Jump to content

Sugestii - Editia 2


Kelton
 Share

Recommended Posts

Job CarJacker:

 

- Propun ca la skill 5 sa poti fura atat masina de politie cat si celelalte masini pe care le furai la skilurile mai mici.

 

- Totodata propun ca atunci cand vrei sa furi o masina de politie, sa poti ridica bariera care se afla in parcarea HQ-urilor Departamentelor prin apasarea unui buton pe tastatura (cum fac politisti) ori daca nu , sa putem sparge/rupe aceea bariera. 

 

Avand skill 5 la acest job, nu mai pot face niciun ban. Masinile jucatorilor nu le pot fura deoarece misiunea mea este aceea de a fura masini de politie in contextul in care eu am pornit de jos si furam de la masini de server pana la masini personale si de mafii, lucru care nu se uita cand inveti sa furi :)) iar acuma cu masinile de politie daca nu le gasesc pe drum nu pot face mai departe job-ul pentru ca cele care-s in parcarile de la HQ-uri, sunt securizate de aceea bariera pe care eu nu o pot rupe sau ridica si automat voi fii o prada usoara pentru cei din departamente cand vor venii dupa wanted-ul meu.

 

Edited by North AmEryKaNu
Link to comment
Share on other sites

Un sistem cu IPHONE ca acesta http://prntscr.com/prvs8y, acesta sa il poti achiziona din shop, ar fi BLANA.  Am vazut asta mai demult pe un sv mic si mi s-a parut o idee f buna. De pe acesta sa poti suna prietenii, sa vezi cu cine ai vorbit ultima data, sa poti trimite mesaje.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

1-i came to suggest a new feature for Departments Members;

Add Barrier Maps, can be placed and removed by pd members with a spesified rank, (example r3) with a simple command, it's used in filters and other special occasions.. this is going to be an amazing update.

It's make the server more RP ! i suggest this to other departments members if it's a good idea and all of them like it.

MAP PICTURE: https://imgur.com/a/2WS8LN0

it's really needed sometimes, to make better organizations, example if we was doing filter, its badly organized when we block the way with multiple pd cars that stop circulation etc..

Edited by Jame
Link to comment
Share on other sites

On 10/29/2019 at 1:28 PM, eB Sebi said:

Propun să se adauge din nou regula cu inactiv mai mult de 3 zile, dacă ești inactiv mai mult de 3 zile să iei demitere, mulți își fac raportul de luni și o săptămână uită să mai intre pe joc.

Hey Sebi, i don't think this will give any advantages to the game, if this system is added again then he can do the raport on Monday and can just do /sleep or enter on the server for 2-3 min just to make his last login up to date. 

Just for info, not offensive. ❤️ 

Link to comment
Share on other sites

Propun ca atunci cand se foloseste comanda [/cancel] sa se deschida o fereastra in care sa scrii motivul pentru care ai anulat o amenda, un taxi, un mecanic, etc...este mai civilizat din punctul meu de vedere sa nu-i lasam pe unii cu ochii in soare vorba aia...

Link to comment
Share on other sites

Am cateva sugestii simple si la punct:

- Adaugarea unui sistem de acte la masina (gen RCA, etc) pentru care te poate sanctiona PD-ul.

- Sa poti conduce un autovehicul fara a poseda permis de conducere, existand sanctiuni din partea PD-ului.

- Politistii sa poata vedea daca ai consumat droguri inainte de a te urca la volan (sa existe comanda + sanctiune specifica).

- Sa se inmulteasca controalele de rutina ale politistilor (nu stiu exact cum, modificand regulamentul presupun).

- Un sistem de jail RP:

VARIANTA "DREPT DE PREDARE".

- Esti somat sa opresti, te urci in masina/motocicleta politistului, se da /cuff, esti dus in fata puscariei (trebuie facuta una noua, mare, frumoasa, etc). Acolo sa existe pe post de paznici cei din factiunea National Guard, ei sa deschida poarta/bariera (inclusiv politistul sa o poata deschide), acestia sa aibe o anumita zona unde trebuie sa stea. Esti introdus in puscarie, ti se da skin de puscarias (dupa ce esti dus de un politist / cel care te-a arestat la control (sa nu ai arme, te controleaza acolo, trebuie facut un sistem) ) iar dupa aceea trebuie sa ispasesti pedeapsa. Dupa terminarea pedepsei un gardian vine si te scoate din puscarie (Sau ganditi voi alta modalitate) si esti lasat in fata puscariei care se va afla de preferat in Las Venturas, in Desert sau undeva.

 

VARIANTA "FARA DREPT DE PREDARE".

-Esti impuscat, sa fie un sistem care sa te dea pe jos dar sa nu mori efectiv, sa vina salvarea si sa fie o anumita sansa sa scapi (Sa nu mori) sau sa mori (daca mori te baga intr-un meniu de asteptare care va fi de 1.5x mai mare decat pedeapsa pe care ai fi primit-o daca ai fi fost arestat cu drept de predare). Daca supravietuiesti, esti dus la spital de ambulanta, insotit de politie, dupa care primesti HP 100 si esti dus la puscarie si se reia ciclul de la ( " VARIANTA "DREPT DE PREDARE". ") doar ca primesti 1.5x mai mare pedeapsa (sa zicem ca aveai wanted 6 - robbery, primesti 3000 secunde).

 

** ADITIONAL: Ar fi totusi ceva frumos, sa fie construita o parcare supraterana (cu mai multe etaje, ca in LV) la Santa Maria Beach, pe acel pod care se termina, fix in capat sa fie amplasata. Unde sa existe un targ auto, cu o anumita taxa de intrare, etc, ganditi si voi aici.

 

** Un sistem de pasaport, fara de care sa nu poti intra pe aeroport, trece dintr-un oras in altul(fiind restrictionat de "frontiere" care sa fie cu bariere exact ca la PD, sa fie RP! Asta vor jucatorii :)

 

 

Consider ca dupa implementarea celor 2 sisteme specificate cu VERDE poate fi gandit un sistem de escape.

Sper ca va fi cotata bine sugestia mea, eu considerand ca aceasta ar aduce foarte multi jucatori intrucat si eu acum 4-5 ani jucam DOAR pentru sistemele RP, eu fiind un civil amarat :)) .

 

P.S: Votati cu UPVOTE daca vreti sa se ia in considerare votul vostru, multumesc.

 

Edited by AlexQQ14
Link to comment
Share on other sites

On 10/31/2019 at 3:25 PM, K A A N said:

1) Mutarea job-ului Trucker inapoi in San Fierro:

 

  •     cand a fost mutat, undeva prin 2015-2016, a fost o idee buna deoarece atunci mai toata lumea facea job, nu doar civilii ci si cei din factiune, doar in felul acela se putea castiga atunci bani pentru a-ti cumpara bunuri, acum nu mai exista asa ceva, sunt cativa care mai fac job-ul acesta, este populat doar atunci cand este job-ul zile si a fost mutat ca sa nu se mai blocheze intrarea.
  •     in acest fel s-ar mai "usura" Los Santos-ul, deoarece este la momentul de fata hiper aglomerat, majoritatea playerilor (undeva la 80% stau doar in LS, iar celelate orase sunt foarte pustii), in felul acesta playerii s-ar "imprastia", si nu ar mai fii aglomeratia de acum in Los Santos.
  •    i-ar ajutat pe cei din SFPD, multi care faceau Truker inainte sa fie mutat alegeau Las Payasades, iar ei pentru ajunge acolo trebuia sa o ia pe podul care duce din SF in LV, multi mergeau pe contrasens, in felul acesta nu s-ar mai "bate" toti cei din PD care sunt la Roads pe zonele: Temple LSVerdant sau SMB.
  •    ar ajutat foarte mult biz-urile din acel oras, multi fug de ele, in felul acesta le-ar creste productia, implicit si valoarea.

   O locatie buna care este in tema cu job-ul Taietor de lemne ar fii aici in Angel PineClick aici

 

 

 

 

2) Scoaterea interdictiei de a face DM:

  •     inainte mergea sa faci DM cat vroiai tu (bine, pana cand iti dadea un admin suspend la licenta de arme), indiferent de wanted-ul pe care il aveai. 
  •     daca s-ar scoate asta s-ar face iar DM cum era candva la Truker, unde se dadeau 20+ suspend-uri pentru dm-isti.
  •     in felul acesta, playerii nu s-ar mai plictisii si ar face si altceva decat job, paintball si raport.

 

 

 

3) Sa nu mai fii nevoit ca politistii sa folosesti /duty; /duty; /heal, atunci cand esti omorat, deja este enervant sa tot faci asta:

  •   sa nu mai trebuiasca sa spamezi acele comenzi, sa iti ramana armura si armele atunci cand ai fost/te-ai omorat.
  •   ar ajuta mult pe cei din PD sa economiseasca timp.

 

 

4) Liderii sa fie oarecum obligati sa ofere rank up:

  •   la momentul de fata se primeste rank up automat pana la 3, nu am inteles niciodata de ai tine pe cineva la automat, daca isi face treaba si este activ.
  •   multi lideri sunt influentati, voi ca si admini nu aveti cum sa stiti cu cine vorbeste un lider pe mess, wapp, dis, etc.
  •   inteleg ca rank 4 si 5 se da doar daca doresti lider-ul dar e super naspa asta, daca vrea un lider, te poate tine cat sta el ca lider la rank 3, chiar daca tu esti activ si faci ce trebuie pentru factiune. (exista comunitati in Romania, unde rank up-ul se ofera automat pana la 5, iar liderii nu trebuie sa faca nimic).
  •   daca spre exemplu un membru de rank 3 nu face nimic pentru factiune, poti sa il mai intarzii atunci cand trebuie sa primeasca rank 4, dar liderul sa fie obligat sa ii dea dupa 1, 2 luna/i acel rank, nu sa stai ca si acum 2 ani pentru rank 5 in Hitman.

Foarte buna ideea cu mutarea jobului in sf deoarece orasul ala e cam pustiu

Link to comment
Share on other sites

1. Sa fie adaugata in shop optiunea "Joob Boost 50% " pentru suma de 50-100 Gold. Astfel ar ajuta playerii sa faca mai multi job si nu doar un job, ci toate. Multora nu le place sa faca Quarry Worker, la ora actuala singurul job cel mai bine platit, si poate ca doresc sa faca altul, gen Curier, care e foarte frumos, Taietor de Lemne, Miner, dar din cauza ca sunt slab cotate si platite nu se practica. 

 

 

 

 

2. Vesnica sugestie data de aproape toti membrii serverului sa se mute odata Truckerul in locul la Taietor de lemne. Tin minte ca jucam acum 4 ani si nu era oras mai frumos ca San Fierro, cu podul plin de Truckeri si activitate mare. La ora actuala orasul SF puteti sa il desfiintati pentru ca inafara de HQ ul factiunilor este degeaba. Afacerile merg slab, probabil Gun Shop sa mearga ceva mai bine si asta cand se da Rob in Angel Pine sau Bayside, in rest pas, restaurante, benzinarii, case, nimic, toti incearca sa vanda pentru ca orasul a devenit fantoma. Niciun membru SFPD care e la Road nu isi face raportul in acel oras pentru ca nu e nimeni.  Nu stiu cum ati luat decizia sa il mutati, dar dupa parerea mea si a majoritatea playerilor a fost cea mai proasta decizie luata pentru serverul acesta, si asta nu o spun doar eu, ci cam toti playerii. Mutarea Truckerului inapoi in San Fierro ar incepe sa mearga si afacerile si casele, si cei de la SFPD ar sta in orasul lor nu ar venii mereu in LV sau LS si Podul din SF care face legatura cu LV o sa fie cum il stiam eu de prima data, care a fost cel mai frumos sentiment cand m am apucat de acest joc, pe acest server.

 

 

 

 

3. Rescrierea job ului Bus Driver pentru ca e destul de frumos si din ce in ce mai multi playeri si l doresc pentru ca e un job atractiv. Si sa se mute si acesta tot in SF cu punctul de plecare de sub Spital SF. E o parcare mare goala acolo. 

Edited by CristiSKL
Link to comment
Share on other sites

Salut. 

Ma gandeam la un update pentru factiunea Paramedics care consta in adaugarea altei metode de a oferi viata jucatorilor, mai exact niste "pastile" care le poate oferi viata cu un plus de 20 HP cand sunt low HP si nu au timp sa sune la medici. Sau chiar daca au timp sa sune si jucatorul are 5hp, poate moare pana vine medicul, in aceasta situatie depinde si unde este jucatorul cand suna. 

Multumesc pentru citirea acestei propuneri, succes.

Link to comment
Share on other sites

Propun ca: (stiu ca am pus inca o sugestie dar nu o gasesc) (mai dau edit cand ma gasesc ceva bun ca sugestie in cap :)) )

 -Cei de Rank 6 in clanuri sa poata sa dea sanctiuni,rank-up,etc.

 -Modificarea VIP Name la masini sau adaugarea VIP la alte masini de tip: Elegy,Sandking,Buffalo,etc

 -Repararea YouTube Music din /mp3 si /carradio

 -Promovarea automata la rank-up la orice rank

 -Misiuni noi la Ryder,OG Loc sau chiar de la alte caractere cum este CJ,Sweet,Cesar,etc sau chiar misiuni de la Bobo,Kelton.

Edited by A n d r
Link to comment
Share on other sites

Salut, propun ca la jobul miner sa se adauge mai multe tipuri de minereuri, castigul fiind in functie de noroc. De exemplu: sa poti gasi carbune si sa primesti 1200, aur si sa primesti 2400, argint etc.. Astfel jobul ar fi mai interesant

Link to comment
Share on other sites

Schimati odata sistem-ul de rob solo, sunt mai multe lucruri negative de cat pozitive.

1.Ei W6 no-drept si nu poti scapa de wanted.

2.Uneori ajungi la CP si iti zice ca prea devreme, dar a venit si PD-UL dupa tn si te omora.

3.Primesti foarte putini bani, ar trebuie sa mariti sumele cu 10-15k (ex : Primesti 25k acum sa fie 35k), ca dai mai multi bani pe free, de cat castigi la rob.

4.Ar trebuie sa schimbati la rob solo, cand incepe rob-ul sa iti ia 5 puncte jaf, nu 10 puncte ca dupa ei fail si nu poti da altu.

Edited by spantaN1
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, spantaN1 said:

Schimati odata sistem-ul de rob solo, sunt mai multe lucruri negative de cat pozitive.

1.Ei W6 no-drept si nu poti scapa de wanted.

2.Uneori ajungi la CP si iti zice ca prea devreme, dar a venit si PD-UL dupa tn si te omora.

3.Primesti foarte putini bani, ar trebuie sa mariti sumele cu 10-15k (ex : Primesti 25k acum sa fie 35k), ca dai mai multi bani pe free, de cat castigi la rob.

4.Ar trebuie sa schimbati la rob solo, cand incepe rob-ul sa iti ia 5 puncte jaf, nu 10 puncte ca dupa ei fail si nu poti da altu.

Toate is bune, doar asta nu W6 no drept, este si normal.

Link to comment
Share on other sites

Propun sa se introducă înapoi sistemul cu numere de telefon, era mai fain așa, plus că mulți doar asta cumpărau din 24/7, telefon și carte de telefon. In același timp doresc sa se scoată sistemul de 20 minute jucate din sleep pe oră, multi își fac ore doar din asta și în acest fel serverul devine foarte inactiv, acest update a omorât și încă omoară încet serverele și e chiar păcat de ele.

Edited by L E O N I D A S
Link to comment
Share on other sites

Helperii on duty care se pun AFK să primească kick în 5 minute. 

 

Să poți face DM pe jucătorii de pe blacklist și în safezone. 

 

Să putem modifica poziția la VIP Name. 

 

Un job de hacker, avansând în skill să poți face diferite chestii, la skill 1 să furi o sumă mică de bani de la jucători prin intermediul telefonului, ca la pickpocket, cu o șansă de reușită sau nu, la skill 2 sa ai ponderea sumei mai mare, la skill 3 sa poți deschide porțile de la HQ-uri de departamente, la skill 4 sa poți deschide porțile de la jail și la skill 5 sa poți deschide ușa de la celulă, evident riscurile fiind punish, wanted, etc.

Link to comment
Share on other sites

1. Suggestion for biz clothes store for the skins that are bought with gold the busineses should get 0.5% in money since there is no percentage to obtain gold .

2. Fisherman job to be on  diffrent city every day.

3  Carjacker skill 5 to have wanted 3 star with right to surrender and cmd to open ramp or gates at pd fbi ng since there  are only 2 pd vehicle to be stolen at jaill ls.

Link to comment
Share on other sites

On 10/29/2019 at 11:38 AM, KyubyZEM RPG said:

1)Propun să se poata scripta/construi casa in diferite locuri(exp. casa in copac sau sa se poata construi o insulă cu o casa pe ea, etc) pentru o sumă de bani mai mare.

2)Propun ca vehiculele VIP sa aiba anumite beneficii 

3)Propun ca la tunning cand doresti sa scoti un component sa il poti scoate fara a sterge pe toate sau fara a schimba un altul pentru a merge sa scoti nos-ul de exp.

4) Propun ca la factiunea NG sa se adauge o comanda cu care sa dai unpunish in caz ca dai punish cuiva gresit. 

5)Propun sa putem vinde hidden-urile sau skin-urile.

 

                   +1 dacă va plac aceste sugestii 

Ceri cam multe ma nu mai visa atata, e samp omule e joc vechi nu mai visa

Link to comment
Share on other sites

  • Kelton unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.