cu FCSBSânmărtean a profitat de vizita pe care a făcut-o la baza FCSB, din Berceni, și a stat de vorbă cu foștii săi colegi. ”Magicianul” a asistat și la antrenamentul pe care aceștia l-au susținut după amiază. ”Am avut doar o primă discuție. Am dorit să le propun o colaborare și ei au avut disponibilitatea să mă primească. Am avut o primă discuție, s-au arătat interesați, dar nu am stabilit încă nimic”, a spus Sânmărtean. ”Școala de Fotbal Lucian Sânmărtean” este dedicată copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. La eveniment de deschidere au participat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Cătălin Munteanu, Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, sau impresarul Anamaria Prodan. Printre invitați s-a numărat și golgheterul FCSB, Harlem Gnohere.

lucian-sanmartean.jpg.c249c012abea314b478d3f08faecd368.jpg

Narcis Răducan, încântat de ideea colaborării cu Lucian Sânmărtean

Narcis Răducan a confirmat și el discuțiile avute cu fostul jucător al echipei finanțate de Gigi Becali și s-a arătat încântat de inițiativă. ”Mă bucură ideea lui Lucian. Este un jucător de legendă pentru și orice colaborare cu actuala lui activitate dă calitate produsului final, jucătorul”, a declarat Narcis Răducan.kisspng-fc-fcsb-uefa-champions-league-stadionul-steaua-foo-5bf96cdec9d9b0.0357093515430729908268.thumb.jpg.17c772ec57d113b8cf379bd82bbe7198.jpgPTcwMCZoPTQyMCZoYXNoPTQ2NjZiNWViYjNmZWFkYTA2OWU4NmJiYjBjNmMyZjA4.thumb.jpg.b3ca79aa75b80eae6cfcf65f82f9faa6.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@OsanAndrei Vei primi un Avertisment Verbal, data viitoare citește și tu regulamentul înainte de a posta.

T/C.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.