Jump to content

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

Anti C-bug / Fast C-bug, ar ajuta  foarte mult mafiile, regula pentru care se sancționează c bug sau fast c bug nu ajuta deloc, eu cu 40 HP pe turf si vine un nătărău care altceva nu stie, sunt 0 șanse de supraviețuire. Foarte puțini sunt sancționați pentru asta dar foarte mulți o practică. 

Link to comment
Share on other sites

Propun să se scoată cele 30 minute de la kick și să fie adăugate doar atunci când o să fim iar 1000, să se mute job-ul trucker din nou în San Fierro, să se schimbe locația text-ului VIP și să se premieze primii 3 jucători de pe [/goldaward].

Link to comment
Share on other sites

O propunere ar fi un unban la conturile banate permanent de craciun zic eu ca ar fi cel mai bine, poate asa mai creste numarul de playeri.

Link to comment
Share on other sites

Salutare! 

Dupa cum am zis la sesiunea anterioara de sugestii, ar fi foarte ok si de ajutor daca atunci cand facem raport in factiuni sa primim si puncte de XP la Clan, am discutat cu o multime de playeri despre acest lucru si toti mi-au zis ca este o idee foarte buna care chiar ar ajuta foarte mult.

Ceea ce ar da bine pe server ar fi schimbarea sistemului de garaje in asa fel incat sa putem intra in ele si chiar sa ne plimbam prin ele, in momentul de fata e cam eh sistemul de garaje, se putea face si mai bine de la inceput.

 

Legat de WebSite ar fi frumos daca s-ar schimba culoarea background-ului, deja acea culoare neagra devine monotona si plictisitoare.

Link to comment
Share on other sites

Salut, propun să se sancționeze mai drastic C-Bug-ul/Fast C-Bug-ul mai exact, prima abatere când adminul este pe tine sau ți se face o reclamație să se acorde /warn iar la a 2-a abatare să se sancționeze cu ban 3 zile.

 

Link to comment
Share on other sites

-Propun schimbarea totală sau parțială a sistemului de tunning al mașinilor:

 

-De ce? Pentru că sistemul actual este un concept destul de vechi și consider că ar fi timpul să fie schimbat sau măcar îmbunătățit.

-Cum s-ar putea modifica? Aș avea o idee:

 

S-ar putea face ca tunarea mașinilor să fie ocupația membrilor Tow Truck Company. Tunarea unei mașini s-ar desfășura astfel: ar exista un garaj în care clientul vine cu mașina și îi spune membrului TTC aflat acolo ce modificări ar dori. Mecanicul realizează modificările și îi aduce la cunoștință prețul, urmând ca apoi să se facă plata.

                   

 

Edited by Danony ZEW
Link to comment
Share on other sites

Sa mai postati B-Vlog..

Propun readaugarea misiunilor lui Nea Mirel si eventual activarea misiunii lui Dimitri doar la ocazii speciale. 

Adaugarea unor noi crateuri cu un pret mare in MP dar cu premii atragatoare, nu masini care sa le tii pt tn. 

Adaugarea unei interfete grafice atunci cand te angajezi la un job, in care sa iti apara ce trebuie sa faci la acel job, iar in stanga sa fie skinul lui Nea Mirel ca si cum el ti-ar explica, o chestie misto pentru playerii noi.  

Adaugarea sistemului de STAGE, sa fie 3 stageuri a 10 km/h in plus fiecare. De asemenea, datorita B-vlogului cu Nea Mirel ar fi fain daca Tampa ar fi o masina mai speciala viteza acesteia doar putand creste cu stage pana la 200km/h.

Link to comment
Share on other sites

Propun sa adaugati sa putem da escape singuri, adica daca putem rob singuri de ce si nu escape? Si sa iti ia cu 5 puncte mai mult la fel ca si la rob-ul solo.

Link to comment
Share on other sites

Salut! 

- Propun ca atunci cand vinzi masina unui jucator sa raman fara tuning. 

De ce? Pai in primul rand bizurile de tip tuning scad in pret foarte mult si in productie nu mai e asa funny sa cumperi o masina si sa nu o tunezi asa cum iti place, oricum cand cumperi o masina tunata jucatorul adaga bani in pret si pentru tuning, si deja e enervant, cand cumperi o masina sa te puna playerul sa vii cu ea, sau sa il duci la ea, ar fii o idee super sa ajutam sa creasca bizurile de tip tuning inapoi. (nu am acest tip de biz in caz ca mai sunt care vorbesc aiurea)

-Propun sa se mute truck inapoi in SF, in locul unde e jobul taietor de lemne iar jobul taietor de lemne sa se mute undeva langa o padure, si unde e truck ul acum puteti muta curierul pentru ca zona unde e curierul e o zona in care nu da deloc de inteles ca e un curierat.

De ce? Bizurile din SF sunt moarte, casele la fel, e o zona pustie un oras uitat si SF ul este un oras frumos, trebuie sa facem aceasta schimbare.

-Propun sa apara in trade cand o casa are shop interior.

De ce? Jucatorii cand vin si vad casa nu isi dau seama ca are shop interior si isi iau teapa si nu isi mai recupera bani si multi se lasa din cauza asta.

 

UN +1 DACA SI VOI VRETI ACESTE SCHIMBARI.

Link to comment
Share on other sites

Salut B-Zone!

 

 

» Prima propunere a mea ar fi ca la robul solo sa putem scapa de wanted sau macar sa ne reduca din wanted 6 la wanted 2 sau 3.

» Sa se bage cutii noi cu: Job boost si Rob boost, sa se poata cumpara cu MP (350-500), sa primesti boost-ul timp de o ora, doua ore, 3 ore, 6 ore si 12 ore.

» La robul solo primim bani in functie de skill, ar trebuie sa primim asa si la robul de 4 pers, sumele sa nu fie exagerate de mari dar nici prea mici.

» Sa se bage mai multe modalitati in care poti face XP la clan.

» Sa putem cumpara gold de la persoane, pe shop sa putem cumpara un voucher de 300 gold dar noi sa dam 400gold pe el si asa il putem vinde.

» Ca liderii si membrii factiunilor sa primeasca salarii.

» Sa putem vinde MP-urile.

» Sa putem face imprumuturi de la banca (sa luam in jur de 100.000$ si cand dam rob sa ne traga din banii robului cate putin, cand facem job sa ne traga, cand facem raport si etc).

» Sa putem cumpara HIDDENURI si VIP-URI pentru masini de la alti jucatori.

 

 

 

Un +1 ar ajuta ca aceste propuneri sa fie implementate!

 

 

 

 

Edited by eS Tuddor69
Link to comment
Share on other sites

Am o mică propunere, ce este legată de sistemul de Namecover pe care-l avem noi, agenții FBI.
În primul rând, levelul primit random, este mic, și propun ca acesta să fie schimbat, sau cel puțin, să îl alegem noi, măcar până-n 30. Vremurile s-au schimbat și nu toți playerii sunt la fel de naivi.
În al doilea rând, în cazul în care nu este niciun membru online de rank 5+, să fie un sistem care să ne dea Namecover printr-o comandă specifică.
Nu cred că-s singurul jucător care se chinuie să facă NC-ul și mai ales să găsească membrii online să primim namecover, ceea duce la sancționarea noastră din cauza inactivității altora.

Link to comment
Share on other sites

Propunere 1) /spawnchange la orice factiune de tip Taxi, precum este la cei din PD.

Propunere 2) : Toti jucatorii sa poata folosi comanda /switchjob, nu doar cei din factiuni.

Propunere 3) Adaugare stock in DS automat. La o anumita ora in fiecare zi, sa fie adaugat cate o masina din fiecare la DS.

Propunere 4) : Mutarea shop-ului de Crates intr-o zona mai populata.

Link to comment
Share on other sites

Salutare!
Propun si eu urmatoarele pentru job-uri:
1. Curier:
- Masina sa fie schimbata in ceva cat de cat sa semene a masina de curier. La skill 1 si 2 masina cu (ID 459) la 3 si 4 (ID 413) si 5 (ID 428)
- Cursele sa fie tot in orase diferite dar la case.
- Cand ajungi la o casa va trebui sa cobori din masina pentru a lasa "pachetul".
2. Camionagiu:
- Cursele sa ramana la fel.
- Cand ajungi la o destinatie sa primesti o parte din bani dupa urmanda cand ajungi cu tirul inapoi in baza sa primesti restul de bani(adica toti bani).
- Inainte de a pleca in cursa sa iti incarci singur remorca (gen cum este la taietor de lemne)
- Cursele sa fie si ele schimbate. Gen depinde de incarcatura. Daca incarci legume sa mergi la magazine destinate 24/7,  sau haie sa mergi la Binco, sau daca incarci droguri sa mergi job-urile de droguri, sau arme.

Link to comment
Share on other sites

Sa se adauge o statie de frecventa speciala pentru cei ce fac TRUCK in acest moment. 

 

Cei cu cont premium sa poata lua cate 2 pesti deodata la fisher pana sa trebuiasca sa ii vanda.

Edited by SebyPlayRo
Link to comment
Share on other sites

As propune o schimbare pentru fracțiunea Mayaor , aceasta schimbare ar consta in , Promovarea unui leader odată pe lună ( ca si acum) , dar sa fie adăugați membri in fracțiune, iar membri facțiuni "mayor"sa poata vinde carplate sau insurance la masini s.a.m.d. 

Link to comment
Share on other sites

Propun sa se faca un sistem in care sa-ti poti personaliza tu skin-ul cum vrei,nu sunt sigur daca e posibil asa ceva dar ar fii o idee extrem de buna

Link to comment
Share on other sites

Propun sa se introducă interdicție IP la conturile de refferal. Nu are logica deloc să îți faci conturi și să abuzezi de un sistem care până la urmă e făcut să încurajeze sa apară jucătorii noi pe comunitate, sunt persoane care au și câte 9 conturi AFK că atât le permite server, altfel aveau mai multe conturi.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton pinned this topic

1) Mutarea job-ului Trucker inapoi in San Fierro:

 

  •     cand a fost mutat, undeva prin 2015-2016, a fost o idee buna deoarece atunci mai toata lumea facea job, nu doar civilii ci si cei din factiune, doar in felul acela se putea castiga atunci bani pentru a-ti cumpara bunuri, acum nu mai exista asa ceva, sunt cativa care mai fac job-ul acesta, este populat doar atunci cand este job-ul zile si a fost mutat ca sa nu se mai blocheze intrarea.
  •     in acest fel s-ar mai "usura" Los Santos-ul, deoarece este la momentul de fata hiper aglomerat, majoritatea playerilor (undeva la 80% stau doar in LS, iar celelate orase sunt foarte pustii), in felul acesta playerii s-ar "imprastia", si nu ar mai fii aglomeratia de acum in Los Santos.
  •    i-ar ajutat pe cei din SFPD, multi care faceau Truker inainte sa fie mutat alegeau Las Payasades, iar ei pentru ajunge acolo trebuia sa o ia pe podul care duce din SF in LV, multi mergeau pe contrasens, in felul acesta nu s-ar mai "bate" toti cei din PD care sunt la Roads pe zonele: Temple LSVerdant sau SMB.
  •    ar ajutat foarte mult biz-urile din acel oras, multi fug de ele, in felul acesta le-ar creste productia, implicit si valoarea.

   O locatie buna care este in tema cu job-ul Taietor de lemne ar fii aici in Angel PineClick aici

 

 

 

 

2) Scoaterea interdictiei de a face DM:

  •     inainte mergea sa faci DM cat vroiai tu (bine, pana cand iti dadea un admin suspend la licenta de arme), indiferent de wanted-ul pe care il aveai. 
  •     daca s-ar scoate asta s-ar face iar DM cum era candva la Truker, unde se dadeau 20+ suspend-uri pentru dm-isti.
  •     in felul acesta, playerii nu s-ar mai plictisii si ar face si altceva decat job, paintball si raport.

 

 

 

3) Sa nu mai fii nevoit ca politistii sa folosesti /duty; /duty; /heal, atunci cand esti omorat, deja este enervant sa tot faci asta:

  •   sa nu mai trebuiasca sa spamezi acele comenzi, sa iti ramana armura si armele atunci cand ai fost/te-ai omorat.
  •   ar ajuta mult pe cei din PD sa economiseasca timp.

 

 

4) Liderii sa fie oarecum obligati sa ofere rank up:

  •   la momentul de fata se primeste rank up automat pana la 3, nu am inteles niciodata de ai tine pe cineva la automat, daca isi face treaba si este activ.
  •   multi lideri sunt influentati, voi ca si admini nu aveti cum sa stiti cu cine vorbeste un lider pe mess, wapp, dis, etc.
  •   inteleg ca rank 4 si 5 se da doar daca doresti lider-ul dar e super naspa asta, daca vrea un lider, te poate tine cat sta el ca lider la rank 3, chiar daca tu esti activ si faci ce trebuie pentru factiune. (exista comunitati in Romania, unde rank up-ul se ofera automat pana la 5, iar liderii nu trebuie sa faca nimic).
  •   daca spre exemplu un membru de rank 3 nu face nimic pentru factiune, poti sa il mai intarzii atunci cand trebuie sa primeasca rank 4, dar liderul sa fie obligat sa ii dea dupa 1, 2 luna/i acel rank, nu sa stai ca si acum 2 ani pentru rank 5 in Hitman.
Link to comment
Share on other sites

  1. Propun adaugarea unei noi categorii de permise anume A, pentru a conduce atv/nrg/fcr, iar faggio sa poata fi condus in continuare cu B (pentru vehicule).
  2. Pentru jucatorii level 100+ (ce detin cont premium permanent), sa fie adaugata optiunea /togfind .
  3. Adaugarea unei bariere la HQ TTC, jucatorii avand acces in continuare doar pe usa mare cu bolta.
Edited by Squiz uS
Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.