Jump to content

Ilie Poenaru și-a închis echipa în cantonament și a plecat la propria nuntă! » „Restaurantul mai era liber abia la anul”


.Vlad
 Share

Recommended Posts

 

1571492780488.jpg?width=924&height=600

 

 

Ilie Poenaru, 42 de ani, antrenorul Academicii Clinceni, este protagonistul unei situații cel puțin inedite în Liga 1. 


Academica Clinceni - Viitorul se joacă duminică, de la ora 15:30. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport
Academica Cliceni, echipa pregătită de Poenaru, are meci duminică, de la 15:30, cu Viitorul, dar azi antrenorul a avut programate nunta și botezul! 

Tehnicianul nu și-a chemat la eveniment jucătorii. Aceștia au rămas în cantonament pentru a pregăti meciul cu echipa lui Gică Hagi. 

Poenaru a explicat de ce nu a programat nunta în altă zi.

„Este un eveniment fericit, nu am avut cum să programez altfel. Eu am luat în calcul programul naționalei, însă nu era liber weekend-ul trecut la restaurant. Era liber abia la anul. Am încercat să mutăm meciul pentru vineri, dar nu aveam nocturnă. Duminică voi fi pe bancă la meci. 
1571492814862.jpg?width=924&height=600

 

Nu îmi va fi foarte greu, pentru că eu nu sunt omul care le are cu șprițurile. Nu va fi o nuntă de trei zile și trei nopți. Cu siguranță va fi un weekend memorabil pentru mine, cu nuntă și apoi meci. Jucătorii voiau și ei să vină, dar nu se poate. La mine, meciul și seriozitatea sunt foarte importante. Le-am cerut să îmi facă cadou un rezultat pozitiv și o să-i scot la masă după aceea”, a declarat Ilie Poenaru pentru Fanatik. 

La primul sezon în Liga 1, Academica are 9 puncte în 12 etape, din 2 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri. 

Sursa: gsp.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.