Jump to content

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

Propun ca la ora 23:59, dacă GOAL-ul de la Obiectiv Job nu a fost atins, jucătorii care au 100% Obiectiv Personal să primească acele premii care se oferă la 100% Obiectiv Server.

Link to comment
Share on other sites

Actualizarea wiki-ului, sunt multe informații importante care nu se regăsesc acolo din update-urile mai recente, 2017-2019. 

 

Website-ul sa fie tradus în română și în engleză, și sa selectezi tu limba, ca la regulamentele generale ale facțiunilor. 

Link to comment
Share on other sites

Salut, a mai fost in discutie implementarea sistemului de clear ''Faction History'' si cred ca este o idee buna. Daca vrei sa poti sa stergi tot fh-ul, nu doar unele log-uri si sa nu mai existe cale de intoarcere.

Link to comment
Share on other sites

Propunere pentru a scapa de codatii de pe server.

 

Propun introducerea samp-cac, ceea ce consta in scoaterea mod-ului "cleo" pentru a putea intra intr-o mafie, dupa cum stim cu toti, multi dintre codati folosesc cleo, asa putem scapa macar de 30% dintre acesti codati, ramanand doar cei care au cheat-uri mai avansate care nu necesita cleo.

Edited by bitelementarRy.
Link to comment
Share on other sites

Propun să adăugați un tabel cu scorurile ca la Wars 

 

Propun să adăugați pătrățele ca la War si la pb 

 

 

Propun sa adăugați betting pe samp, cu echipe sau doar cu Wars, cine câștigă, cine pierde, jucătorul X va face minim +10, și tot așa.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, bitelementarRy. said:

Propunere pentru a scapa de codatii de pe server.

 

Propun introducerea samp-cac, ceea ce consta in scoaterea mod-ului "cleo" pentru a putea intra intr-o mafie, dupa cum stim cu toti, multi dintre codati folosesc cleo, asa putem scapa macar de 30% dintre acesti codati, ramanand doar cei care au cheat-uri mai avansate care nu necesita cleo.

Sunt foarte multe moduri cleo care ajuta mult in mafii, propun adăugarea unui anticheat, care sa intre in sursa modurilor tale când intrii în mafie la fiecare log si daca găsește vreun cod sa avertizeze admin- sau sa iei ban automat

Link to comment
Share on other sites

Buna ziua/seara. 

Propun infiintarea unei agentii de pariuri sportive. La aceasta agentie sa poti paria pe anumite meciuri din ziua respectiva, exact ca in viata reala. Fiecare meci avand cote la echipele care joaca, dar in caz de egal sa fie cote si la remiza. De exemplu: Real Madrid - Barcelona: 1 - cota 2.80 , X - Cota 3.05 , 2 - Cota 2.30. * 1 - echipa gazdelor, X - meci egal, 2 - echipa oaspetilor * 

Fiecare jucator sa poata paria pe ce echipa doreste ( 1 sau 2 ) sau pe egal ( X ) , mizand o anumita suma de bani. Cotele de pe bilet se vor inmulti intre ele dupa care rezultatul se inmulteste cu miza pariorului astfel rezultand castigul. 

Jucatorul sa poata miza orice suma de bani pe care o are in mana si paria pe cate meciuri doreste.

Edited by ToVarasu' Robinson
Link to comment
Share on other sites

Dupa parerea mea,un update bun ar fi un nou sistem de tuning prin care ai putea sa ti maresti puterea motorului(maxim 300 km/h)

Altul ar fi introducerea unui sistem de agentie de pariuri,unde putem paria pe  meciuri de fotbal.(de ex. bagam 5000$ si putem lua 30000$,in functie de cote si pe ce pariem)

Edited by Yonut Cosmin
Link to comment
Share on other sites

 Implementarea unui nou job

                               Nu stiu ce nume sa aleg la acest job, ar merge Distributor de Alcool

  • Acest job se va afla in Green Palms LV (Va fi un mapping simplut unde va fi pus un NPC cu /getjob).

  • Desfasurarea actiunii:

  

  • In prima faza o sa trebuiasca sa mergi la un Depozit de Sticle sa faci rost de sticle pentru a avea unde sa pui bautura. O sa fie 3 locatii diferite pe care le poti alege sau o sa pice aleatoriu cand dai /work. 

  • In a 2-a faza o sa trebuiasca sa mergi intr-o locatie speciala sa umplii sticlele si mai tarziu sa pui capace la sticle.

  • In ultima faza trebuie sa mergi la un bar sa vinzi bautura in schimbul unei sume de bani.

 

  • Masini per skill: Skill 1-2: Pony, Skill 3-4: Yankee, Skill 5: Rumpo.

  • Acest job o sa beneficieze de o optiune sa faci job-ul singur, sau cu un prieten.

  • Cand tastezi [/work], o sa iti apara un dialog unde va trebui sa alegi intre “Solo” si “Duo” sau ceva de genu.

  • Daca alegi optiunea solo, job-ul o sa se desfasoare normal. 

  • Daca alegi optiunea duo, o sa iti apara un dialog gen ca la [/rob] unde va aparea numele tau si un post liber, unde vei putea da invite direct din dialog unui player.

  • Pentru a putea da invite la un player, acesta trebuie sa fie langa tine si sa aiba job-ul corespunzator.

  • Dupa ce jucatorul a acceptat invitatia prin [/accept job <id>] sau ceva asemanator, o sa trebuiasca sa setezi pentru fiecare player rolul.

  • O sa fie 2 posturi la job, in cazul in care alegeti optiunea de Duo, decideti voi care sa fie acestea.

  • Daca alegi optiunea duo:

  • O sa conduca unul dintre playeri pana la depozitul de sticle, iar de acolo un player o sa conduca duba goala si altul o barca plina cu sticle.

  • Cel cu duba o sa trebuiasca sa mearga intr-o locatie speciala unde sa il astepte pe cel cu barca, in timp ce playerul cu sticlele le umple.

  • In ultima faza amandoi vor merge sa le vanda

  • Bani per skill Solo:
    Skill 1: In jurul sumei de $600-$800
    Skill 2: In jurul sumei de $800-$1000
    Skill 3: In jurul sumei de $1200-$1400
    Skill 4: In jurul sumei de $1400-$1500
    Skill 5: In jurul sumei de $1500-$1700.

  •  

 

  • Bani per skill Duo:

    Skill 1:  In jurul sumei de $800-$1000

    Skill 2: In jurul sumei de $1000-$1200

    Skill 3: In jurul sumei de $1200-$1400

    Skill 4: In jurul sumei $1400-$1700

    Skill 5: In jurul sumei de $1700-$2000.

 

 

 

                                                                                                     Stageuri la masini.

 

       Potii sa pui stageuri la masinile premium doar la ele, stageuri de la masini se pun in tuning cu gold.

       Stage 1: Costa 150 GOLD si mareste viteza masini cu 20km/h.

       Stage 2: Costa 300 GOLD si mareste viteza cu 35 km/h.

        Stage 3: Costa 450 GOLD si mareste viteza cu 50km/h.

       Aceste stageuri se activeaza automat de la server la ora 22:00 si 09:00, in orele 09:01 stageul se dezactiveaza pana la ora 21:59, deoarece sa nu provoace lag pe server.

     

 

     Sa poti vinde hiddenurile cu bani, masinile care au stage se vand si stageul ramane pe masina aceea.

 

     

Link to comment
Share on other sites

Am si eu cateva propuneri:
1. Dupa ce ascunzi banii la rob solo sa poti inchiria o barca/avion de la biz-urile respective (sa produca si ele ceva) si sa mergi intr-un check point si sa scapi de wanted.
2. Sa poti adauga doar la vehiculele V.I.P neoane, hidden, roti (premium), hydraulice, Stage-uri (sa se adauge stickere si obiecte sa le poti pune pe vehicul "max 5 obiecte").
3. Sa ramana Hidden-ul/V.I.P-ul la vanzarea vehiculului prin trade.
4. Sa putem vinde masinile din crates altor playeri pe o suma de 10% din valoarea reala a vehiculului.
5. Sa se mai adauge noi crate-uri cu urmatoarele masini: Monster Truck C, Infernus, Maverick, Shamal (plus alte vehicule pe langa ele) iar aceste cutii sa coste 300MP/150Gold (in functie de vehicule).
6. Sa nu mai putem face raportul cu vehiculele personale, pana la urma este un server Role-Play nu de stunt, nu? Din cauza aceasta avem masinile factiunii, pentru asta sunt facute.
7. Sa iti poti cumpara o parcela (Mica(1000 GOLD), Medie(2000 GOLD), Mare (3000 GOLD), Foarte Mare(5000 GOLD) iar pe acestea sa iti poti construii tu o casa (plus alte obiecte decorative) si acestea sa aibe level 999 si inainte de a da buy sa exista varianta de "preview" pentru a vedea cat este de mare.

Edited by Allexandruuu
Link to comment
Share on other sites

Sugerez ca cei ce au atât funcția de admin cât și cea de lider să fie scoși din funcția de lider la un număr fix de zile - de preferabil ce se termină cu 00.

De ce? Funcția de admin este cea mai importantă funcție, consider că și alții ar trebui să aibă șansa la lider, nu să aibă un jucător 2 funcții.

Link to comment
Share on other sites

AM EU O SUGESTIE BLANA BOMBA , BOMBA BLANA! Castig la /find, ca departament atunci cand dai find sa primesti clan xp...

Adica mai pe inteles eu sunt Bayside si suspectul cu wanted e la Ocean Docks LS, vro 7000m, atunci cand deu merg cate 1000m sa primesc un clan xp macar.

Dorim recompense mai mari per /arrest, de exemplu pentru wanted 1 drept de predare sa primim 1k, pentru wanted 2 drept de predare sa primim 1,30k, pentru wanted 3 drept predare sa primim 1,70, pentru w4 sa primim 2k , wanted w5 drept predare 2,3k si w6 drept predare 2,5. 

iar acum incep cu nodrept

Wanted 1* - 1400

Wanted 2* - 1800

Wanted 3* - 2200

Wanted 4* -2600

Wanted 5* - 3000

Wanted 6* - 3500, economia s-a schimbat acum ceva timp iar noi tot salarii de nmk avem...

Daca nu e bun cu marirea castigurilor per wanted, cer sa avem sistem de salariu care sa fie cronometrat in timp real, o ora cu duty = salariu

si ca bonus daca ai 10 ore cu duty sa primesti si ceva gold

 

Sa se intoarca TW ca avem cam multi codati 

Cand mori cu duty sa primesti armura + arme inapoi pentru a putea pleca inapoi in actiune.

Sa poti detine mai multe /shield, prefer 10....

Rank 5 sa aibe Combat Shotgun in comanda /copguns(am auzit ca s-a zis ca nu suntem mafioti cei din pd, baietii mei in single player am vazut pd cu combat...).

Radar Spy, Rank 4+ sa poate sa isi supravecheze membrii care pun radar, ideal la testul practic de intrare in ls/lv/sfpd. (In /radars sa poti apasa enter pe un jucator care are deja radar pus si atunci cand cineva trece prin radar tu sa fi notificat)

Sa se elimine freeze de la /startradar, sugerez ca atunci cand dai startradar motorul sa iti fie oprit automat si daca incerci sa il pornesti sa fi notificat pe chat cu un mesaj de eroare "Mai intai opreste radarul pentru a putea porni motorul" <-- ACEASTA SUGESTIE TREBUIE NEAPARAT IMPLEMENTATA CA NOI NU PUTEM VEDEA CINE NE TRAGE LA ROTI CAND SUNTEM RADAR SI E FOARTE STRESANT SA NU POTI SA MISTI CAMERA SA VEZI DACA VINE CINEVA SAU NU...

 

Link to comment
Share on other sites

1.Buna ziua as dori adaugarea unui sistem de Ruleta si scoaterea sistemului de barbut si pacanele multi playeri se lasa degeaba

Link to comment
Share on other sites

Salut. Propun ca masinile sa se poata murdari. La fiecare 10 km rulati sa apara o pata aleatoriu pe masina. Se va adauga totodata un Business de tip Spalatorie, acest biz fiind situat aici: click. Puteti face ceva frumos, in momentul in care dai /enter puteti sa va folositi de acea cladire si de acei bureti imensi, pentru o experienta cat mai frumoasa.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, 

 

1. Propun adaugarea unui job in curtea jailului pe care daca il faci iti va scadea  timpul la inchisoare.  

 

2. Adaugarea unui interior doar la garajele de tip BIG care sa poata fii modificat prin comanda /furniture ca la o casa obisnuita, acesta de asemenea sa poata fii vizitat de playeri. 

 

3. Modificarea jobului Drugs Dealer, sa fie un loc special la marginea orasului Los Santos unde sa poti planta drogurile, actiunea fiind oarecum asemanatoare cu cea de la farmer, dar in caz ca politia te vede plantand sa iti poata acorda wanted 4 de ex.  

 

4. Stergerea jobul de hot de buzunare, curier si hot de masini, mi se par inutile. 

 

5. Modificarea jobului Arms Dealer. 

 

6. Explicarea mai buna a jobul de Farmer, deoarece este foarte interesant dar playerii noi de pe server nu prea inteleg ce sa faca la acesta. 

 

7. Modificarea jobului truck, inainte de a incepe cursa sa trebuiasca sa pui niste cutii in camion, ar fi mai interesant. 

 

8. Modificarea jobului Bus Driver sau stergerea acestuia. 

 

9. Adaugarea unei insule speciale la care sa poti ajunge din Los Santos(zona Santa Maria Beach) unde sa pescuiesti, ar fi ceva mai interesant, si sa fie si un 24/7 acolo. 

 

10. Cresterea rentului minim la 50$ pentru ca playerii sa aiba un motiv in plus sa achizitioneze o casa.

 

11. Cresterea salariului la TOATE factiunile, de exemplu la taxi sa fie fare 100 minim ca taximetristii sa fie motivati sa fie duty.   

 

12.  Si cea mai interesanta: Adaugarea fabricilor la fiecare job legal, acestea sa fie sub forma de bizuri si sa poata seta o taxa de la 40 la 100 pe care sa fie nevoiti sa o plateasca pe tura jucatorii ce fac acel job.  Ar fi ceva nou si diferit. 

 

13. Mutarea PUBG-ULUI  in LOS SANTOS! E un sistem GENIAL dar putin folosit datorita faptului ca este in San Fierro. rar vezi playeri acolo pe RPG 2. 

 

14. Adaugarea unui statii speciale ca un fel de frecventa pentru membrii care au dat /work in acest misto la truck, ar mi misto rau.

 

Si multe altele.. Daca esti de acord cu macar una din propuneri nu ezita sa dai un +1.   

 

 

Edited by SebyPlayRo
Link to comment
Share on other sites

Salut! Propun ca sa propun o idee.

In ce consta propunerea mea adaugarea mai multor turfuri deoarece 72 nu mai sunt indeajuns.

Marirea slot-urilor de gang-uri

Adaugarea unor factiuni de tip race.

Adaugarea mai multor misiuni la OG/Ryder.

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, vin si eu cu cateva propuneri, mai mici sau mai mari:

 

1. Schimbarea sistemului de tractare la TTC: Bun, sa zicem ca un membru TTC tracteaza o masina, o duce la checkpoint si cam atat, nimic impresionant. Ma gandeam asa: masina tractata sa fie spawnata intr-un loc special amenajat, o parcare mare, unde proprietarul sa vina sa isi recupereze masina platind o taxa (aici decideti voi respectiva taxa). Ar putea fi si un biz acolo, o parte vine la proprietar, iar cealalta parte la membrul care a tractat masina. Ar fi mult mai Role-Play treaba asta.

 

2. Adaugarea jobului Pizza Boy: Jobul se desfasoara asa: Mergi la punctul de lucru ( il decideti voi), tastezi /work si iti da un scuter cu o pizza in spate. Duci pizza la casa apoi, te intorci la baza si iei alta pizza. In functie de skill vei putea lua cat mai multe, 2, 3 ,4 , 5 pizza. Si vehiculele pot fii schimbate: Skill 1 Scuter de pizza, Skill 2 Wayfarer, Skill 3 PCJ-600, Skill 4 FCR-900, Skill 5 - NRG-500

 

3. Adaugarea de panouri publicitare: Este foarte simplu: Multii jucatori vor sa isi vanda bunul cat mai rapid, cu aceasta metoda cred ca o sa reuseasca. Poti inchiria acel panou pentru 24 ore sa zicem si sa platesti o anumita taxa. Sa fie iar un biz ca la Sistemul de tractare, unde banii sa vina proprietarului. Cei care pun mesaje obsecene sa fie sanctionati de catre admini. Exemplu de panouri: https://imgur.com/a/zznK6zu

 

4. Reducerea din case si biz-uri: Sunt unele bizuri care nu ajuta cu nimic, prea multe Burger Shot-uri spre exemplu, cele de tip de mancare sau de haine. Propun ca, Bizurile care urmeaza sa fie scoase la licitatie si casele sa fie eliminate de pe server.

 

5. Includerea Arenelor in /event, sa fie organizate de SEO: Aici ma refer la Race Arena, War Arena, LCS Arena, PUBG Arena, Gun game si care mai sunt. Se vede ca nu prea sunt folosite de  nimeni, cel mai bine, ar trebuii sa fie scoase ca bizuri si incluse pe /event unde un jucator sau chiar SEO sa organizeze aceste tipuri de evenimente

 

6. O comanda unde liderii de gang pot vedea jucatorii pe turf, daca nu exista una.

 

7. Marirea /fare-ului la taxi: 20$ e putin rau pentru economia curenta. Aici ma refer si la Paramedics, si ei au foarte putin.

 

8. Regandirea sistemului de garaje: Ma gandeam asa: Sa existe un interior unde sa ai masinile spawnate, in functie de tipul garajului sa fie un interior diferit, o zona unde sa iti poti repara masina cum este acum, dar acei 200$ sau cat sunt sa se duca random spre un biz de tip PNS unde productia este mica. Sa poti din garaj sa intri direct in casa daca se poate si invers.

 

9. Regandita putin functia de Mayor: Mayorul cand aplica la functie sa aiba in spate o echipa de 3 persoane sau mai multe ( stabilit voi) unde acestia stabilesc taxele pentru Casa, masini si Bussines. Ar marii concurenta la Mayor si cu cat sunt mai multi membrii, cu atat vor exista mai multe evenimente cand mayorul nu este online.

 

10. Sistem de loterie sau curse de cai: Sistemul de loterie de acum este mult prea sec, nu ajuta la nimic. Ma gandeam la un sistem de loterie cum este acel din viata reala, sau curse de cai cum este cel de pe single player

 

11. Cei din PD sa primeasca bani si pentru arrest: Sa primeasca si membrii din PD macar 500$ pentru un arest.

 

12. Adaugarea sistemului de stage si raimbow pe masini: Sunt la moda sistemele astea 2. In tunning shop-uri sa se adauge aceste sisteme de tuning unde masina sa ia mai multa viteza si culoarea sa schimbe in culorile curcubeului. Pretul il stabilit voi, in Gold.

 

13. Adaugarea unui Backpack (Ghiozdan): Playerul sa poata sa tina in acel ghiozdan materiale, droguri si mancare. Mancarea sa se poata cumpara de la un Burger shop, iar cand iei /heal din casa sa iti scada o suma de bani si sa se duca automat la un Burger shop.

 

14. Sa poti face trade-uri cu skinuri, acestea fiind clasificate cum sunt si in magazin: Bronze, Silver si Platinum. Ma gandeam asa: Cu cat skinul este mai vechi, cu atat este mai valoros si ma gandeam sa primesti un bonus de x % la job, RP-uri, Rob points si Escape Points daca skinul tau are x zile.

 

15. Modificarea jobului Fish: Sa zicem dupa ce ai dat acele click-uri pe peste sa iti dea inca ceva de facut. Spre exemplu: sa ai o bara unde sa tii pestele ca sa il poti prinde, undeva la mijloc, cred ca ati inteles. Daca se duce prea in dreapta sau in stanga (spre zona rosie) sa nu il poti prinde. Pestele trebuie tinut in zona verde, zona de mijloc.

 

16. Schimbarea sistemului de Crates: Sistemul actual nu prea mai este el asa impresionant. Propun cu ocazia asta Adaugarea unei insule unde sa fie la distanta mare fata de mapa pentru a evita lagul, sa fie un mapping special unde sa fie puse acele case-uri. Am vazut idei de crate-uri noi, cu alea sunt si eu de acord. Daca doriti sa o faceti aproape de mapa, sa fie un drum si sa fie pe aceea insula diferite case mai speciale, cumparate cu Euro sau Gold si un biz , ma gandeam o benzinarie.

 

17. Scaderea numarului de ore la licente sa fie 150 sau chiar 100 ( sa nu se scada daca esti pe sleep in cazul in care sa va adauga cu 100 ore).

 

18. Adaugarea unui marketplace: O parcare mare unde jucatorii vin si isi pun masina la vanzare. Sa zicem ca jucatorul nu are timp sa isi vanda masina, o pune acolo, se poate pune o taxa deoarece poate exista si altcineva care vrea sa isi puna masina si un posibil cumparator sa vina sa se uite pe acolo si de ce nu, sa isi cumpere o masina.

 

19. Modificarea sistemului de Bonus: Sistemul actual de bonus nu mai este asa grozav. Propun adaugarea unui Daily bonus in care sa primesti diferite chestii timp de o luna, ca la maraton, daca te loghezi si sa zicem ca te joci o ora pe zi, pentru a il primii. Se va deschide o interfata de unde poti colecta acel bonus. Daca ai ratat o zi, sa nu mai poti primii acel Daily bonus. Si treaba cu Catalin nu mai este asa grozava. Parca imi vine mult mai usor sa fac task-urile cand le vad la logare.

 

20. Adaugarea unui sistem de Ruleta, X si 0: Sistemul de Ruleta, cel basic, 3 culori: rosu, negru si verde. Verde sa fie cea mai rara, sansa de 10% ( primesti de 14 ori mai mult), Rosu sa ai o sansa de 40% ( primesti de 5 ori mai mult) si negru sa ai o sansa de 50% unde primesti de 2 ori mai mult. In fine sansele le stabiliti voi. Sistemul de X si 0 il stie toata lumea. Inca o idee, Biz-ul de poker sa fie mutat in casino.

 

21. Modificarea cooldown-ului la misiuniile lui Ryder si OG: Playerii au abuzat si vor abuza de acel cooldown de 4 ore daca nu se modifica, propun sa se modifice la 24 ore.

 

 

Edited by South Eduard
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton pinned this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.