Jump to content

BMW SERIA 2 GRAN COUPE A FOST DEZVĂLUIT


Madalin
 Share

Recommended Posts

mZt0tiF.jpg

 

BMW a lansat noul model Seria 2 Gran Coupe. Modelul este un sedan de dimensiuni mai reduse, iar ca elemente de design remarcam grila frontală de dimensiuni mari, blocul optic frontal ce îl găsim pe majoritatea modelelor din gamă, iar spatele se aseamănă cu ceea ce găsim la seria 8.

La capitolul motoare găsim 3 unități: 2 pe benzină și una diesel. Cea mai slabă motorizare pe benzină este un 1.5 litri cu trei cilindri în linie capabil sa dezvolte 140 CP și un cuplu maxim de 220 Nm. Clientii pot opta pentru o cutie manuală în 6 trepte sau una automată cu dublu ambreiaj  în 7 viteze. Are tracțiune față, iar această versiune se poate găsi sub denumirea 218i.

 

Unitatea diesel este de 2.0 litri, 190 CP și 400 Nm. Va avea doar cutie automată în 8 rapoarte. Apelativ:220d.

Cea mai rapidă versiune este M 235i Xdrive. Motorul va fi un 2.0 litri ce va dezvolta 306 CP și 450 Nm, iar 0-100 KM/H se va realiza în 4,9 secunde. Cutia este automată în 8 trepte și are tracțiune integrala.

La interior, Seria 2 Gran Coupe preia multe detalii de la Seria 1, același caz îl întâlnim la sistemele de infotainment și siguranță.

Lansarea lui Seria 2 Gran Coupe va avea loc la Los Angeles, dar o dată pentru comenzi încă nu s-a stabilit.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.