Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fiat-Chrysler nu exclude un parteneriat cu Tesla pentru componente: "Avem nevoie să dezvoltăm rapid mașini electrice"


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Fiat-Chrysler nu exclude un parteneriat cu Tesla pentru componente: "Avem nevoie să dezvoltăm rapid mașini electrice" - Poza 1

Fiat-Chrysler nu exclude inițierea unui parteneriat cu Tesla pentru componente pentru mașini electrice în cazul în care fuziunea cu Grupul PSA se va realiza, potrivit CEO-ului Mick Manley.

Alianța Fiat-Chrysler este pe punctul de a fuziona cu Grupul PSA Peugeot Citroen, însă pentru moment nu este clar modul în care cei doi mari producători vor colabora pentru gamele de modele.
Oficialii Fiat-Chrysler susțin însă că, dacă fuziunea va fi aprobată, vor avea nevoie de o dezvoltare rapidă în segmentul mașinilor electrice. Chiar dacă italo-americanii vor împrumuta probabil tehnologii și de la Grupul PSA Peugeot-Citroen, CEO-ul Fiat-Chrysler crede că va avea nevoie de un partener care este deja puternic implicat în segmentul mașinilor electrice. Inevitabil, una dintre opțiuni ar putea fi Tesla.

"Ar fi greșit pentru mine să spun că nu. Am reduce costurile de dezvoltare. Printre componentele de care am fi interesați sunt bateriile și componentele care furnizează puterea către roți", a precizat el.

Fiat-Chrysler ar urma apoi să dezvolte tehnologiile preluate de la Tesla pentru cerințele fiecărui brand din portofoliu.

Fiat-Chrysler are deja un parteneriat cu Tesla prin care mașinile vândute de constructorul deținut de Elon Musk sunt integrate în flota oficială Fiat-Chrysler cu scopul de a evita amenzile pentru nerespectarea normelor de poluare. Manley afirmă că acest acord va fi valabil până în 2021.

"Relația noastră cu Tesla merge cu mult timp în urmă. Ne-a ajutat cu adevărat. Dar Fiat-Chrysler este devotata să reducă emisiile de dioxid de carbon în jurul lumii", a adăugat Manley.

Sursa: automarket.ro

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.