Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Video. Viitorul Mercedes-Maybach GLS, surprins în timpul testelor: modelul ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Video. Viitorul Mercedes-Maybach GLS, surprins în timpul testelor: modelul ar putea fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles - Poza 1
 

Viitorul SUV Mercedes-Maybach GLS a fost spionat în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul constructorului german ar urma să fie prezentat la finalul lunii noiembrie.

Mercedes-Maybach plănuiește lansarea unui SUV, iar conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să fie prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Viitorul SUV dezvoltat de constructorul german va avea la bază arhitectura actualului Mercedes-Benz GLS, însă nemții pregătesc atât modificări generoase de design inspirate de liniile conceptului Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury (foto), cât și îmbuntățiri la interior.

Surse apropiate companiei menționează că viitorul Mercedes-Maybach GLS va prelua o parte dintre elementele pe care deja le-am văzut la interiorul lui Mercedes-Maybach Clasa S. În același timp, SUV-ul a fost proiectat pentru a oferi performanță, spațiu generos pentru pasagerii din spate și confort sporit. Spre deosebire de SUV-ul din care derivă, viitorul Mercedes-Maybach GLS va putea fi comandat fie în versiune cu patru locuri, fie într-o variantă cu banchetă spate cu trei locuri.

Aceleași voci menționează că SUV-ul dezvoltat de Mercedes-Maybach va avea un ampatament mai generos decât cel oferit de GLS (3.135 de mm).

Acum, unul dintre protitpurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii de la Nurburgring. În ceea ce privește motorizarea, SUV-ul Mercedes-Maybach va propune o unitate pe benzină V8 de 4.0 litri cuplată la o cutie automată cu nouă trepte și, bineînțeles, la un sistem de tracțiune integrală.

 

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.