Jump to content

FCSB // Valeriu Răchită râde de FCSB și lansează o ghicitoare: „Știți care e singurul fotbalist care a jucat la cele 3 echipe Steaua?”


.Vlad
 Share

Recommended Posts


1571227223017.jpg?width=924&height=600
 

Valeriu Răchită, manager general la Sportul Snagov și fost jucător la Steaua, a vorbit despre situația actuală la FCSB și a ironizat echipa roș-albastră.


„Păcat că Steaua, care a fost cel mai mare brand al României, a rămas fără identitate, fără stadion, fără «Templu».
 

Știți care este cel mai important om de pe banca Stelei acum? Mache (n.r. Marius Ianuli, team managerul echipei). El știe primul schimbările. Are mână bună la schimbări. Glumim, dar astea sunt realitățile. În afară de Duckadam și de culori nu mai există alte legătură cu Steaua veche”, a declarat Valeriu Răchită la TV Digi Sport.
 

„GIGI BECALI A VENIT CU ȘAMPANIE ÎN CANTONAMENT”

Valeriu Răchită și-a amintit și de anul 2003, atunci când Gigi Becali a cumpărat Steaua de la Viorel Păunescu. 

 

„Țin minte că atunci când Gigi Becali a luat acțiunile, noi eram la Forban în cantonament. A venit să se bucure alături de noi. În loc să ne aducă și nouă o bere, el a venit cu șampanie Dom Perignon. De șampanie ne ardea nouă? Să bem, să ne iasă pe nas pe acolo pe pantele alea. Numai de șampanie nu ne ardea. Dă-ne o bere!

 

Mă uit și ce se întâmplă cu FCSB, cu Steaua. Eu îi spun Steaua. Știți care este singurul fotbalist care a jucat la cele trei echipe Steaua? Eu! Pentru că am jucat în 1989-1991 la Steaua Armatei, am jucat în perioada 1996-1999 la echipa lui Păunescu și între 2003 și 2005 la FCSB-ul de acum”, a adăugat fostul fundaș.

Sursa: gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.