Jump to content

Joker, văzut de aproape 100.000 de români


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

205717l-640x400-b-e0796468.jpg

 

Joaquin Phoenix recunoaște că personajul a fost o adevărată provocare și din punct de vedere emoțional

 

Joaquin Phoenix livrează una dintre cele mai bune interpretări ale legendarului personaj DC Joker, într-o spectaculoasă ecranizare care s-a bucurat deopotrivă de aprecierea presei de specialitate, cât şi a publicului din toată ţara şi a devenit lider de box office în weekend, fiind vizionat de 96.830 spectatori în premieră, având încasări în valoare de 2.110.334,74 lei, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Filmul este un minuțios studiu de personaj, scria Cinemagia în cronica făcută filmului.

 

Prin atenție la detalii și emoții, filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC Comics. Cu o viziune complexă, regizorul Todd Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, imposibil de inclus în vreun stereotip.  

 

Pe lângă faptul că a fost nevoit să slăbească 23 de kilograme pentru acest rol, Joaquin Phoenix recunoaște că personajul a fost o adevărată provocare și din punct de vedere emoțional.

 

Arthur Fleck este un bărbat trecut de 40 de ani, angajat drept clovn, care locuiește într-un apartament mizer cu mama aproape senilă, suferind el însuși de o afecțiune neurologică, din cauza căreia - în momentele de tensiune - începe să râdă isteric. Nu se poate controla. Poartă cu sine un bilețel în care descrie pe scurt afecțiunea sa, ca să evite posibile conflicte cu cei care ar percepe râsul său ca pe un act de sfidare. 

 

Alături de Joaquin Phoenix, din distribuția filmului mai fac parte Robert De Niro, Zazie Beetz („Deadpool 2”), Frances Conroy (serialul „American Horror Story”), Marc Maron (serialul „GLOW”), Bill Camp („Molly’s Game”), Glenn Fleshler (serialul „Billions”), Shea Whigham („Kong: Skull Island”), Brett Cullen (serialul „Narcos”), Douglas Hodge („Red Sparrow”) și Josh Pais („Going in Style”).

 

cinemagia.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.