Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Motorola One Macro, prezentat cu o cameră foto capabilă să obţină instantanee impresionante de foarte aproape


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Completând oferta de telefoane Motorola One, modelul One Macro oferă o dotare rar întâlnită la dispozitivele smartphone: posibilitatea de a fotografia în detaliu obiecte aflate la câţiva centimetri distanţă de lentila camerei foto.

În timp ce alte modele smartphone pun accent pe capabilităţile de captură pe timp de noapte, captură wide-angle sau funcţia zoom fără pierderi de calitate, Motorola One Macro reuşeşte să pună la dispoziţie o dotare interesantă, obţinută cu investiţii minime la partea de hardware.

motorola-one-macro-0.jpg?height=450&width=640

Lăudat chiar din numele de produs, modul de captură macro este implementat cu ajutorul unui senzor optic de numai 2MP, având însă dimensiune a pixelilor de 1.75µm pentru sensibilitate rezonabilă la lumină. Gândită pentru distanţe de fotografiere de ordinul centimetrilor, camera foto cu lentile macro obţine efecte bokeh în mod natural, fundalul obiectelor observate în plan apropiat prezentând un efect de blur foarte pronunţat, fără nevoia procesării suplimentare a imaginii.

Pentru poze normale, One Macro mai pune la dispoziţie şi o cameră principală de 13MP, capabilă să filmeze la rezoluţie 1080p/60fps, sau 720p/120fps în modul slow-mo. Pentru experienţă optimă în utilizare, funcţia de focalizare automată este asistată cu tehnologie laser. Fiind vorba de un sistem triple-camera, întâlnim un al doilea senzor de 2MP, de data aceasta inclus special pentru aplicarea efectelor bokeh de focalizare selectivă a imaginii.

one-macro.jpg?height=396&width=640

Ca şi smartphone pentru folosirea de zi cu zi, One Macro pune la dispoziţie un ecran LCD de 6.2” cu rezoluţie HD+, cameră frontală de 8MP şi o configuraţie rezonabilă bazată pe chipsetul MediaTek Helio P70, echivalent modelului Snapdragon 675 folosit cu modelele One Zoom şi One Action. Reţeta este completată cu 4GB memorie RAM şi 64GB stocare internă, funcţionalitate dual-SIM şi slot microSD.

Carcasa relativ suplă adăposteşte un acumulator de 4000 mAh. Din păcate, pachetul cu accesorii include doar un adaptor AC cu puterea de 10W, insuficient pentru încărcare rapidă. Motorola promite autonomie de două zile pentru noul smartphone.

macro.jpg?height=480&width=640

Motorola One Macro este livrat pentru piaţa din India începând cu luna octombrie, pentru echivalentul a 140 de dolari. Este de aşteptat ca preţul pentru Europa să fie ceva mai mare, după includerea taxelor vamale. Vestea bună este că lansarea europeană va avea loc pe 24 octombrie, aproape simultan cu debutul în pieţele asiatice.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.