Jump to content

Motivul real pentru care Claudiu Florică nu mai cumpără Dinamo. Condiția refuzată de Ionuț Negoiță


.Vlad
 Share

Recommended Posts


nistor

Claudiu Florică nu mai cumpără Dinamo, iar digisport.ro a aflat care este motivul care a dus la încetarea negocierilor cu Ionuț Negoiță.

Finanțatorul grupării din Ștefan cel Mare a refuzat să garanteze valoarea exactă a datoriilor pe care le are Dinamo. Astfel, dacă apare o datorie veche care nu este specificată, ar trebui să fie suportată de Negoiță. Asta ar fi fost condiția lui Florică.

Când spunem datorii vechi ne referim la posibile facturi neachitate / neînregistrate în contabilitate sau servicii către terți achitate în avans și care trebuie prestate în viitor.


Un exemplu este faptul că ultimele salarii au fost achitate după un împrumut garantat cu o parte din drepturile TV. Astfel, cel care va finanța clubul va primi mai puțini bani la următoarea tranșă.

Florin Prunea a anunțat că Ionuț Negoiță nu mai vinde clubul
 

Ionuț Negoiță a plătit restanțele jucătorilor și situația salariilor este la zi. Acesta a fost motivul care l-a făcut pe Florin Prunea să afirme faptul că finanțatorul nu va mai vinde clubul.

"Sincer, nu cred că va fi o schimbare a patronului. Din moment ce domnul Negoiță a virat salariile, avem un patron în momentul de față. Sunt sigur de un singur lucru: îl interesează de soarta acestei echipe și nu va vinde oricui și în orice condiții. Ce știu este că a virat salariile băieților și nu e simplu, sumele nu sunt mici. Acest lucru ne arată că îl interesează echipa și că este aproape de noi", a spus Prunea, la Digi Sport, cu câteva zile în urmă.

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.