Jump to content

Germania mărește stimulentele pentru achiziția mașinilor electrice: bonus de 6.000 de euro pentru electricele care costă cel mult 40.000 de euro


.Vlad
 Share

Recommended Posts

Germania mărește stimulentele pentru achiziția mașinilor electrice: bonus de 6.000 de euro pentru electricele care costă cel mult 40.000 de euro - Poza 1
 

Germania a anunțat creșterea stimulentelor la achiziția mașinilor electrice. Clienții vor primi un bonus de 6.000 de euro (în loc de 4.000) la cumpărarea unei mașini electrice care nu costă mai mult de 40.000 de euro. A fost mărit și bonusul în cazul hibrizilor plug-in, de la 3.000 la 4.500 de euro. Programul se va derula până în 2025.

Germania vrea să recupereze decalajul față de Norvegia la capitolul vânzărilor de mașini electrice. În acest sens, nemții au anunțat un nou program prin care să stimuleze populația să cumpere vehicule cu emisii zero.
“Bonusul de mediu” a fost mărit de la 4.000 la 6.000 de euro pentru clienții care vor să cumpere o mașină electrică al cărei preț nu depășește 40.000 de euro. Au fost mărite și stimulente pentru achiziția de hibrizi plug-in, de la 3.000 la 4.500 de euro, cu aceeași limită de 40.000 de euro la prețul mașinii.

Jumătate din bonusuri vor fi plătite de producători precum Volkswagen, BMW și Daimler, care au ajuns la un acord în acest sens cu autoritățile germane.

Potrivit informațiilor oficiale, noul program de stimulare a achiziției de mașini electrice în Germania va debuta în această lună și se va derula până în 2025.


Sursa: automarket.ro

 

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.