A L V E S RPG4 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Salut, am avut o inactivitate foarte mare in ultima vreme. Am vazut ca a fost facuta fuziune, ce ar trebuie sa fac sa ma conectez pe serverele fuzionate. Am avut conturi pe rpg3 si 4, unde ar trebui sa ma conectez? Ce nume trebuie sa imi pun pe serverele fuzionate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Salutare, fostul rpg4 e acum rpg2 si fostul rpg3 e acum rpg1, daca jucai pe rpg4 trebuie sa te conectezi pe rpg2 cu ,,rpg4_numeletau,, , si daca jucai pe rpg3 trebuie sa te conectezi pe rpg1 cu ,,rpg3_numeletau,, , sper ca ti-am fost de ajutor : ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A L V E S RPG4 Posted October 27, 2019 Author Share Posted October 27, 2019 1 minute ago, A n D r e I said: Salutare, fostul rpg4 e acum rpg2 si fostul rpg3 e acum rpg1, daca jucai pe rpg4 trebuie sa te conectezi pe rpg2 cu ,,rpg4_numeletau,, , si daca jucai pe rpg3 trebuie sa te conectezi pe rpg1 cu ,,rpg3_numeletau,, , sper ca ti-am fost de ajutor : ) Mersi mult de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 49 minutes ago, A L V E S RPG4 said: Mersi mult de ajutor Cu plăcere frate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Matrix Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited) Raspunsul ti-a fost oferit. Daca mai ai si alte nelamuriri: Sau contacteaza-ma prin PM. Edited October 28, 2019 by TLG Matrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts