Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Dăncilă: "Scopul PSD este să câştige alegerile de anul trecut"


BIS aka OldNab
 Share

Recommended Posts

Imaginea articolului Viorica Dăncilă, o nouă gafă de exprimare: Scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut. VIDEO

 

 

 

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat într-o conferinţă de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff că scopul PSD este să câştige toate alegerile de „anul trecut”. Întrebată cât timp va rămâne în fruntea partidului după alegerile prezidenţiale, fostul premier a spus: „Atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă”.

 

"Atâta timp cât voi fi susţinută de cei 500.000 membri PSD, (voi fi preşedintele partidului-n.r.), atâta timp cât nu vom organiza un congres în care alegerile sunt libere, atâta timp cât voi merge pe o pantă ascendentă pentru acest partid. Am luat partidul de la 22%, a scăzut la 17%. După ce se pierd alegerile, e normal acest lucru. În momentul în care voi duce acest partid la un nivel care să reflecte puterea acestui partid, sunt convinsă că nu vor fi voci care să vrea să schimbe un preşedinte pentru a înlocui o persoană cu alta, pentru că nu asta este scopul PSD. Scopul PSD este să câştige alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare de anul trecut", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Viorica Dăncilă.

 

Nu este prima oară când Viorica Dăncilă comite gafe de exprimare. Recent a spus că luptă ”împotriva unei ţări în care să se regăsească toţi românii”. De asemenea, în timpul unei şedinţe de guvern, când era premier, a spus de şase ori ”imunoglobină” în loc de ”imunoglobulină”, iar altă dată, întrebată fiind dacă îi este frică de o plângere penală, a spus: ”Orice om îi e teamă de o plângere penală”.

 

 

SURSE: MediafaxDigi24g4media.roRepublicaJurnalTVAdevărulRealitateaLibertateaB1GândulOra de SibiuPodulOrangeEurActivnewmoney.ro9AMComisarulziare.combugetul.roZiarul de IaşiHotNewsBizBraşovThe Epoch TimesBanatul Azistiripesurse.roObservatorul PrahoveanJurnal ArădeanGazeta de SudBună Ziua BraşovRomânia TVCapitalCetăţeanulUnireaCurentul.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.