Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Sign in to follow this  
AT Vlad

CSIKSZEREDA - RAPID 1-0 // VIDEO Daniel Pancu anunță REVOLUȚIA în Giulești: „Ne-am întors în noroi! Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni”

Recommended Posts


1571501386099.jpg?width=924&height=600

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea suferită de giuleșteni în deplasare cu Csikszereda, scor 0-1. Tehnicianul giuleștenilor anunță că-și va revizui complet atitudinea față de propriii jucători. 


„Din păcate, ne-am întors înapoi în noroi. Am ratat încă o șansă uriașă de a ne apropia de locul 1. Nu meritam absolut nimic astăzi! Nu am avut prospețime, n-am avut răutate, n-am avut agresivitate, n-am avut viteză. 

(...)Eu nu caut scuze, mă consider vinovat într-o proporție foarte mare. În alte dăți am fost inspirat și am schimbat unele lucruri, azi îmi asum într-o mare măsură acest eșec. Am crezut că se schimbă ceva. Din păcate, tot Rapid suntem! Am trăit foarte multe astfel de momente ca jucător, acum mi-e mult mai greu din postura pe care o am. Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni, lucru care nu se va mai întâmpla pe viitor”, a declarat Daniel Pancu, potivit paginii oficiale de Facebook a Rapidului. 
Rapid a suferit cea de-a treia înfrângere a sezonului și se situează acum pe locul 8 în liga secundă, la 6 puncte de primele două locuri. 


Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulţumim pentru postare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru acest articol!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.