Jump to content

[REZOLVAT]Job List


5stackz

Recommended Posts

Nick-ul tau: 5stackz
Server: RPG2
Descrierea bugului: A apărut jobul de Fisherman în joc, dar pe website acesta nu apare în lista de pe Profil -> Jobs și din cauza aceasta s-au amestecat skill-urile între ele. Spre exemplu eu am skill 5 la jobul Quarry Worker cu toate achievement-urile, dar mie îmi apare că am skill 1. Mai mult e lipsa secțiunii de skill Fisherman decât un bug, dar e posibil să se creeze probleme dacă se încurcă skill-urile cu unele de la joburile necesare în facțiuni (Car Mechanic, Detectiv). De asemenea apare că nu am job, deși ar trebui să am 2 (Fisherman + Detectiv).

Circumstantele in care s-a produs bugul: De la ultimul update.
Screenshot(s): https://gyazo.com/861e91ef41518bcd9761d2d7692aa1ee   +    https://gyazo.com/d120134edb74d1e7813e70c210003d57

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Jobul de Fisherman a fost adaugat. Celelate joburi vor primi un update cu numarul de puncte cum este in joc in momentul in care voi primi lista integrala cu toate punctele necesare per skill la fiecare job.

Despre achievement, acela il vei primi din joc in momentul in care vei indeplini conditiile. Daca nu apare pe website, inseamna ca nu l-ai primit si este necesara o analiza din punct de vedere a jocului nu a siteului. @Adi007.

Topicul ramane deschis pana voi completa toate joburile pentru cine mai are ceva de adaugat, pe langa cele mentionate, despre acest subiect.

Link to comment
Share on other sites

Salut,

 

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

 

O zi bună.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.