Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Huawei P40 Pro poate Produce un SOC pentru Lumea Telefoanelor


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Huawei P40 Pro SOC Lumea Telefoanelor
 

Huawei P40 Pro ar putea fi telefonul care sa produca un adevarat soc pentru industria telefoanelor multumita unei schimbari uriase care este pregatita de catre compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume. V-am spus zilele trecute ca Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba in premiera implementat un sistem care va permite rularea alternativa a doua sisteme de operare, o versiune a Android, dar si noul Harmony OS, creat de catre Huawei.

Huawei P40 Pro va fi primul telefon din istorie care vine cu o asemenea inovatie implementata de catre producator, dar nu ar urma sa fie ultimul, pentru ca sunt destul de sigur ca lumea va iubi aceasta functionalitate. Desigur ca Harmony OS nu va fi pregatit suficient pentru a oferi o experienta similara cu cea a Android, insa ideea de a avea doua sisteme de operare in Huawei P40 Pro va atrage foarte multe persoane dornice de noutati.

Sursa: iDevice.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.