Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

EXCLUSIV // VIDEO Mihai Stoica rupe tăcerea și face anunțul momentului: "Există interes și din alte părți! Chestia asta a contat foarte mult pentru mine"


.Vlad
 Share

Recommended Posts

1571761291401.JPG?width=924&height=600
 

Mihai Stoica a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă integral pe GSP.RO în fiecare miercuri, ora 20:00, și a dezvăluit că în acest moment a avut mai multe oferte de a se întoarce în fotbal, dar că până la finalul anului este exclus să ia o hotărâre în acest sens.


"Nu cred că ar fi corect că vorbesc despre întoarcerea mea la FCSB pentru că acolo au venit oameni, lucrează. Iar asta nu e o hotărâre a mea. A zis Gigi că mă întorc când vreau, dar nu e chiar așa. Deocamdată mă gândesc și la alte proiecte. Există interes și din alte părți. 

N-am făcut nicio discuție serioasă până acum, nu m-am așezat la măsă cu nimeni. Doar la o discuție care nu viza un club de fotbal, însă mi-a prins bine perioada asta. Asta chiar vreau să spun. Am avut probleme și s-au rezolvat. Chestia asta a contat foarte mult pentru mine", a spus fostul director sport la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe gsp.ro.

"M-am întors la Steaua și i-am spus lui Gigi că nu m-am întors nici de prietenie, nici că iubesc Steaua. Deși sunt stelist de mic, nu mă pot opera, chiar dacă se glumește mult pe tema asta. M-am întors pentru că am realizat că e mai ușor să lucrez cu el decât cu alții! Asta e realitate. Ce nu-mi convenea mie era că spunea echipa înainte, că batem cu 72-0, lucru care irita și îi făcea pe adversari să joace", a mai declarat MM Stoica.

SUPORTERII NU-L MAI VOR LA FCSB
Mihai Stoica e în continuare fără angajament, iar în ultimele zile s-a dezbătut intens subiectul unei posibile reveniri la clubul lui Gigi Becali. Totuși, fanii FCSB-ului nu mai sunt atât de încântați de un come-back al lui Stoica.

MM a părăsit echipa la începutul lunii august, iar GSP a pornit dezbaterea: mai e dorit fostul manager general? Într-un sondaj găzdui pe site, la care au participat peste 26.000 de respondenți, nu mai puțin de 60% din voturi, adică 15.000 de răspunsuri, au avut o direcție clară: menținerea lui Narcis Răducan, actualul director sportiv, în funcție, ca unic manager!

MM Stoica, personaj de fotbal cu greutate, și-a pierdut mult din credibilitate. Doar 4.900 dintre votanți, adică 19%, și l-ar mai dori pe acesta la FCSB! 

A FOST LA CSIKSZEREDA-RAPID
Fostul oficial al echipei lui Gigi Becali a urmărit meciul alături de Daniel Stanciu, cel care e în pole-position să ajungă manager la U Cluj. Apariția lui MM la un meci al Rapidului este surprinzătoare, însă e greu de crezut că acesta ar putea ocupa vreo poziție oficială la giuleșteni. 

Totuși, în urmă cu peste 15 ani, până să ajungă pentru prima oară la Steaua, MM Stoica a fost aproape să fie înregimentat de Rapid. La acea vreme la Oțelul Galați, Stoica a primit o ofertă din partea alb-vișiniilor, însă mutarea nu s-a mai concretizat: „Am fost președinte la Rapid. Și nu o noapte sau două, ci în două rânduri. Dacă nu primeam oferta Stelei, probabil aș fi ajuns la Rapid”, povestea Stoica în urmă cu mai mulți ani.  

MM STOICA LA FCSB: 4 TITLURI ÎN 12 ANI
Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general. 

În mai 2007, a părăsit-o pe FCSB, după o ceartă cu Gigi Becali. A semnat cu Unirea Urziceni, club la care a rămas trei sezoane și alături de care a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009. MM s-a întors la FCSB în noiembrie 2010, iar pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.  

Are în palmares 4 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014. 


Sursa: gsp.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.