Jump to content

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

1.Propun adaugarea unui târg de masini care sa aiba loc in garajul de la aero parasit.

2.Pachete de anunturi la cnn.

3.Adaugarea unor mașini noi la Rent Car(ex:dune , monster,tractor,truker)

4.Propun ca cei care dețin bizurile Rent Car,Bike,Boat,Plane sa poată spawna in anumite locuri din oras masini/avioane/barci/motociclete sa fie mai ușor luate de playeri.

Link to comment
Share on other sites

Am si eu inca o propunere, aceasta propunere e gandita de un GENIU, adica eu... Sa se legalizeze 0b32: pentru membrii departamentelor, doar cu o conditie acea fiind cand sunt fix in punctul de spawn, eu unul m-am saturat sa dau 0b32: si sa stau cu frica ca iau ban.. 

+1 La acest post pentru a il chiora pe @Kelton si @Bobosa vada asta...

Edited by Gabihard
Link to comment
Share on other sites

Vad ca toți vreți sa aveți stage 1, 2, 3. SAMP ul nu permite modificarea vitezei la mașini. Și dacă veniți cu pai pe alt server infernusul prinde 300, uitați va la toate mașinile ca au "mărită viteza", aia e făcută din script sa apară ca prinde 300, în realitate prinde 190, cam pe acolo

Link to comment
Share on other sites

1. Sa mai fie momentu iertari, adica noi sa aplicam pt unban si voi sa decideti daca meritam unban sau nu, toti jucatori putand sa aplice pt unban

 

2. Sa se mai scada din suma venita la propietari de biz-uri, mai ales la CNN, Rent Bike / Car, etc.

 

3. Din aia 1,000$ rent la casa doar 50% sa vina catre propietar si restu la server.

 

4. Sa se adauge zile la masini.

 

5. Hiddenul sa ramana pe masina cand o vinzi, cat si VIP-ul(stiu ca va scade voua bugetu dar e prea ceruta treaba asta si ar fi foarte ok, nu toti au 25 - 50 psf sa si ia un hidden sau un vip, zic si eu)

 

6. Sistem de spec pe mafioti. Cand sunt waruri, jucatori mai experimentati (cel putin 200 zile in mafii si 3 r3 sau 2 r4) sa poata sta spec pe jucatorii de la war si sa ajute admini in banarea codatiilor. Am vazut ca ati bagat Cheats Team (admini d aia) dar nu prea e eficient, nu prea si-au facut treaba.

 

astept +1 daca-ti plac propunerile mele, bye.

Link to comment
Share on other sites

Economia este foarte mare in acest moment, nu cred că ați rezolvat mare lucruri scumpind bizfee, pentru că nu se simte deloc la buzunar. Propun să echilibrati economia. Nu știu, scumpiti mașinile, faceți să putem vinde mașina cu tot cu hidden, să vindem masina cu vip, măriți prețurile în DS, e alegerea voastră. 

 la acest clip chiar am sperat ca veti implementa tot ce ati spus, nu chiar prețuri dublate, dar o scumpire ar prinde bine economiei de acum, când toată lumea vinde cate ceva si nimeni nu cumpără... 

 

 

Băgați Truckul înapoi în SF, si taietor de lemne unde e acum Truck, mai populam si noi orașul. Trebuie să faceți ceva atractii în SF, cum ar fi o insulă unde să fie crate uri, niște case si poate un casino micuț, si in el să implementați sistemul de ruletă cu roșu verde si negru. 

 

Stage la mașini.

Stage 1 +15 km/h

Stage 2 +15 km/h

Stage 3 +20 km/h.

 

 

+1 dacă sunteți de acord cu popularea orașului SAN FIERRO

 

Edited by ICB ScooBy
Link to comment
Share on other sites

Propun sa ne putem scoate casele si vehiculele la licitatie, sa setam o ora la care sa inceapa licitatia, iar cel care da cel mai mult sa caatige.

Edited by TheTom
Link to comment
Share on other sites

Propun:Sa se creeze ceva ce sa contina barci,Boat rentul are productie mai pe 0

1. Un task-Inchiriaza o barca sau condu x Km cu o barca.

2. Sa dai escape de la Rob sa fie 50%/50% avion/barca-serverul decide.

3. Sa dai [/fish] din barca nu doar de pe mal.

 

Edited by oC twins
Link to comment
Share on other sites

 Sa creasca veniturile la anumite factiuni, cel putin la taximetristi e bataie de joc  sa primeasca doar 20$ pe km. 

Sa se adauge mai multe taskuri/misiuni zilnice pe server, unele poate mai greute dar cu premii mai mari. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

1. Propun sa fie setat un timp limita pentru lideri: Daca ei au datoria de a sta minim-ul de 4 luni sau cat e acolo, sa fie setat si un timp de limita in care vor fi nevoiti sa paraseasca postul de lider si sa il ofere altcuiva (1 an).

2. Economia necesita schimbari: Preturile la unele masini si afaceri variaza extrem, Infernus azi e 2.5kk, maine e 2kk. Propun sa se seteze o limita de 130%-170% de plata excesiva a masinei fata de pretul acesteea in DS. Cu referire la afaceri, precum Boat rent, propun de comisat cu jobul fish pentru a reinvia afacerea, (24/7 - fastfood - clothes) sa se mareasca preturile, intrucat acestea depind doar de locatie si de jucatori.

3. Crates de pe chiliad: De la adaugarea acestora, nu au mai fost modificate si toti am reusit sa ne plictisim de ele, Propun sa se adauge 2-3 crateuri noi care sa contina:

1crate-(10%rob boost-15%rob boost-20%rob boost-25%rob boost-30%rob boost) pe un interval de timp 2h-1d. Cost-200mp 

2crate-(5%cheaper car-10%cheaper car-15%cheaper car-20%cheaper car-25%cheaper car) pe un interval 1h-12h. cost 400mp

3crate-(Hidden color, Vip car, Car slot, Bail, Clear warn) in cantitate de 1. cost 350mp

4. Taskurile zilnice: Adaugarea unor noi taskuri va mari profitul afacerilor si va mari varietatea intre taskuri, de exempu: Cumpara 5 cigarete, Arunca 3 fumigele, Foloseste un medic kit, cumpara un artificiu,   etc.

5. Crearea licitatiei personale: Daca suntem detinatorii unei case/afaceri, sa putem scoatea afacerea la licitatie- /sellhousetostate, dupa finalizarea licitatiei,  sa putem primi banii de pe acea casa de la stat. Dar pentru a nu abuza de licitatii, Putem folosi odata pe luna aceasta comanda. (statul sa primeasca 10%--30% din banii de pe licitatie, care vor merge in seiful primariei)

Daca sunteti de acord cu cele spuse de mai sus +1, Bye.

Link to comment
Share on other sites

Propun sa NU schimbati urmatoarele lucruri:

1. Se doreste schimbarea sistemului de [/carcolor] - aceasta comanda sau mai bine zis acest sistem este pe majoritatea comunitatilor, e mult mai unic si mai interesant cand mergi la acea locatie.

2. Se doreste vinderea/cumpararea culorii hidden si VIP - iarasi acest sistem de a cumpara VIP si hidden este pe alte comunitati. Nici masinile cu hidden/VIP sa nu fie cumparate/vandute cu acest tunning, face jocul mult mai usor si mai plictisitor.

 

 

Propun sa schimbati urmatoarele lucruri:

1. Sistemul de garaj - momentan este putin cam ''eh'' asa cum a zis si @TLG Edison, propun ca sa ne putem misca prin el, chiar si cu masini.

2. Sistemul de tuning - cineva a mai zis aceasta propunere si as dori si eu. Ca sa poti sa faci tunning sa contactezi mecanicii din TTC, garajul sa fie la Headquarter-ul celor din TTC si vorbesti cu acei mecanici ce tuning ai dori iar ei sa ti-l implimenteze.

3. Ordonarea comenzii [/stats] - inainte era mult mai calumea, acuma cu toate aceste update-uri nu reusesc sa gasesc orele jucate sau RP-urile, nu mai e de 10 randuri cum era odata, e de 1362437626.

 

Link to comment
Share on other sites

Propun modificarea facțiunii TTC în felul următor în cazul mașinilor abandonate sau parcare aiure: Un membru TTC de Rank 2-4 sau cat doriți voi să aibă posibilitatea să ridice o mașină și să o ducă într-un garaj făcut de voi din script fizic în formă de triunghi din plase ( plase în genul de la jail ) sau făcut în genul la /garage și acolo să depoziteze mașinile iar proprietarii să plătească o anumită sumă de bani pentru a putea fi scoasă de acolo sau cu o comanda pentru Rank 6 să fie scoasă gratis in caz de abuz. Sau prima dată să fie gratis iar apoi să coste o sumă de bani ( gratis ca poate o lași undeva ca te grăbești sau alte lucruri) și pozele să fie puse pe forum sau la cererea playerului / liderului etc.

Link to comment
Share on other sites

Propun sa poti da rob si cu wanted deoarece este foarte suparator sa dai rob solo, sa faci jaful, sa ramai cu wanted si dupa nici macar sa mai dai jaf nu mai poti. Un grup sau un jefuitor din realitate chiar daca e urmarit de politie, uneori mai da spargeri.

Link to comment
Share on other sites

1.Propun ca sa fie 2 variante de rob, la rob in 4 sa fie 20 puncte maxim si la rob solo sa fie 30 puncte  maxim, ca sa poti da macar 2 rob-uri, daca ai 30 puncte, sau sa schimbati de la 15 puncte jaf la 10 puncte jaf.

2.La job-ul curier sa nu fie cu coliziuni, sa poti trece prin alte masini, ca si asa este destul de greu job-ul.

3.Ar trebui sa bagati un sistem in care sa-ti poti renoi clan-ul, fara sa dai (ex: Ai dat 2100 gold cand sa-ti creezi clan-ul), sa puneti o comanda pentru a renoi clan-ul, de la 2100 gold sa coste (ex : 1800 gold), Ca si asa se face destul de greu goldul pe server.

Link to comment
Share on other sites

Sugestii:

 

- Reintroducerea testelor TW / Supremo pentru identificarea mai rapida a codaților.

 

- Vehiculele VIP să aibă opțiunea Rainbow, adică.... culorile să fie schimbate automat aleatoriu. 

 

- Casele cu nivel 999 să aibă garaj integrat. 

 

- Să putem pune orice poză de background pe forum.

 

Link to comment
Share on other sites

Adaugarea pe /shop Skill UP job

Link to comment
Share on other sites

In primul rand, propun sa NU se adauge sistem raindbow. 

 

Propun diversificarea questurilor, de exemplu de Craciun sa fie o misiune noua la Nea Mirel care sa fie cam asa: 

 

Nea Mirel si-a pierdut masina iar tu va trebui sa transporti cadouri la 50 de casa random de pe harta in locul lui,  la fiecare casa primind o suma intre 2 si 6k sau intre 5 si 30 gold sau intre 3 si 9 RP points  etc.  

Dupa ce ai terminat de transportat cadourile sa te dea intr-un vw special unde ai 5 minute sa gasesti masina furata de cineva de la Nea Mirel. In cazul in care o vei gasi sa primesti un costum de Craciun si eventual cativa bani si  gold, dar nu foarte multi deoarece castigi o parte deja de la transportatul cadourilor.,

 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca memberii unei factiuni sa aiba posibilitatea de a folosi comenzile jobului care corespund cu factiunea(mechanic, detectiv, arms), fara a mai fi nevoie sa foloseasca /switchjob.

/switchjob se poate folosi in cazul in care jucatorul este  Arms dealer si vrea sa foloseasca comanda /work.

Sau, eventual, comanda /switchjob sa fie inlaturata, iar comanda /work sa functioneze in functie de locatia jucatorului. Daca jucatorul nu se afla intr-un "job start point", GM-ul ar putea sa afiseze un dialog box de unde se poate alege jobul dorit (asta doar ca locatia "start point-ului" sa fie afisata).

Edited by CBN Radu
Link to comment
Share on other sites

Off: Nu mai propuneti adaugarea testelor TW pentru ca nu s-ar adauga, motivele au fost bine stabilite, spre surprinderea mea. Eu nu vreau sa vada un admin 1 paralel ce filme horno am descarcat eu, spre exemplu. Adminii vedeau date personale ale jucatorilor. Nu mai dezvolt pentru ca nu e topic de "dezbateri".

 

On: Propun sa se poata da odata skip dialogurilor de la misiuni ca deja e frustrant si plictisitor sa vezi mereu acelasi dialog, de parca n-ai sti deja cum se face misiunea, mai ales ca nu se mai fac astfel de misiuni sa spui ca nu sunt repetitive. Eu unul nici nu mai fac misiuni din cauza asta de ceva vreme.

Alta propunere e sa adaugati mai multe skinuri platinum.

De asemenea, propun inchiderea b-zoneului.

 

 

Edited by Ichimaru
Link to comment
Share on other sites

Propun cand dai getgift sa iti apara cat mai ai de asteptat sau ca nu te aflii la locatie gift ului cand poti lua ca sa nu mai trebuie sa mergi pana la locatie daca mai ai de asteptat.

Link to comment
Share on other sites

Propun adaugarea posibilitatii de a avea propria frecventa pe care poate sa intre doar cine vrei tu printr-un anumit dialog de exemplu "X doreste sa ti se alature acestei frecvente, esti de acord -Da, Nu", iar daca doresti sa scoti acel player de pe frecventa, scrii /freqmembers si sa ai optiune de scoatere asupra lui. Aceasta sa poata fi cumparata din shop cu o anumita suma de gold, iar acestea sa aiba numerele de la frecventa separate de cele pe care poate intra orice jucator. De exemplu, serverul permite setarea frecventei intre 80.0 si 109.9. Ei bine, frecventele din shop pot avea idurile dupa 109.9 pana la un anumit numar, decideti voi, sau "X's Frequency" sau "Private Frequency".

Cu ce ar putea sa ajute: Prin simplul fapt ca iti ofera mai multa siguranta, distractie doar cu prietenii, fara sa te streseze cineva.

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.