Jump to content

Oprişan: "Dacă dai pe Google «Proasta României» îţi apare «Viorica Dăncilă»"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Marian Oprișan

 

 

 

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, s-a arătat ironic la adresa Vioricăi Dăncilă, la o zi după adoptarea, în Parlament,a moțiunii de cenzură care a dus la căderea guvernului social-democrat.

 

„Dacă dai căutare pe Google «Proasta României» , îți apare «Viorica Dăncilă»”, a declarat Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, conform unor surse politice, la o ședință informală convocată, la Palatul Parlamentului, de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

 

Oprișan participă, alături de aproximativ alți 30 de lideri PSD la această ședință, în care sunt exprimate nemulțumiri în legătură cu echipa de conducere a partidului. Se cere îndepărtarea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor.

 

Astfel, conform unor surse „este luată în discuție poziția secretarului general al PSD, Mihai Fifor”, dar și „legitimitatea” pe care o mai are Viorica Dăncilă să conducă partidul și să fie prezidențiabilul PSD.

 

 

SURSE: Digi24HotNewsThe Epoch TimesAdevărulPodulB1CapitalRomânia TVObservatorul de BraşovNews MakerBanatul AziZiarul de IaşiObservatorul PrahoveanOlt AlertComisarulRevista 22Vrancea 24AK-24money.roCotidianulZiarul de VranceaTimiş24Ştiri BUCureştiVoxBizCronica Română.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.