Jump to content

iPhone 11 Pro, în varianta pentru bogați: la ce ajută jumătate de kilogram de aur


Madalin
 Share

Recommended Posts

eZJauLB.jpg

 

Rușii de la Caviar au o lungă istorie când vine vorba de personalizarea unor smartphone-uri cu materiale ostentative și pietre prețioase. Nu putea lips o versiune de iPhone 11 Pro din portofoliul lor.

 

Caviar are un model de afaceri foarte interesant. În contextul în care nu mai există branduri de telefoane de lux precum Vertu, compania rusească a decis să transforme telefoane de top ale momentului în gadgeturi ostentative, care îți fură ochii și fac un efort semnificativ în a-ți goli buzunarele.

 

Nu este ca și cum iPhone 11 Pro este un terminal ieftin, în contextul în care ajungi cu ușurință să plătești 1500 de euro pe el. Acest detaliu contează însă mai puțin pentru ruși. În acest context, au lansat linia de produse Discovery, inspirată din sistemul nostru solar.

 

În principiu, sunt incluse mai multe versiuni de iPhone 11 Pro în gama Discovery, dar cea mai șocantă iterație este Solarius. Din motive greu de înțeles, aceasta are pe spate nu mai puțin de jumătate de kilogram de aur de 18 karate. Pentru că prețul de achiziție al său este de 70.000 de dolari, poți spune că este cel mai scump iPhone din toate timpurile. La această valoare mai adaugi însă 1520 de dolari, în cazul în care ai nevoie de 512GB de spațiu și te încântă mai mult modelul Pro Max, în defavoarea celui standard.

 

Dacă ai însă o afinitate pentru creațiile Caviar și nu te ajută cele 500 de grame de aur, mai există în aceeași linie modelele Mars, Terra și Luna. Acestea includ în carcasă pietre de pe planeta Marte, din meteoritul Tsarev sau de pe lună. Acestea sunt oferite la un preț semnificativ mai modest, de doar 8100, până la 8260 de dolari. Ca să-ți completezi pachetul, poți să-ți cumperi și niște ceasuri mecanice cu aceleași pietre și un design similar.

 

În total, vor fi realizate 19 exemplare Luna, 19 Mars și 99 cu meteorit. Fiecare exemplar va veni la pachet cu un certificat de autenticitate de la Muzeul Mineralogic Fersman din Moscova, cel mai mare din lume de acest tip.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.