Jump to content

Utilizatorii cu dizabilităţi primesc beneficii de la furnizorii de servicii de comunicaţii!


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Image result for present mobile

 

În Monitorul Oficial nr. 874 din 30 octombrie 2019 a fost publicată Decizia nr. 1012/2019 pentru modificarea Deciziei președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nr.160/2015 privind stabilirea unor măsuri adresate utilizatorilor finali cu dizabilități.

 

Beneficiile acordate utilizatorilor finali cu dizabilități vizează:
-pentru utilizatorii finali cu dizabilităţi auditive şi/sau de vorbire, un număr nelimitat de SMS-uri utilizabile în reţeaua proprie şi 300 de SMS-uri utilizabile în reţelele naţionale, la un tarif recomandat de 4 euro/lună, inclusiv TVA, şi, la cererea utilizatorului, un volum de date de 3 GB, precum şi un volum nelimitat de date pentru utilizarea serviciilor de interpretare video în limbaj mimico – gestual prin intermediul a cel puţin unei aplicaţii dedicate, la un tarif recomandat de 2 euro/lună, inclusiv TVA, tariful total recomandat al pachetului fiind de 6 euro/lună, inclusiv TVA;
-pentru utilizatorii finali cu dizabilităţi vizuale, 2.000 de minute utilizabile în reţeaua proprie şi 500 de minute utilizabile în reţelele naţionale, la un tarif recomandat de 2 euro/lună, inclusiv TVA, şi, la cererea utilizatorului, un volum de date de 3 GB, la un tarif recomandat de 2 euro/lună, inclusiv TVA, tariful total recomandat al pachetului fiind de 4 euro/lună, inclusiv TVA.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.