Jump to content

Filmările la No Time To Die, noul film Bond, au generat o alertă teroristă


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

482213l-640x400-b-753c54a7.jpg

 

Lansarea peliculei va avea loc pe 8 aprilie 2020

 

O alertă de securitate a fost declanșată miercuri seară la o bază a Forțelor Aeriene Regale Britanice (RAF Brize Norton, din Oxfordshire), după ce o furgonetă cu permisul de acces expirat a fost descoperită în zonă, a anunțat publicația The Sun.

 

Fugoneta a fost lăsată la baza aeriană de un membru al echipei de filmare a peliculei Bond No Time to Die după încheierea acolo a producției și a generat panică extremă și evacuarea a 400 de persoane.

 

Zona a fost înconjurată și au fost aduși câini special antrenați să detecteze materialele explozibile. Alerta de securitate a ajuns chiar și în atenția lui Ben Wallace, secretarul de stat britanic pentru Securitate și combaterea infracționalității economice (deoarece în Marea Britanie există deja o stare de alertă teroristă majoră – numai în 2017, țara s-a confruntat cu 5 atacuri teroriste).

 

Activitatea în bază a fost reluată după ce echipele de intervenție au identificat furgoneta și s-au asigurat că nu prezenta vreun pericol.

 

Filmările la No Time To Die au început în luna aprilie, în Norvegia, și s-au mutat apoi în Jamaica, Anglia, Scoția, Țara Galilor și Italia. Lansarea este programată pentru 8 aprilie 2020.

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.