Jump to content

Huawei e o AMENINTARE REALA si URGENTA, AVERTIZAREA Microsoft


Madalin
 Share

Recommended Posts

PRDLf1K.jpg

 

Huawei este o amenintare reala si urgenta, compania Microsoft fiind avertizata in legatura cu pericolul la care isi expune clientii prin colaborarea cu chinezii. 

 

Huawei este considerata o amenintare reala si urgenta de catre senatorii americani, care au avertizat compania Microsoft in legatura cu riscurile la care se expune prin colaborarea cu compania chinezeasca. Un manager senior al companiei Microsoft s-a plans ca SUA nu a facut nimic pentru a rezolva problemele privind restabilirea relatiilor comerciale cu Huawei, iar senatorii din SUA i-au raspuns spunand ca exista o amenintare reala si urgenta in ceea ce o priveste.

 

Huawei a fost desemnata in acest mod de catre cinci senatori republicati, partid care il si sustine pe Donald Trump, deci e oarecum normal sa vedem acuzatii de acest gen formulate impotriva chinezilor.

 

Senatorii au trimis o scrisoare deschisa catre conducerea Microsoft, iar acolo fac noi acuzatii de spionaj si furt de tehnologie, plus un presupus razboi economic in care Huawei ar fi fost implicata in ultimii ani, fara a oferi si vreo dovada.

 

Huawei este in continuare considerata un foarte mare pericol pentru SUA, iar dupa cum vorbesc senatorii in scrisoarea deschisa, e destul de clar faptul ca relatiile comerciale dintre ea si companiile americare nu vor fi reluate curand. Senatorii americani spun ca din cauza pericolului pe care il reprezinta Huawei in momentul de fata, a fost nevoie de luarea unor masuri foarte serioase pentru protejarea tuturor cetatenilor americani.

 

„Cinci senatori republicani au declarat pentru Microsoft că amenințarea de la Huawei este „reală și urgentă”. Cu toate acestea, credem că o examinare a probelor disponibile publicului indică faptul că preocupările de securitate cu privire la Huawei sunt reale și urgente. „

Huawei a incercat in fel si chip sa se apere in fata tuturor acuzatiilor care sunt formulate impotriva sa de catre SUA, insa pana acum n-a reusit sa faca absolut nimic, iar activitatea sa a fost sever afectata. Nici SUA nu a prezentat public vreo dovada cu privire la problemele de securitate pe care le-ar avea echipamentele de telecomunicatii ale celor de la Huawei, insa chiar si asa, a reusit sa ingenuncheze compania cu actiunile sale.

 

Huawei nu poate folosi Android, Windows, niciun sistem de operare produs in SUA, multe componente produse in SUA, si din aceasta cauza nu poate lansa diverse produse, separat de echipamentele de telecomunicatii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.