Jump to content

SsangYong pregătește o nouă platformă pentru vehicule electrice: primele modele vor fi lansate în 2024


.Vlad
 Share

Recommended Posts

SsangYong pregătește o nouă platformă pentru vehicule electrice: primele modele vor fi lansate în 2024 - Poza 1
 

SsangYong a anunțat că dezvoltă o nouă platformă pentru viitoarele sale vehicule electrice, iar primele modele vor fi lansate în 2024. Până atunci, sud-coreenii pregătesc o versiune electrică pentru modelul Korando în 2021.

Al patrulea cel mai mare producător auto din Coreea de Sud intră și el în hora electrificării, dar cu o întârziere față de concurenții săi direcți.
SsangYong, companie controlată de indienii de la Mahindra, a anunțat că lucrează la o nouă platformă ce va fi gândită special pentru vehicule electrice. Oficialii coreeni spun că noua platformă va sta la baza a 3-4 modele ce vor fi lansate începând cu anul 2024.

Viitoarele modele electrice de la SsangYong vor fi exclusiv SUV-uri. Până la momentul respectiv, producătorul pregătește o versiune electrică pentru Korando, cu lansare în 2021, același tratament urmând să fie aplicat și lui Tivoli. Totodată, SsangYong va introduce în gamă și versiuni cu motorizări mild hybrid.

În această săptămână, SsangYong a publicat lista de prețuri pentru noul Korando. SUV-ul producătorului asiatic poate fi comandat și în țara noastră, prețul de pornire anunțat fiind de 19.490 de euro.

În România, producătorul plusează cu o promoție care scade prețul mașinii cu 1.500 de euro, indiferent de nivelul de echipare ales. Totodată, promoția include și 10 ani de garanție.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.