Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

10 aplicații gratuite pe care să le folosești în următoarea vacanță


uS DeviL
 Share

Recommended Posts

10 aplicatii gratuite pe care sa le folosesti in urmatoarea vacanta

 

db48140368dc797aa2dd54c1cafdc5fa-1063x56

 

Planuiesti o calatorie in scop de afaceri sau te gandesti deja la urmatoarea vacanta? Exista aplicatii care te pot ajuta sa gestionezi mai bine fiecare etapa a calatoriei. Iata cateva sugestii pe care ai putea sa le iei in calcul in urmatorul concediu.
 

Splitwise

Imagini pentru splitwise

 

Aceasta aplicatie poate fi utilizata de cei care calatoresc in grupuri mari. Pentru ca deoseori apar conflicte legate de modul in care sunt cheltuiti banii, Sliptwise te ajuta sa ai mereu evidenta platilor pe care le fac cei din grup, te tine la curent cu banii pe care i-ai imprumutat sau pe care trebuie sa ii returnezi, scrie iphonelife.com.

 

Yelp

Imagini pentru yelp

 

Yelp este o aplicatie utila celor care calatoresc pentru experiente gastronimce, dar nu numai. Te ajuta sa gasesti usor atat restaurantele cu pretentii, dar si pe cele mai accesibile, in genul afacerilor mici de familie, mult mai personale. Indiferent de alegere, fiecare experienta este unica si merita testata.

 

My Currency Converter & Rates

Imagini pentru my currency converter

 

Aceasta este o aplicatie pe care ar trebui sa o ai in telefon de fiecare data cand pleci in vacanta. Cu siguranta ti s-a intamplat sa ramai fara cash in portofel si sa cauti innebunit dupa cel mai bun curs valutar. Aplicatia te ajuta sa scapi de aceasta bataie de cap si sa iti gestionezi mai bine banii.

 

PackPoint

Imagini pentru packpoint

 

De fiecare data cand iti faci bagajul traiesti cu impresia ca ai uitat ceva important? Da-i aplicatiei cateva informatii de baza despre vacanta in care urmeaza sa pleci si vei primi o lista cu lucruri pe care ar trebuie sa le iei cu tine. Poti face si tu completari de fiecare data cand iti mai vine cate o idee.

 

Lounge Buddy

Imagini pentru lounge buddy

 

Timpul petrecut in aeroport poate fi foarte obositor, atat pentru calatorii care au o escala cu un timp insuficient pentru vizitarea orasului, cat si pentru cei care au intarzieri ale curselor. Aplicatia ajuta utilizatorii sa gaseasca zonele de lounge si afiseaza tarifele de acces, facand asteptarea mai comoda sau mai eficienta.

 

Google Maps

 

Imagini pentru google maps

 

Google Maps este cea mai populara solutie de navigatie din intreaga lume. Daca mergi intr-o zona in care conexiunea la internet este lenta, in care datele mobile sunt scumpe sau in care nu vei avea conexiune la internet, Google Maps iti permite sa salvezi o harta pe telefon, pe care sa o folosesti cand esti offline.

 

Darkroom

Imagini pentru darkroom app

 

Pentru multi turisti este important sa poata impartasi cu cei de acasa experientele prin care trec in calatoriile lor. Pentru asta exista Darkroom, o aplicatie care le permite sa transfere poze si video-uri prietenilor sau familiei.

 

Hotel Tonight

Imagini pentru hotel tonight

 

Aceasta este o alta aplicatie pe care ar trebui sa o ai in telefon atunci cand pleci in vacanta. In situatiile neplacute in care Airbnb sau Booking.com nu functioneaza sau hotelul la care ti-ai facut rezervare este plin, Hotel Tonight te ajuta sa iti gasesti, in cel mai scurt timp, o camera disponibila.

 

Babbel

Imagini pentru babbel

 

Calatoriile au un avantaj de care putini dintre noi suntem constienti - ne ajuta sa ne exersam o limba straina. Insa, dincolo de asta, sa incerci sa vorbesti pe limba nativilor este si o dovada de respect fata de ei. Babbel este o aplicatie care te invata strictul necesar, adica sa poti purta conversatii simple cu strainii.

 

Google Translate (gratuit)

Imagini pentru google translate

 

Aceasta este o alta aplicatie care iti poate fi de mare folosesc atunci cand calatoresti intr-o tara straina. E suficient sa scanezi cu telefonul meniurile, de exemplu, si aplicatia iti va traduce instantaneu cuvinte sau expresii.

 

 

Sursa: wall-street.ro

 

Edited by uS DeviL
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.