Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Alfa Romeo renunță la o parte din planurile care anunțau extinderea gamei: GTV și 8C nu vor fi relansate


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Alfa Romeo renunță la o parte din planurile care anunțau extinderea gamei: GTV și 8C nu vor fi relansate - Poza 1

Până la finalul anului 2022, portofoliul Alfa Romeo va include doar patru modele. Alături de Giulia și Stelvio, italienii vor lansa Tonale și un SUV de segment B. Renașterea modelelor 8C și GTV dispare din planurile constructorului italian.

La începutul anului trecut, Alfa Romeo a anunțat o nouă strategie de piață. Italienii spuneau că în următorii cinci ani au ca obiectiv triplarea vânzărilor. În acel moment, italienii erau pregătiți să aducă pe piață generații moderne pentru legendarele 8C și GTV.
Dar în urmă cu doar câteva zile, Mike Manley, șeful FCA, a anunțat investitorii că planurile cu privire la extinderea portofoliului Alfa Romeo au fost schimbate. În aceste condiții, gama producătorului italian va include doar patru modele: versiuni îmbunătățite pentru Giulia și Stelvio, viitorul Tonale și un nou SUV de segment B al cărui nume nu a fost anunțat.

SUV-ul Alfa Romeo Tonale ar urma să fie lansat în 2020, o serie de imagini fiind deja "scăpate" pe internet. Modelul va intra anul viitor pe linia de asamblare, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2021.

Alfa Romeo Giulia facelift și Stelvio facelift vor ajunge pe piață tot în 2021, în timp ce noul SUV de segment B este pregătit pentru anul 2022. Conform planurilor producătorului italian, acesta din urmă va fi disponibil și într-o versiune electrică.


Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.