Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi S5 TDI: motorul diesel de 3.0 litri oferă 384 CP și 760 Nm


.Vlad
 Share

Recommended Posts

ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Audi S5 TDI: motorul diesel de 3.0 litri oferă 384 CP și 760 Nm - Poza 1
 

Motorul diesel de 3.0 litri oferit de Audi pe S5 TDI dezvoltă cu 37 CP mai mult față de versiunea de serie mulțumită pachetului ABT Engine Control. Totodată, cuplul motor a crescut de la 700 Nm la 760 Nm.

Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tunign ABT Sportsline propune o serie de modificări pentru Audi S5 TDI. Modelul producătorului german poate fi comandat atât cu un kit de performanță, cât și cu o serie de îmbunătățiti pentru caroserie.
Standard, motorul de 3.0 litri diesel dezvoltă 347 de cai putere și 700 Nm, iar resursele unității sunt gestionate de o transmisie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală. Mulțumită pachetul ABT Engine Control, motorul diesel oferă acum 384 de cai putere și 760 Nm.

Standard, Audi S5 TDI accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.9 secunde, iar oficialii ABT Sportsline spun că această valoare a fost îmbunătățită odată cu introducerea pachetului de performanță. Din păcate, reprezentanții casei de tuning nu anunță și noul timp necesar pentru sprintul 0-100 km/h.

Pentru un plus de dinamică, tunerul german propune și un set de suspensii ceva mai rigide comparativ cu cele oferite standard. În acest caz, garda la sol a lui S5 TDI variază cu 15 - 40 de milimetri, în funcție de setările alese.

La nivel estetic, ABT Sportsline a pregătit jante de 20 de inch ABT Sport GR și câteva accesorii de caroserie care pot fi comandate separat.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.