Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

ro32.png

 

În această secțiune se vor posta sugestiile voastre pentru serverele de sa-mp.

 

Cum funcționează secțiunea?


Va exista un singur topic deschis la un moment dat în care orice membru cu minim 50 de posturi va putea face o sugestie.

Sugestiile pot fi votate pe urmă pozitiv sau negativ folosind sistemul de reputație/reacții.

Cele mai votate vom să încercăm pe cât posibil să le includem în cele mai noi update-uri.

 

Reguli:

  • sugestiile care nu sunt rezonabile din punct de vedere administrativ precum „toți jucătorii să primească gold moca” nu vor fi implementate indiferent câtă reputație pozitivă primesc.
  • sugestiile făcute la mișto sau care au un conținut inadecvat vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • topicul de sugestii nu este unul de discuții, dezbateri, dat cu părerea; posturile de genul vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend.
  • încercați pe cât posibil să nu repetați sugestii deja făcute de alții, aceste posturi vor fi ascunse/șterse iar utilizatorii sancționați cu warn/suspend dacă continuă să facă acest lucru.
  • stafful va monitoriza sugestiile făcute și le va implementa pe cele care consideră că merită implementate dintre cele mai votate, fără a oferi un răspuns fiecărui utilizator în parte pentru sugestia pe care a făcut-o.
  • pentru a încerca să implementăm mereu cele mai curente și mai dorite sugestii vor exista mai multe ediții a topicului cu sugestii; ex: ținem topicul Ediția 1 deschis timp de-o săptămână pentru a putea sugera și vota, după care îl închidem și implementăm sugestiile dorite; după un timp deschidem topicul Ediția 2 și tot așa.

 

Sfat important: Pentru o mai mare șansă ca sugestia voastră să fie acceptată încercați să nu scrieți 100 de sugestii într-o postare deoarece jucătorii nu o să vă voteze.

 

uk32.png

 

In this section you can post your sa-mp related suggestions.

 

How does the section work?


There will be one open topic at a given time in which any member with at least 50 posts can make a suggestion.

Suggestions can be voted using the positive or negative reputation/reaction system.

The most voted suggestions we will try as best as possible to include them in the newest updates.

 

Rules:

  • unreasonable suggestions from an administrative points of view as „ass players get free gold” will not get implemented no matter how much positive reputation they get.
  • suggestions made out of mockery or with inappropriate content will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • the suggestion topic is not a discussion one, a debate one, to tell your opinion; such posts will be hidden/deleted and the user punished with warn/suspend.
  • try as best as possible not to repeat suggestions already made by others, these posts will get hidden/deleted and the users punished with warn/suspend if they continue to do so.
  • the staff will monitor the suggestions and will implement those that it considers best from the most voted, without offering an answer to each individual player that made a suggestion.
  • to try to always implement the most current and wanted suggestions we will make multiple editions for the suggestion topic; ex: we keep the Edition 1 topic opened for a keep so you can suggest and vote, after which we close it and implement the wanted suggestions; after that we open Edition 2 and so on.

 

Important advice: For a higher chance of your suggestion getting accepted it is indicated not to write 100 suggestions in the same post because players won't vote for you.

Link to comment
Share on other sites

Propun automatizarea sistemului de rank-up complet, să nu se mai primească rank de la lider și să existe 2 perioade diferite (lider / automatic). Dacă îndeplinesc conditiile minime (zilele necesare) să fie automat, mi se pare mai decent.

 

Să nu se mai primească kick după 30 minute afk fără sleep. Nu suntem 1000 playeri constant deci n-are rost.

 

Micșorarea numărului de ore pentru aplicatiile de Helper când vor fi deschise.

Propun mărirea numărului de sloturi la toate facțiunile pașnice.

 

Cererile de învoire să fie mutate pe panel, e cel mai practic pentru a se ține o evidență perfectă.

Link to comment
Share on other sites

Doresc sa iti zic niste propuneri la care m-am gandit de mult timp si ar ajuta. 
 

Asa cum sunt achievementurile legate de a primi wanted ( Chase Master / The Sly Fox / The Most Wanted / The Wanted etc ) ,  ar trebui sa se faca si niste achievementuri legate de alte factiuni, de exemplu " Primeste heal de 100 ori de la paramedici " sau " Calatoreste de 100 ori cu un taxi " sau " Treci cu succes 50 de teste de la un instructor " etc. Acele acvhievementuri care sunt legate de wanted ajuta pe cei din departamente sa isi completeze raportul, aceste achivementuri sugerate de mine sunt ca sa ajute pe cei din factiunile pasnice sa isi completeze raportul. Sper sa iei in considerare sugestia mea pentru ca nu am mai vazut nicaieri ceva de genul.

 

In momentul in care esti dintr-un departament si te omoara o persoana cu no drept ( de exemplu un robber ), sa te dea la hq, nu la casa. Eu cat timp am fost in PD am abuzat cat de mult am putut de asta ( De exemplu ajungeam la rob in Bayside si dadeam rent, apoi cand muream ma respawnam fix la 100-200 m si le dadeam fail 100% )

 

Sa se refaca sistemul de /frisk, adica sa fie "putin" mai real, nu doar sa vina la tine si sa "te controleze" in secunda 2. O idee ar fi sa te someze si sa fii nevoit sa dai /handsup ca sa functioneze comanda /frisk, exact ca la /cuff in jail.

 

Sa se puna cateva masini de civili la unele joburi ca sa ajute jucatorii noi care inca nu au masina personala si "muncesc din greu" pentru una, de exemplu la noul job fish ar merge cateva masini.

 

Sa se imparta joburile pe toate orasele ca sa populam si SF-ul, de exemplu Busdriver, Trucker, etc.

 

Sa se mute toate lucrurile legate se joc pe rpg.b-zone.ro, de exemplu invoirile.

 

Sa se refaca sistemul de VIP pe masini, sa nu fie doar un simplu text care poate fi modificat, si sistemul de carcolor, sa se poata scrie codul culorii, nu sa dam de sageata pana facem muschi la deget.

 

Sa se schimbe sistemul de rank-up, sa nu conteze doar zilele ci si implicarea in factiune. ( de exemplu care este diferenta dintre mine si o persoana care intra odata la doua saptamani si face raportul + raportul recuperat si iese imediat? )

 

Sa se implementeze comanda /duty in fiecare factiune si sa fii obligat in momentul in care esti on-duty sa porti skinurile factiunii. ( nu doar la departamente sa fie asa, in viata reala nu doar politistii  au uniforma la munca, au si mecanicii si medicii, etc. )

 

Sa se creeze niste insigne noi cum sunt alea de "Helper 1, Helper 2, Admin 1, Lider de factiune, Lider de clan" De exemplu la un anumit numar se ore, sau nivel, vechime etc.

Edited by Kyo
Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea unui sistem prin care in cazul ca esti Jail sa poti face un anumit job prin Jail, astfel pedeapsa sa fie scazuta. Parca am vazut undeva acest sistem, dar e foarte interesanta.

Al doilea lucru este sa poti cumva sa scapi de wanted la Rob Solo.

Sa se mai adauge ceva Levele la Clan, sa se implementeze un sistem nou prin care clanurile sa primeasca Gold, in afara de cel cu Tagurile.

Vazusem si in Sezonul de trecut si mi s-a parut foarte efectiva faptul sa poata adresa intreabri Helperilor si playerii peste lvl 21. Astfel se usureaza si munca Helperilor, dar si jucatorii sunt mai multumiti, economisind timp.

 Alta idee este ca la maraton in cazul in care faci parte dintr-un departament sa poti alege din acele Drugs si Alta optiune (40.000$ , aceasta este doar idee, poate fi si alt premium), deoarece se primeste ca faci o zi, degeaba, doar ca sa poti merge mai departe.

Alta sugestie este ca in cazul in care ai skill la rob mai mare sa se alerteze Politia mai tarziu cu ceva minute si sa primesti Wanted dupa ceva timp, avand mai mult timp pentru a fugi.

** Urmatoarea sugestie cred ca tine mai mult de lideri, dar oricum:

Prin alcatuirea unei cerere sa mearga un echipaj si sa dea /frisk la toti din Jail. Cum ar fi un mandat de perchezitie la HQ Mafilor.

 Pentru a ridica activitatea poate candva de adaugat o noua misiune, sau de inlocuit cu una care nu prea o mai face.

Adaugarea Taskurilor mai complicate si premiile mai mari.

Sa se poate cumpara interiori la case si cu $ nu doar cu Gold.

Ceva premii maui mari la Job Goal sa fie mai atractiv ca nu prea il mai face nimeni.

Edited by MAMMG
Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

Am si eu cateva propuneri:

1.La facțiunile in care raportul nu depinde doar de playeri (News Reporters si Tow Truck Company) sa fie mărite sloturile mai mult. De exemplu la News Reporters toți își pot face raportul din anunturi pe [/news], anunțuri gratuite, pachete de anunturi, concursuri si asa mai departe. Nu este ca la PD unde pe un suspect sunt 5 polițiști. La TTC la fel, mereu sunt masini tractate ilegal sau jucători de au nevoie de un [/repair] si [/refill].

 

2.Sa fie adăugate pentru fiecare factiune cate o mașină de tip Infernus.

 

3.Liderii se factiune sa nu poată deține și alte funcții, deoarece cand detii doua functii din start una e mai neglijata.

 

4.Sa fie mărite orele de activitate lunară ale liderilor. Sunt unii care nu își dau interesul prea mult, stau pe [/sleep] si fac ore jucate iar la urma pe 30 mai stau vreo 2 ore și fac un job ceva si gata are băiatu 30 de ore nu ia LW.

 

5.Toți jucătorii sa aiba acces la a vedea intrebarile jucătorilor pe [/n] cu raspunsurile Helperilor prin activarea unei funcții pe [/tog], si la rândul lor sa poata puna intrebari. Dacă eu am level 41 si se pune un sistem nou pe server, sau daca ma las o perioadă si am level mai mare si cand revin nu mai stiu câteva comenzi, Sau pur si simplu nu stiu cum sa folosesc ceva, de ce sa nu pot sa frumos un [/n] Si sa intreb? Sunt unele chestii pe care trebuie sa le caut la update -uri si pana le gasesc trec doua ore, de aia sunt Helperi, Dacă stiu raspunsul sa ma ajute economisind timp, si asa fac si ei puncte si isi măresc activitatea.

 

6.Sa mutati inapoi job-ul Trucker in SF unde ii era locul, era mult mai frumos, ati facut multe update -uri care au îmbunătățit jocul, dar unele care l-au si stricat.

 

7.La factiunea News Reporters sa se adauge butonul de EDIT la ziare ca sa nu mai trebuiască sa șteargă un rank 3+ ziarul si dupa sa-l creeze iar.

 

8.Sa trebuiască sa facem ceva anume pentru a scăpa de wantedul de la SOLO ROB pentru ca pt 50k wanted 6 si un risc mare sa iei 0$ mi se pare naspa. Sa trebuiască sa omoram 3 polițiști pentru a scăpa de wanted, de exemplu, mi se pare o idee interesantă.

 

Multumesc, +1 daca vreti implementarea lucrurilor acestora.

 
Edited by uS RydenN
Link to comment
Share on other sites

Buna dimineata, propun marirea timpului pentru fiecare etapa din interiorul robului ( 5 minute / etapa de deschidere a usi si 5 minute / etapa de a aduna banii sau 10 minute per total pentru ambele etape), fiind foarte greu acum sa termini etapele din interior ( trebuie sa astepti sa se raceasca burghiul timp care dureaza destul de multicel / posibilitatile de a da "fail" cand duci sageata din punctul A in punctul B).

Link to comment
Share on other sites

Sugestii :

1-Sa putem scăpa cumva de wanted-ul de la solo rob

2-Sa putem modifica locația textului VIP de pe mașini.

3- Sa putem spawna toate mașinile in același timp nu doar 8.

Link to comment
Share on other sites

Propun să se adauge din nou regula cu inactiv mai mult de 3 zile, dacă ești inactiv mai mult de 3 zile să iei demitere, mulți își fac raportul de luni și o săptămână uită să mai intre pe joc.

Edited by eB Sebi
Link to comment
Share on other sites

Mobile Banking:



A player can send money to his friends with the command /friend select friend and transfer money outside of bank. He can do mobile banking with friends. This will be also professional and Role play behavior.

 



Rental Vehicles free Tuned:



When a player enter in rented in vehicle a window popup for how much time he want to rent it after choosing this new window will be popup with  vehicle tune Noss , hydra , wheels , neons and all other tuning options. Because its not his personal vehicle so why he spend such money that become useless after vehicle rent time finished. Or a player can tune his rental vehicle in a normal tuning shop for free of cost.

Edited by A K K I
Link to comment
Share on other sites

Propunere: Să se scadă minutele de așteptare la job-urile ilegale (Arms Dealer, Drugs Dealer, Car Jacker, Pocket Thief), având în vedere că primim locații diferite, avem multe curse de efectuat, timpul acela de așteptare este destul de mare.

Edited by GroWy
Link to comment
Share on other sites

1. Sa diminuati orele pentru licente, chiar daca sunt 300 sa fie 300 indiferent ca esti online sau offline. Le setati la 80 sau 100 de ore jucate si asa orice instructor isi poate face raportul. 80-100 de ore, ore jucate, doar daca esti online. Orele se fac pe server aproximativ intr o luna, o luna jumatate. Eu cel putin joc 80-90 ore pe luna. 

2. Vesnica sugestie sa se mute inapoi Truckerul, iar Lumberjack sa se mute in alta parte, in locul la Trucker.

3. O alta sugestie care cred ca e binevenita si ajuta atat playerii cat si serverul este implementarea in [/shop] a optiunii " Job Boost 50% ". Adica sa poti cumpara cu o anumita suma de gold (100-150) optiunea job boost din shop care sa fie valabila 24 de ore. Cu ce ar  ajuta ? Maratonul trecut am profitat si eu de ea, castigata si chiar ajuta foarte mult daca vrei sa faci bani pe server + de asta poate unora le plac anumite joburi sa faca dar din cauza ca sunt slab platite nu se practica. Poate unora nu le place sa faca Quarry Worker sa mearga stanga dreapta mereu pana ajunge la checkpoint,( dar il fac pentru ca la momentul de fata e job ul de top de pe server), si prefera sa faca Miner sau Lumberjack sau Curier, sa se plimbe mai mult, dar nu il fac datorita venitului foarte mic pe cursa. Asa cu optiunea job boost, o sa se schimbe mult viziunea jucatorilor (o sa fie 15 jucatori la Miner, 10 la Lumberjack, 7 la Curier, 9 la Trucker, decat 28 de jucatori la Quarry Worker.) si nu vor ramane doar 2 joburi principale. In alt plus este ca poate ajuta serverul in donatie. Sa zicem ca optiunea costa 100 gold. Nu stiu cat vine in bani reali 100 gold, am bagat doar 50 lei si a venit in jur de 2k gold, deci cred ca undeva la 3-4 lei pentru 100 gold, ceea ce nu e mult in ziua de azi nici bani de buzunar nu sunt. 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca la Hitman, atunci cand sunt teste practice de dat, liderul si subliderii,  (si rank 5 daca nu e prea mult) sa dispuna de o comanda tip /recon pe care sa o poata folosi doar pentru a sta spectator pe tinta celui care se afla in proba practica. 

Consider ca aceasta comanda este utila deoarece se sta foarte mult dupa admini pentru a sustine aceasta proba si plus de asta, faptul ca un admin sta spectator pe tinta celui care sustine proba practica ar trebui sa fie un aspect nestiut de candidat si este greu sa dai un raspuns plauzibil atunci cand candidatul te intreaba “dar de ce nu dam acum si proba practica?” fara sa-i spui ca nu exista admin disponibil. 

Edited by E D U
Link to comment
Share on other sites

1. Sa putem pune sticker pe mașinile premium.

 

2. Sa putem vinde culorile de tip HIDDEN.

 

3. Sa se adauge vehicule noi in facțiunile de tip TAXI-S.I.-NR.

 

4. Paternetiatele dintre facțiuni sa aiba un chat propriu care poate sa fie activat/dezactivat de catre liderii factiunilor.

 

5. Odată pe lună sa se faca un pool si jucătorii sa voteze cea mai activa factiune pasnica/departament/mix.

 

6.  Sa se adauge o comanda noua [/staff] si sa aiba 3 sectiuni: admins

                            helpers

                            leaders

sa apara last login, pentru admini/helperi sa arate punctele din luna actuala si totale,

si pentru lideri sa arate last login si orele jucate dintr-o luna fără sleep.

 

7. Liderii factiunilor sa aiba posibilitatea de a vedea orele jucate a unui sublider fără/sleep.

 

8.  Membrii facțiunilor sa primeasca un procentaj mai mare de bani pe un punct la raport  deoarece si economia s-a mărit.

 

9. SA PUTEM CUMPARA UN BIZ DIN BANII DIN SEIFUL FACTIUNII SI SA FIE LA PROPERTY exemplu: SF TAXI si din banii produși sa ii putem împărțim membrilor si sa facem activități.

 

10. Sa se introducă radare automate, si sa se acorde o amendă pe care o poti plati la primărie, și banii sa intre in seiful primăriei si sa fie împărțiți la jucătorii nivel 2-7.

 

Edited by H a V a N a
Link to comment
Share on other sites

Salut din nou, propun urmatoarele:

 

Game Updates:

 

 

- Rescrierea jobului Bus Driver.

  • In primul rand, ar trebui sa se schimbe denumirea, in sofer, sau ceva de genul acesta.
  • La Skill 1 sa fii cu masina Camper (click), si sa te duci din LS, o locatie random, sa spunem, Aeroport LS, intri in checkpoint sa ai freeze 30 secunde (timp in care sa se urce pasagerii) si sa-i duci pana in orasul vecin, LV sau SF, iar dupa cand ajungi la checkpointul din SF sau LV, sa ai un checkpoint alaturat, unde te duci, sa astepti 30 secunde acolo (timp in care se urca pasagerii)
  • La skill 3 sa primesti Bus-ul actual si sa fie la fel, iei pasageri dintr-un oras, si ii duci in altul.
  • La skill 5 sa primesti Coach (click), si la fel, iei pasageri dintr-un oras, si ii duci in altul.

 

- Sistemul de crate-uri. 

  • De ce? In primul rand, ne-am plictisit toti de crate-urile actuale, cum ati bagat sistemul prin 2018, asa l-ati lasat.
  •  Ar trebui sa se adauge crate-uri noi cu alte beneficii, job boost, biciclete etc.

 

- Kick la 30 minute AFK 

  • De ce? E o prostie, de aia.
  • Serverul nu e full mereu, ar trebui lasata chestia sa nu iei kick la 30 minute AFK, pentru ca, oricum ore nu primesti.
  • Sau macar sa se faca mai mare timpul acesta.

 

- Scaderea orelor la licente

  • Pe bune vorbind acum, nu sunt asa scumpe incat sa ti le reinnoiesti odata la 100-150h, si le permit oricine.

 

 

Website Updates:

 

 

- Evidente automate pe website.

  • De ce? E munca de chinez la evidentele astea.
  • Sa se faca un topic sau o sectiunea pe Website, in care, sa setezi minimul de secunde, pui link-ul la war si voila, iti apar membrii prezenti si membrii absenti, iar membrii absenti deja sa-i sanctionezi tu manual, cum este si cu amenzile.
  • De evidenta sa se poata ocupa un membru rank 3+ selectat de lider si sa aiba functie cum e si Tester. 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Cam atat si cu aceste sugestii, daca ti-au placut da-mi un +1

 

Link to comment
Share on other sites

1. Adaugarea unui nou job , tip livrator de produse. In ce consta acest job: 

 

Fiecare biz are setat un numar de produse . 100/100 iar acest nr sa scada in functie de jucatorii care intra sau folosesc bizu respectiv. Ar facilita cresterea activitatii jucatorilor de biz in cautarea sau alimentarea bizului si o implicare mult mai mare.  Fiecare propietar de biz isi poate seta intre 10$-50$ pe un produs(ma rog aici trebuie folosita o formula algoritmica in a falicita ambele parti)

Exemplu:

Un biz de GunShop are 100/100. Eu intru in el , automat ajunge la 99/100. Cumpar un deagle, m4 si rifle. Se scad 3 produse ajungem la 96/100. Daca bizul ajunge la 0/100 nu se mai poate intra in el. Daca seiful bizului este 0$, livratorul nu poate da marfa, plata se face din seiful bizului.

Skill 1 - maxim 50 de produse sa iei - tre sa alimentezi minim 50 de bizuri ( cu un cd de 5 minute intre alimentari)

Skill 2 - maxim 70 de produse sa iei - tre sa alimentezi minim 100 de bizuri ( cu un cd de 5 minute intre alimentari)

Skill 3 - maxim 90 de produse sa iei - tre sa alimentezi minim  150 de bizuri ( cu un cd de 4 minute intre alimentari)

Skill 4 - maxim 110 de produse sa iei - tre sa alimentezi minim 200 de bizuri ( cu un cd de 4 minute intre alimentari)

Skill 5 - maxim 150 de produse sa iei - tre sa alimentezi minim 300 de bizuri ( cu un cd de 3 minute intre alimentari)

Locatia jobului sa fie ori in Ocean Docks LS ori in SF ( la fosta baza NG)

2.  Adaugarea unei noi factiuni ce are legatura cu cursele de masini( comanda /race este total inactiva , nimeni nu o foloseste ) . Consider ca ar beneficia multi jucatori(civili) in acest lucru. Am insistat cu aceasta sugestie de cativa ani, pentru ca sunt multi pasionati de acest tip de factiune si curse. 

 

3.  Sa se introduca un /anim atunci cand faci c-bug( au disperat oamenii cei ce fac c-bug necontrolat) asa ar favoriza multe aspecte dpdv al gangurilor si al adminilor. 

 

 

 

Daca va plac ideile, astept un +1

Edited by LikEeE
Link to comment
Share on other sites

Propunerea mea tine strict de departamente.

 

1. As dorii ca radarul sa poata fi si mobil, adica sa mergem cu masina si sa fie radarul pornit.


2. Sa putem pune radar si pe o singura masina persoanala daca tot putem pune sirena sa se apropie cat mai mult de real life ( masini neinscriptionate ). Consider ca ar fi distractiv si un motiv in plus pentru activitate in factiune.

 

3. Cum este comanda /tazer sa putem utiliza ceva de genul si pentru a monta un radar pe pistol.

 

Edited by NC AliiN
Link to comment
Share on other sites

Propun sa se mute truckerul unde este lumberjack acum, locul ala e prea nostalgic, sa se faca un fel de switch intre locatii, trucker de acum la lumberjack, iar lumberjack de acum la trucker.

 

Unele sectiuni de pe forum sa fie mutate pe website, precum: Amenzi, sedinte, invoiri etc.

 

 

 

 

 

 

Edited by KaReV
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton pinned this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.