Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Volkswagen pregătește noutăți pentru ID3: modelul electric va avea autonomie mai mare, dar și o versiune de performanță


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Volkswagen pregătește noutăți pentru ID3: modelul electric va avea autonomie mai mare, dar și o versiune de performanță - Poza 1
 

Volkswagen pregătește deja o serie de noutăți pentru primul său model electric din familia ID. Volkswagen ID3 va avea în curând o versiune cu autonomie mai mare, dar și o versiune de performanță, potrivit declarațiilor lui Frank Welsch, directorul de cercetare și dezvoltare al companiei.

Prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ID3 a fost primul pas mare făcut de Volkswagen în direcția electrificării.
Totodată, ID3 a devenit și primul model electric din familia ID. La câteva luni de la momentul lansării, oficialii VW vorbesc deja despre îmbunătățirile ce vor fi aduse lui ID3 în viitorul apropiat.

Frank Welsch, directorul de R&D de la Volkswagen, a spus că autonomia este dorința cea mai arzătoare a clienților. Astfel, VW ID3 va primi în curând o versiune cu autonomie mai mare. În prezent, în funcție de bateria aleasă, autonomia lui ID3 poate varia, în ciclu WLTP, între 330 și 550 km.

“Nu vom crește autonomia printr-o baterie mai mare, din cauza greutății și a costurilor suplimentare. În schimb, vom îmbunătăți densitatea bateriei,” a explicat Welsch.

În plus, reprezentantul VW a reiterat ideea că ID3 va primi și o versiune de performanță R, în cel mult 5 ani.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.