Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

După succesul lui Joaquin Phoenix drept Joker, Jared Leto nu va mai interpreta personajul


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

420038l-640x400-b-ed8305db.jpg

 

Leto l-a jucat pe villain în pelicula din 2016, Suicide Squad

 

Pe când filmul Joker a fost anunțat, cu Joaquin Phoenix în rol central și Todd Phillips în scaunul regizoral, cei de la Warner Bros. intenționau să îl păstreze și pe Jared Leto – cel care l-a jucat pe villain în Suicide Squad – în Universul Cinematografic DC. Însă după succesul major al lui Phoenix, studioul și-a revizuit planul; a luat în considerare faptul că interpretarea lui Leto nu a fost atât de bine primită de critică și public și a hotărât să nu-l mai includă pe acesta în viitoarele producții DC pentru marele ecran.

 

Site-ul The Hollywood Reporter a confirmat faptul că Leto nu își va mai relua partitura din Suicide Squad, iar informația vine la scurtă vreme după ce presa de specialitate a aflat că Leto nu a fost deloc încântat de producția lui Joker și a încercat chiar să împiedice realizarea peliculei.

 

Surse apropiate actorului au declarat că acesta a apelat la agentul său, Irving Azoff, pentru a-i convinge directorii de la Warner Bros. să nu meargă mai departe cu adaptarea lui Todd Phillips. Când Azoff a refuzat, Leto a fost atât de furios, încât a anulat contractul cu agenția acestuia și a semnat pentru o companie rivală.

 

Joker va avea o scurtă apariție și în Birds of Prey (cu lansarea la noi pe 7 februarie 2020), însă rolul a fost acoperit de către unul dintre cascadori.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.