Jump to content

Bogdan Vintilă a explicat de ce i-a titularizat pe Bălgrădean și Popa


.Vlad
 Share

Recommended Posts

bogdan-vintila
 

Andrei Vlad a fost lăsat din nou pe bancă de Bogdan Argeș Vintilă, iar tehnicianul roș-albaștrilor a explicat de ce a ales să joace cu Cristian Bălgrădean în meciul cu Hermannstadt.

”Este o decizie tactică, așa îmi pregătesc eu meciurile. Am trei meciuri în opt zile. Eu am altă strategie, pe o perioadă mai lungă. Astfel că vor juca aproape toți jucătorii în următoarele trei meciuri”, a spus Vintilă, înainte de meci.


Adi Popa a făcut câteva declarații tari după partida cu Chindia Târgoviște. Mijlocașul s-a arătat nemulțumit de postura de rezervă în care se află de la revenirea la FCSB. Acum, el a primit o nouă șansă de la antrenorul vicecampioanei.


”Popică a intrat foarte bine meciul trecut și sunt mulțumit. Acum este o anumită echipă, la meciul următor va fi alta. Important e ca toți jucătorii care intră să dea tot ce pot pe teren”, a adăugat tehnicianul roș-albaștrilor.

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Crețu, Chorbadzhiyski, Cristea, Panțiru - Vînă, Popescu, Oaidă - Popa, Gnohere, Coman

Hermannstadt - FCSB, programat azi, în etapa a 14-a a Ligii 1, prima din returul sezonului regulat, va începe de la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS. Cele mai importante faze VIDEO vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro în format LIVE VIDEO&TEXT.

 

 

Sursa: digisport.ro
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.