Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa - Poza 1
 

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.

Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2019 se împlinesc 50 de ani de când brandul Lancia a fost cumpărat de Fiat, dar grupul italian nu a programat vreo sărbătoare pentru a marca acest moment.
După o încercare eșuată de relansare, Lancia a ieșit din vederile conducătorilor grupului FCA. “Ne-am dat seama că Lancia nu atrage clienții din afara Italiei,” spunea, în 2014, Sergio Marchionne, fostul șef al grupului.

Cu toate acestea, Lancia reușește să “supraviețuiască” având un singur model în gamă, respectiv Ypsilon, și Italia ca singura piață de desfacere.

În primele 9 luni din 2019, Lancia a reușit să vândă 45.783 de unități în Italia, cu o creștere de 29%, mai mult decât a vândut Alfa Romeo în toată Europa (39.114 de exemplare).

Analiștii estimează că Lancia Ypsilon va rămâne încă cel puțin doi ani pe piață, iar în 2020 urmează să primească o versiune mild-hybrid.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.