Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

DINAMO // Mihai Neicuțescu s-a accidentat grav la naționala U21 și va sta departe de gazon aproximativ 3 luni!


.Vlad
 Share

Recommended Posts

1571222359402.jpg?width=924&height=600
 

Dinamo are probleme mari de efectiv înaintea meciului cu Gaz Metan. Mihai Neicuțescu (20 de ani) s-a accidentat grav în meciul dintre România U21 și Irlanda de Nord U21, scor 3-0.  


Dinamo București - Gaz Metan Mediaș se joacă vineri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 


Debutul lui Neicuțescu în reprezentativa de tineret a României a fost unul cu ghinion. Introdus în minutul 69 în locul lui Dennis Man, atacantul a suferit o fisură de gradul 3 la menisc și un chist. Neicuțescu se va opera în Turcia și va sta departe de teren aproximativ trei luni, anunță site-ul doardinamo.ro. 


Neicuțescu, fotbalist eligibil pentru regula U21, este al doilea dinamovist care se accidentează în această săptămână. Mattia Montini a suferit o microleziune fibrilară și va rata cel mai probabil următoarele două meciuri ale „câinilor”.

Sursa: gsp.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.