Jump to content

Propunere incredibilă făcută de conducerea La Liga. Ce se poate întâmpla cu Barcelona - Real Madrid, din cauza violențelor


S e b i
 Share

Recommended Posts

clasico

 

 

La Liga a cerut Federației Spaniole de Fotbal ca "El Clasico" de pe 26 octombrie să se dispute pe Santiago Bernabeu, și nu pe Camp Nou, așa cum era programat inițial. Cererea vine în contextul în care pe 26 de octombrie a fost anunţat un protest de masă faţă de condamnarea la închisoare a celor 9 lideri separatişti catalani.

 

Federația Spaniolă de Fotbal poate lua o decizie radicală. Să mute Clasicul dintre Barcelona și Real Madrid pe Santiago Bernabeu, în contextul în care în Catalonia sunt violențe de stradă. Zeci de mii de persoane vor ieşi pe străzile din Barcelona, organizatorii dorind evident să profite de pe urma celui mai mediatizat meci al planetei pentru a atrage atenţia asupra cauzei lor. El Clasico este programat, în mod mai puţin aşteptat, la ora prânzului, perioadă în care protestele vor fi în plină desfăşurare.

 

Real Madrid, îngrijorare din cauza securităţii

 

Şefii lui Real Madrid s-au abţinut să comenteze această situaţie, dar cred că ar trebui luate măsuri speciale de securitate pentru El Clasico. Asta deoarece ora de desfăşurare a partidei, 13.00 ora Spaniei, îi va obliga pe madrileni să înnopteze la Barcelona când vor sosi vineri seară.

 

Oficialii grupării blanco speră ca omologii lor să asigure un cadru normal pentru marele derby, chiar dacă oraşul va fi în fierbere. Fanii lui Real vor avea nevoie şi ei de protecţie la acest meci de pe Camp Nou unde biletul pentru un suporter din capitala Spaniei va costa 165 de euro.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.