Jump to content

Noi modificări în domeniul organizării şi exploatării jocurilor de noroc


dabro.pdf
 Share

Recommended Posts

Image result for Noi modificări în domeniul organizării şi exploatării jocurilor de noroc"

 

A fost aprobat modelul de decizie referitoare la obligaţiile bugetare accesorii reprezentând dobânzi şi penalităţi de întârziere, a procedurii privind modalitatea de notificare a operatorilor economici – organizatori de jocuri de noroc licenţiaţi şi a modelului de înştiinţare de plată pentru contribuţia anuală prevăzută la art. 10 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

 

De asemenea, prin Ordinul nr. 400/2019 a fost aprobată şi Procedura privind modalitatea de înştiinţare de plată a operatorilor economici – organizatori de jocuri de noroc licenţiaţi pentru plata contribuţiei anuale prevăzute la art. 10 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, precum şi termenul de plată al acestei contribuţii, conform anexei nr. 2, care face parte integrantă din prezentul ordin.

 

Conform Ordinului, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, prin structura cu atribuţii stabilite prin lege, procedează la emiterea înştiinţărilor de plată, în vederea comunicării către operatorii economici care derulează activitate în perioada 2019 – 2020, precum şi pentru perioada de valabilitate a licenţei, în vederea achitării creanţei bugetare conform prevederilor legale în vigoare, documente prin care vor fi comunicate sumele de plată corespunzătoare contribuţiilor anuale, de natura creanţelor bugetare datorate de către aceştia.

 

www.lexcafe.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.