Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De ce nu a fost inclus Robert Downey Jr. în campania de promovare pentru Oscar 2020


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

507825l-640x400-b-52b3d66a.png

 

Însuși actorul explică de ce nu face parte din campania „For Your Consideration” la Oscar a studiourilor Marvel

 

Mulți dintre fanii Marvel și ai lui Robert Downey Jr. sunt nemulțumiți de faptul că numele actorului nu se află nicăieri în campania de promovare la Oscaruri a Disney/Marvel. „For Your Consideration” este un tip de campanie de promovare a unui film menit să aducă în atenția membrilor  Academiei Americane de Film producțiile și actorii care merită să fie luați în considerare pentru nominalizările la Oscar 2020.

 

Prestația lui Downey Jr. din Avengers: Endgame a fost extrem de apreciată, fapt pentru care mulți au crezut că se va regăsi printre cei care vor fi aduși în atenția membrilor Academiei și va avea, astfel, o șansă la categoria „Cel mai bun actor”. Însă chiar starul a oferit o explicație în acest sens, la Howard Stern Radio Show.

Gazda emisiunii a atins, printre altele, și acest subiect, mirat de faptul că actorul nu a intrat deloc în atenția Academiei în cei zece ani de când îl interpretează pe Iron Man și a legat acest fapt de ideea că filmele inspirate din benzile desenate nu sunt la fel de apreciate ca altele de membrii acesteia.

 

Starul a dezvăluit atunci că el însuși a cerut să nu fie luat în considerare în campania de conștientizare derulată de Marvel și Disney.: „Mă bucur că ai ajuns și la acest subiect, pentru că s-a discutat lucrul acesta și chiar eu am spus «Hai să nu facem asta». Pentru că sunt un om care seamănă mai mult cu tine decât ai vrea tu să crezi”, a explicat Downey Jr..

 

Actorul a fost nominalizat până acum de două ori la Oscar – în 1992, pentru rolul central din Chaplin și în 2009, pentru rolul secundar din Tropic Thunder. Nu are nicio statuetă în palmares.

 

Dacă Downey Jr. a preferat să nu fie inclus în campania pentru Oscar 2020, nu la fel stau lucrurile cu Avengers: Endgame, pe care Disney îl promovează, alături de alte titluri ale sale cu șanse la una din statuetele Academiei – Aladdin, Toy Story 4 și The Lion King.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.