Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ce cuantum va avea ajutorul anual cuvenit veteranilor de război și văduvelor de război?


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Image result for ajutor anual veterani razboi

 

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul privind stabilirea cuantumului ajutorului anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei electrice şi energiei termice pentru nevoi casnice, cuvenit veteranilor de război și văduvelor de război, precum şi accidentaţilor de război în afara serviciului ordonat pentru anul 2019.

 

Prin proiectul alăturat de hotărâre a Guvernului se propune menținerea cuantumului acestui ajutor la nivelul acordat în anul 2018, respectiv 400 lei. De ajutorul anual va beneficia un număr total de 5.583persoane, din care 5117persoane plătite de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, 200 persoane plătite de Ministerul Apărării Naționale, 265 persoane plătite de Ministerul Afacerilor Interne şi opersoană plătită de Serviciul Român de Informații.

 

www.lexcafe.ro

Edited by uV Dabro
o greşeală gramaticală corectată
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.