Jump to content

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut,

Propun:

1. O noua rubrica pentru liderii de gang, anume Deposit, pentru a putea vedea cine ia droguri/cine pune in depozit, si cat anume ia sau pune. Multi iau tot ce prind si nu pun nimic, mi se pare mai folositor si convenabil;

2. Sanctionarea jucatorilor ce injura un lider precum a celor ce injura adminii, tot la sectiunea Staff suntem si noi;

3. Permiterea liderilor sa vada cu ce conturi mai are loguri un alt jucator;

4. Un nou tip de eveniment, Car Meet, unde jucatorii trebuie sa aleaga o masina cu care sa mearga pentru a se intalni cu alti jucatori entuziasmati de masini;

5. Culoarea clanului unui jucator sa fie diferita de cea a factiunii atat in joc cat si pe Tab, mai exact cea aleasa de liderul de clan, un fel de eye candy pentru joc.

Edited by oC DominiQue ROYAL
Link to comment
Share on other sites

Salut!

 

Propun implementarea sistemului de a putea fi civil atunci când faci parte dintr-un departament, adică, atunci când ești duty-off, să-ți apară numele cu culoarea specifică civililor, skin-ul aici rămâne la alegerea voastră dacă să poată polițistii să poarte skin doar platinum sau și restul. 

 

Ce beneficii ar putea fi in implementarea acestui sistem? Păi polițiștii ar putea da și ei rob, ca orice alt jucător normal, ar înceta dm-ul în marea parte pe ei și s-ar putea concentra mai mult pe alte treburi.

 

Mulțumesc, +1 dacă vreți și voi.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Yonut Cosmin said:

Dupa parerea mea,un update bun ar fi un nou sistem de tuning prin care ai putea sa ti maresti puterea motorului(maxim 300 km/h)

Altul ar fi introducerea unui sistem de agentie de pariuri,unde putem paria pe  meciuri de fotbal.(de ex. bagam 5000$ si putem lua 30000$,in functie de cote si pe ce pariem)

Va derapa mașina, dezavatajeaza mult PD-ul... 

19 minutes ago, eB Storm said:

Salut!

 

Propun implementarea sistemului de a putea fi civil atunci când faci parte dintr-un departament, adică, atunci când ești duty-off, să-ți apară numele cu culoarea specifică civililor, skin-ul aici rămâne la alegerea voastră dacă să poată polițistii să poarte skin doar platinum sau și restul. 

 

Ce beneficii ar putea fi in implementarea acestui sistem? Păi polițiștii ar putea da și ei rob, ca orice alt jucător normal, ar înceta dm-ul în marea parte pe ei și s-ar putea concentra mai mult pe alte treburi.

 

Mulțumesc, +1 dacă vreți și voi.

In viața reală există polițiști care jefuiesc magazine? Poate există, dar au fost demiși cel mai sigur. 

Link to comment
Share on other sites

1 . Sa bagati un nou job pe servere, anume Jobul Bancii. Ce trebuie sa faci? Ei bine, iei jobul bancii de la primarie, si te duci la orice banca( si inauntru e o usa albastra asa..) te duci la ea si dai /getcashbank ( iti da o anumita suma de bani, care nu pot fi folositi) . Si te duci in diferite zone din alt oras si depozitezi banii. /depositcashbank 

 

2. Sa bagati o comanda, anume /phone. Si sa iti arate un tab in care sa ai acolo friends  ( ca sa nu mai dai y sa-ti apara); sa iti apara si missed calls si missed messages (ca multi nu prea stiu se astea); si Ds( cand apesi pe DS sa te duca in magazinul DS) si apoi sa iti apara acolo, order the car. Si dupa ce o comanzi, sa ii zici locatia unde sa vina, adica unde ai spawn, sa alegi sa vina acolo. Dupa ce comanzi masina, ea sa vina in vreo 10 minute. 

Eu zic ca e mult mai bine asa, deoarece cand se baga stock de ex, reduce lagul dupa sv la DS. Si asa apuca sa ia mai multi masini si linistiti.

 

3. Al treilea job ar fi transport cars. Ca tot avem packer pe sv, zic sa fie si acest job.. Nush sa zic cam de unde sa iei jobu. Si te duci la orice rent car.. si dai /work. Ti se spawneaza un packer si pe acest parcker sa fie cateva masini. Si treb sa le duci in alt oras.

 

4. Sa poată un anumit număr de jucători(5-6) sa dea G, sa poată sa se urce în shamal. Ar fi frumos. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hey, buna seara!

Am si eu cateva propuneri pentru minunatele servere a b-zone-ului.

Propunerea cu numarul 1: Sa se bage masina de tip Infernus in companiile de Taxi, aceasta poate sa fie luata doar de  membrii cu rank 5+.

Propunerea cu numarul 2: Sa se faca update la sistemul de Solo Rob ca sa putem scapa de wanted, dupa cu am vazut in unele propuneri, dupa ce finalizam robul sa putem inchiria o barca sau un elicopter/avion ca sa scapam de wanted.

Propunerea cu numarul 3: Pentru mafioti, dupa ce platim o amenda cu comanda /fines sa nu mai postam pe forum degeaba ca daca liderul a setat amenda de ce sa verifice si forumul cand se poate uita cine a platit si nu. Gen sa ramana mai jos membrii carora le-au expirat timpul de platire a amenzii.

Propunerea cu numarul 4: Cum sa bagat update la bizurile de tip Car Rent sa se bage si la Boat/Plane Rent.

Propunerea cu numarul 5: Sa se schimbe cateva bizuri/joburi importante in orasele San Fierro sau spawnul initial si DMV-ul sa se mute in orasul San Fierro pentru a mari putin popilatia si pe acolo ca e pustiu de tot. 

 

 

+1 daca va placut

copyright by @St1m

Edited by St1m
Link to comment
Share on other sites

vin si eu cu câteva propuneri: 

1. Pentru cei care au cont-premium, adăugarea posibilității de a alege o culoare pentru nickname in chat.

2. Posibilitatea de a spawna toate masinile pe care le deții, nu toată lumea are multe mașini, dar cei care au vor sa fie toate afișate.

3. Modificarea locatiei Truck inapoi in SF.

4. Un nou biz de genul parcurilor auto, unde playerii pot venii sa isi lase masina la vanzare la un anume pret dorit, si sa se poată cumpăra direct de acolo de către cineva care vrea sa o ia.

5. Eliminarea evidentelor pentru facțiuni de pe forum, e mult de muncă degeaba. 

6. Adăugarea unui mod de a scăpa de wanted la rob solo.

7. Modificarea sistemului car-color.

8. Posibilitatea de a vinde culoarea hidden sau aceasta sa ramana pe o masina in urma vânzării, este o investitie destul de mare, care se pierde ușor.

9. Eliminarea unor case din zone nepopulate. 

10. Sa fie adauga la o anumita perioada ( săptămâna sau luna ) un număr de masini in stock la DS, aproape niciodată nu sunt disponibile unele masini. 

11. Modificari la masini, sa existe posibilitatea de a se tuna o masina in stil propriu, de a mării puterea acesteia. 

12. Sa existe posibilitatea sa cumperi, cu gold, un cos sau rucsac in care sa poti strange mai mulți pești, e greu sa mergi cu fiecare pește la 24/7, sa poti depozita un număr mai mare, 5-10 pești si apoi sa mergi.

13. Adăugarea mai multor tipuri de masini la facțiuni, în funcție de rank, deja astea sunt plictisitoare. Acest lucru ar spori atracția către facțiuni.

 

Link to comment
Share on other sites

1. Propun sa se regandeasca sistemul de "rob solo" este aiurea sa iei wanted si sa nu poti sa mai scapi de el, doar daca esti omorat de un pd.

2. Sa se mute anumite job-uri importante cum ar fi: truck, fish (ca e la moda) etc in orasul SF, si sa se faca switch cu cele din SF, pentru a repopula orasul, si anumite biz-uri ar putea fi mutate, e cel mai frumos oras si e pacat sa fie mereu gol.

3. Sa se mute invoirile in factiuni pe website, sa fie un sistem automatizat, ar fi mai usor si s-ar tine o evidenta mai buna, dar sa nu fie la fel de prost ca cel de inactivitate.

4. Sa se scada numarul orelor la licente, sincer, nu stiu cum cei din SI isi fac raportul.

5. Sa se scoata faza cu kick dupa 30 de minute daca esti afk, nu suntem 1000/1000, sincer, si nu are rost.

6. Ar fi frumos sa bagati si alte crate-uri, pe langa cele de acum, cu alte premii gen: RP, Gold, Hidd, VIP, alte masini, chiar si masini premium.

7. Pe /shop este ceva numit "km reset" sincer, acum, masinile care au km multi se vand mai scump, nu stiu cine ar cumpara asa ceva, sa se faca ceva in legatura cu asta.

8. Sa se ia in calcul si zilele masinilor, cum este pe alte servere, gen cand dam /v si apasam informatii despre masina sa apara si zilele acestora, si la fel sa apara si pe /trade si website.

9. Sa se faca ceva cu sistemul de VIP de pe masini, pentru ca dam 600 gold doar pentru un nume colorat pe masina, sa aiba si ceva beneficii, gen o reducere la bizurile de tip PNS, GAS, TUNNING.

10. Sunt 3 categorii de skin-uri: bronze, silver, platinum. Cele platinum si silver costa ceva bani, ar fii frumos ca fiecare categorie de skin sa aiba si ceva beneficii.

11. Propun ca /n-urile sa fie vizibile pentru toti jucatorii, iar cei pana in nivel 40 sa aiba acces la comanda /n.

12. Adaugarea de noi task-uri si noi misiuni.

13. Posibilitatea de a vinde masinile cu tot cu acea culoare hidd si VIP, gold dat aiurea pentru o perioada scurta, ar creste pretul masinilor, dar nu ar pierde cel ce vinde masina 600 gold degeaba.

 

Edited by Dani Alex
Propunere noua.
Link to comment
Share on other sites

Propun popularea orasului San Fierro prin:

 

  •  mutarea lui Catalin in SF si adaugarea de noi taskuri ce includ bizuri precum 24/7, Hotdog, Cluckin'Bell etc, astfel productia bizurilor va creste, inclusiv si preturile lor, valoarea bizurilor din SF fiind foarte mica.
  •  aducerea Truckerului in locul vechi si adoptarea vechilor rute din 2015, pana sa fie mutat.
  •  introducerea unui nou job in SF precum Pizza Boy sau Curier pe bicicleta.
  • mutarea jobului Fish in San Fierro, in zona portului langa punctul de /tow sf 

 

Edited by KoDeax
Link to comment
Share on other sites

1) Ridicarea fee-ului la CNN-uri, productie prea mica cu 100$, bani sunt destui pe server plus ca iti ia si 20% din profit, uitate si tu ce productie au.

2) Adaugarea pescuitului si in docurile din LS, mult mai eficient si mai putina aglomeratie in LV, si de ce nu si in SF. Locuri sunt unde.

3) Adaugarea PUBG la evenimente, crearea unui sistem, mai schimba din monotonia jucatorilor.

4) Daca ai skill 5 la fish sa poti lua 5 pesti, la skill 2, 2 pesti, skill 3-3pesti si tot asa, sau doar la skill 5 depinde de voi. Ar strange mai multi jucatori pe server cu impementarea acestui sistem.

5) posibilitatea de a vinde masina cu hidden sau doar a hidden-ului, ar aduce mai multi bani in buzunarele voastre, cei de level mic vor dori sa vanda hiddenurile sau sa faca masini la comanda.

 

Link to comment
Share on other sites

- Rescrieti job-ul de Bus Driver.

- Schimbati textdraw-ul de la logo / speedometru, sunt prea clasice.

Link to comment
Share on other sites

Sugestia mea ar fi sa optimizati serverele si pentru jocul pe telefon. Gen sa vezi obiectele si alte locuri scriptate. 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca facţiunii News Reporters să i se adauge posibilitatea de a edita ziarele sau de a se regândi sistemul de scriere întrucât e buguit şi greu de înţeles pentru cine nu ştie deja cum funcţionează.

 

Propun scoaterea kickului pentru AFK 30+ minute deoarece nu sunt serverele full şi nu incomondează pe nimeni cu nimic jucătorii AFK.

 

Propun adăugarea unor arme noi în lista de [/buygun], [/cg] şi [/sg] gen Sawedoff, Uzi, Colt '45.

 

Propun adăugarea unor noi [/tasks], se repetă foarte mult cele deja existente şi devine o uzualitate realizarea lor.

 

Propun să îl adăugaţi din nou pe Nea Mirel.

 

Propun scăderea orelor licenţelor, chit că a mai fost, chiar nu ştiu cum supravieţuiesc cei din SI.

 

Propun adăugarea unor animaţii sau a unui freeze în momentul în care pierzi viaţă din cauza dependenţei de droguri.

 

Propun adăugarea unor droguri noi cu diverse facilităţi, gen heroină care să îţi facă viaţa full, să îţi dea freeze egal cu numărul de secunde de [/crack] de la meth, cumva acelaşi lucru, doar să mai diversificăm puţin.

 

Propun adăugarea mai multor skinuri în Clothes, m-am plictisit de cele deja existente.

 

Propun adăugarea, sau mai bine zis activarea păcănelelor, ruletei şi blackjackului din cazinouri, şi aşa nu se pierd destui bani la poker si barbut.

 

Propun ca şi Car Mechanic să poţi da [/repair] şi [/refill] făcând surf pe un vehicul, practic tot în afara lui eşti, pe G ar fi stupid.

Link to comment
Share on other sites

-Schimbare PaintBall

Propun sa ai nevoie de 15 ore pe langa nivel 5 si licenta de gun pentru a intra in Paint Ball sa se evite codatii.

 

-Modificare [/v]

Sa se implementeze o obtiune pentru [/v] mai exact ar fi ok ca acolo la [/v] sa fie o comanda de exemplu ,,Respawn All Veh sau Despawn all Veh,, parerea mea asa ar fi mai usor sa iti respartezi masinile sau sa le dai ascunde. In acest sistem sa fie pusa o limita daca x de masini sunt spawnate pe sv sa nu poti aplica comanda.

 

-Propunere Arms Dealer

Propun sa se mai scada din puncte pentru next skill sau timpul de asteptare.

 

-Adaugare zile la masini.

Propun ca sa se adauge si zile la masinile cumparate din ziua in care au fost cumparate din dealer ship pana acum, asa masina va fi mai valoroasa si de colectie.

 

-Schimbare Bus Driver

Propun ca jobul bus driver sa fie rescris si modificat sau macar sa aiba o valoare mai mare.

 

-Animal de companie.

Sa se adauge un sistem de pet in care poti avansa in nivel prin baza de puncte pe care le obtii in anumite moduri si pe baza de nivel sa ai un beneficiu din ce in ce mai mare. Petul sa coste in jur de 350 gold.

 

 

Edited by Sarmaluta
Link to comment
Share on other sites

                                                                                                      !!!! PROPUNERE !!!!

     Am o singura propunere si cred ca toti o avem in cap !!!

           ==>> Sa se salveze cele selectate pe [/tog] si dupa reconectare.

           ==>> De ce ? 

           ==>> CA MA STRESEAZA CAND INTRU SI AM TOG LA WAR SI TRE SA SCRIU TOG SA DAU ENABLE LA SURFING.

Link to comment
Share on other sites

Propun un sistem de loterie. Fiecare jucator sa aiba posibilitatea sa puna un bilet la loterie ca in viata reala. Spre exemplu sa poti juca la 5/40, 6/49 sau Joker. Pretul biletului sa fie intre, sa spun: 10.000$-50.000$ (sau in functie de cum credeti voi), iar castigurile sa fie mai mari, intre 100.000$-500.000$ spre exemplu. Bineinteles premiul cel mare fiind 500.000$ daca ai nimerit toate 5 numerele la 5/40 spre exemplu sau toate 6 la 6/49. Daca ai nimerit 4 la 5/40 sa primesti spre exemplu 250.000$ etc. Banuiesc ca stiti cum functioneaza sistemul de loterie in viata reala.

 

Consider ca propunerea mea ar aduce un update destul de major si original al serverului. Sistemul actual este unul destul de comun cu premii foarte mici pentru vremurile economice actuale.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun sa mariti bizfee la Bizurile de tip Pizza / Burgher / 24/7 / si astea care au inca bizfee 100 si care nu produc mai nimic. Eu am bizul 24/7 ce e in el e ieftin si se cumpara o singura data majoritatea lucrurilor din el, si cu intrarea 100$ si cumpara baiatu ceva de 1-2k, nu castig nimic. Sa fie bizfee pana la 500$ sau macar 300$ si daca se poate sa se scumpeasca si lucrurile din 24/7 si hotdogul si pizza din bizuri. Si asa este o economie enorma, ati facut un update la car renturi, car rent LS de la 80kk, ajunge la 500-600kk. Eu am dat 39kk pe 24/7 cu productie fake, nestiind, si degeaba ati facut jobul pescare, castiga doar 2 bizuri, sau 3 daca face cineva si in SF, in rest, maruntis restul bizurilor.

 

Deci propunerea mea: Bizfee 500$ fara scumpirea chestiilor din bizuri sau bizfee 300$ cu scumpirea chestiilor din bizuri

 

Banuiesc ca nu se poate face o comanda prin care sa selectezi la fiecare produs pretul, gen /produsprice , sa iti apara lista cu fiecare si tu sa selectezi pretul la acele chestii.Daca nu se poate, ori bizfee 500$ sau 300$ si scumpiti putin chestiile din bizuri.

 

E mult prea mare economia,asa mai scadem din ea.

Link to comment
Share on other sites

Nick: xSavi.Mondialu

Level: 112

SERVER: RPG 1

 

1.Propun modificarea bizului de tip CNN , de ce ? pai majoritatea bizurilor au suferit modificarii, cred ca e cazul , ca si CNN sa aimba ceva in+ sau o anumita modiifacare. ( in cea ce priveste TAXA sau alte noi beneficiii care ar putea sa ofere acest biz, jucatorilor. )

 

 

Edited by xSavi Mondialu de la Cluj
Link to comment
Share on other sites

Am și eu o propunere simplă. Câteva levele să se adauge la clan, dar să fie mai mare xp-ul, de exemplu level 20 este ~500k xp, level 21 să fie ~650k xp, level 22 ~800k xp level 23 ~1kk xp, și continuă până la 25. și ca premii să fie de exemplu level 22: să poți cumpăra slot de garaj la clan de pe /shop, să coste 600 gold, și alt "premiu măreț" să fie de exemplu level 25: poți depozita Arme în hq clan, dar să fie maximul de 2000 gloanțe per armă (tec combat sniper să nu se poată depozita). În rest să fie premiile basic ca și %job clan, drugs/mats la payday. ceva premiu basic ar fi "unlimited mats/drugs in clan safe box" , maximul de droguri este 1k, dar acesta poate fi depășit dacă nu le ia nimeni de la payday și ajung să fie și 2k 3k în safebox. Atât, numai bine. 

Link to comment
Share on other sites

Propun sa putem munci la joburi la un skill mai mic. Sa fie o comanda, de exemplu [/jobskill] si sa putem alege de la 1 la 5. Cand e car jacker/ arms dealer / drugs dealer jobul zilei nu putem munci pentru ca primim wanted mare. Asa ar fi ok sa putem munci la Skill 2 de exemplu ( sa câștigăm banii respectivi skillului selectat, nu banii de la skill 5), pentru ca majoritatea facem skill 5 la aceste joburi pentru beneficiile extra (/cg si /getdrugs), insa nu mai putem munci sa umplem goalul.

Link to comment
Share on other sites

1.Propun adaugarea unui sistem mai special de tunning:

-Posibilitatea de a merge la Tunning si a softa masina(cu cat este softata mai sus cu atat sa consume si mai mult iar asigurarea sa fie mai scumpa)

-As fi de parere ca ar fi ok 4 upgrade-uri de tip soft car

-Soft 1 care sa aduca +15% top speed si sa sa coste 25% din valoarea masinii, asigurarea sa fie cu 2.000$ mai scumpa

-Soft 2 +25% top speed si sa coste 50% din pretul masinii, asigurarea cu 3.000$ la scumpa

-Soft 3 +35 top speed, sa coste 75% valoarea masinii iar asigurarea sa fie 4.000$

-Soft 4(Sa se poata face doar la masinile premium) +45% top speed, sa coste 150% din pretul masinii iar asigurarea sa fie cu 8.000$ mai scumpa

Cred ca acest sistem ar ajuta foarte mult la diversitate.

2.Un sistem rambo colors

3.Modificarea factiunii taxi Sf in Uber si sa aiba vehicule mai premium, desigur si pretul sa fie altul (ar ajuta cat de cat la repopularea Sf-ului)

4.Adaugarea de apartamente in cladirea de langa GSLS(a fost promis acest lucru inca de la adaugarea apartamentelor de pe plaja)

5.Mai multe aeronave in Dealer Ship

6.Modificarea sistemului de masini de tutorial in functie de level. De exemplu la sunt undeva la 100+ de vehicule in Ds...Si la fiecare nivel sa iti ofere alta masina de tutorial pana ajungi la level de exemplu 170 cand esti la ultimul vehicul si acesta este shamal(dau un exemplu),cand acest sistem a fost implementat era foarte interesant dar acum toti isi vand masinile de tutorial la Ds.

Ar ajuta mult la diversitate de exemplu sunt zeci de vehicule care nu le vezi pe strazi de si ele exista in Ds.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton pinned this topic
  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.