Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CRASH in timpul comenzilor!


AMAYON

Recommended Posts

Salut, am ai eu o nelamurire pe care nu o inteleg si in acelasi timp nu o gasesc in regulamentele din taxi, atunci cand accepti o comanda catre un client si primesti crash in timpul acela cum procedezi dupa ce te reconectezi imd ca sa scapi de acea comanda fara sanctiuni?

Cum procedezi cand ajungi la client, iti spune locatia si tu in timpul calatoriei catre locatia propriu zisa iei crash, ce faci dupa ce te reconectezi ca sa nu fi sanctionat?

Link to comment
Share on other sites

Cat despre al doilea caz, in momentul in care cineva de langa tine primeste crash, esti instiintat pe chat. Daca vei avea ghinionul de a primi crash cu clientul in masina, acesta o sa vada respectivul mesaj si nu vei fi sanctionat.

 

Ce ai putea face la reconectare? Reiei legatura cu jucatorul (daca vrei) ca sa il duci la destinatie sau iei alt taxi si astepti urmatoarele apeluri. Decizia iti apartine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.