Jump to content

CSIKSZEREDA - RAPID 1-0 // VIDEO Daniel Pancu anunță REVOLUȚIA în Giulești: „Ne-am întors în noroi! Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni”


.Vlad
 Share

Recommended Posts


1571501386099.jpg?width=924&height=600

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, și-a găsit cu greu cuvintele după înfrângerea suferită de giuleșteni în deplasare cu Csikszereda, scor 0-1. Tehnicianul giuleștenilor anunță că-și va revizui complet atitudinea față de propriii jucători. 


„Din păcate, ne-am întors înapoi în noroi. Am ratat încă o șansă uriașă de a ne apropia de locul 1. Nu meritam absolut nimic astăzi! Nu am avut prospețime, n-am avut răutate, n-am avut agresivitate, n-am avut viteză. 

(...)Eu nu caut scuze, mă consider vinovat într-o proporție foarte mare. În alte dăți am fost inspirat și am schimbat unele lucruri, azi îmi asum într-o mare măsură acest eșec. Am crezut că se schimbă ceva. Din păcate, tot Rapid suntem! Am trăit foarte multe astfel de momente ca jucător, acum mi-e mult mai greu din postura pe care o am. Sunt vinovat pentru că am încredere în oameni, lucru care nu se va mai întâmpla pe viitor”, a declarat Daniel Pancu, potivit paginii oficiale de Facebook a Rapidului. 
Rapid a suferit cea de-a treia înfrângere a sezonului și se situează acum pe locul 8 în liga secundă, la 6 puncte de primele două locuri. 


Sursa: gsp.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.