Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Intuiție în pariuri sportive.


doga
 Share

Recommended Posts

Intuiție în pariuri sportive. Când o persoană are o situație dificilă de viață, el este adesea sfătuit să-și asculte inima. Se crede că intuiția ajută la luarea deciziei corecte, dar nu este încă un fapt dovedit. Aceleași sfaturi și un nou venit la casele de pariuri pe care trebuie să utilizați întotdeauna intuiția și, uneori, chiar să-l pună mai presus de analiza jocului. Rolul intuiției este într-adevăr atât de mare în mize sau nu este nimic mai mult decât o ficțiune? Să încercăm să ne dăm seama.

Cum funcționează intuitsyavozmem pentru exemplul proprietarului casei de pariuri și doi jucători ai instituției sale, fiecare având o bancă cu o sumă de cinci cifre.
Primul jucător joacă un joc de strategie dovedit, știe toate principiile de management bankroll, știe cum să modifice strategia pentru noi tendințe și realități și păstrează întotdeauna un calcul rece în mize. Cel de – al doilea jucător nu poate distinge strategia lui Flat de Martingale, deoarece nu are nevoie de ea-întotdeauna pune "inima". Și acum, atenție, întrebarea: Care dintre jucători proprietarul biroului va limita limitele pariurilor în timp?
Primul jucător va păstra întotdeauna mintea, chiar dacă strategia de pariere aleasă a fost greșită.
Gestionarea corectă a capitalului va provoca doar o anumită retragere a băncii sale, dar nu-l va ruina în câteva zile. În plus, jucătorul printr-un anumit număr de pariuri va înțelege că strategia nu funcționează, va trage concluzii și va testa alte strategii pe un cont virtual până când va găsi cea potrivită.
Ce va face un jucător care se bazează pe intuiție?
Un astfel de jucător nu se va gândi să pună întreaga bancă pe piață, care ia determinat inima. Firește, o astfel de gestionare iresponsabilă a băncii într-un timp foarte scurt va ruina player-ul. Chiar dacă el alege abordarea corectă a managementului băncii, ratele care se bazează doar pe intuiție îl vor duce la o pierdere.
Gândiți-vă dacă intuiția există într-adevăr, atunci de ce 98% dintre jucători pierd în casele de pariuri?
Cu siguranță, jumătate dintre ei se bazează pe mize doar pe flerul lor. Dintre aceiași jucători care fac parte din 2%" plus " nu există oameni norocoși. Ei nu se bazează pe intuiția lor, ci pe cunoștințele lor. Citiți sfatul oricărui bettor profesionist și în oricare dintre materiale nu veți găsi cuvintele "intuiție", "chuyka", "înțelegere"și " instinct".
Intuiția feminină este apoi avantajoasă să răspândească mitul că intuiția este aproape principalul suport al randamentului ratei?
Fără îndoială, în primul rând în câștig sunt proprietarii de case de pariuri, care, cu brațele larg deschise, întâlnesc jucători care se bazează pe pariuri pe intuiție și pe norocul lor. De asemenea, într-un anumit plus sunt și betivii profesioniști, care beneficiază de faptul că mișcarea liniei provoacă mizele unor astfel de "norocoși", dar percep această stare de lucruri de la sine înțeles.
Concluzie
Data viitoare când citiți povestea că jucătorul a pariat pe tote și în ultimul moment și-a schimbat decizia care ia adus milioane, știți că nu este intuiție, ci pur și simplu o teorie a probabilității. Crede-mă, un astfel de jucător are mai multe altele, care și-au schimbat decizia în ultimul moment și au pierdut ocazia de a câștiga jackpot-ul.

Într-una din primele etape ale transformării de la un jucător obișnuit la un profesionist, există o eradicare în mintea subconștientă a mitului despre Super-echivocitatea intuiției. Jucătorul nu mai speră la norocul său și acest lucru îl ajută foarte mult în joc. Vă sfătuim să procedați în același mod.

Link to comment
Share on other sites

Cea mai comună formă de câștig online este pariurile sportive. După popularitate, ei lasă pokerul, diverse loterii și cazinouri mult în urmă. Există mai multe explicații pentru acest lucru: Economisirea timpului. Adică trebuie doar să pariați pe evenimentul de interes și nu trebuie să îl urmăriți, pentru că doar rezultatul este important. În poker, trebuie să cheltuiți până la 10-12 ore în fiecare zi pentru un venit relativ bun. Diferența este palpabilă.

Link to comment
Share on other sites

Cum poți paria corect? Această întrebare este pusă de toți noii veniți care decid să aleagă această metodă de câștig online. De exemplu, în poker vi se oferă o cantitate pur și simplu de neimaginat de diverse manuale, calcule statistice și altele asemenea. Toate acestea trebuie citite, înțelese și utilizate independent. Pariurile sportive sunt mai ușoare

Link to comment
Share on other sites

Un factor important pentru ceea ce ar face pariuri bune este, desigur, alegerea unui agent de pariuri de încredere. Dacă ați făcut pariuri în diferite case de pariuri, probabil că deja s-au confruntat cu o astfel de situație pe care casele de pariuri au înșelat. Și orice s-ar întâmpla, atunci, desigur, ar trebui să pariați în casele de pariuri licențiate https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate / aici puteți vedea o listă de case de pariuri de încredere. Putem spune clasamentul celor mai buni dintre cei care sunt. Și populare în întreaga lume. Sau sunteți deja într-unul dintre ei și pariați, și în ce?

Link to comment
Share on other sites

La oricare jucătorului i se pare destul de simplu să facă un pariu în casele de pariuri: veniți la stand, cereți casierului o linie, alegeți un pariu (dacă pariurile sunt făcute prin birouri online, algoritmul este aproximativ același, doar totul este pe computer și nu este necesar să solicitați linia, doar faceți clic pe pe site) care ți-a plăcut - și mergi mai departe, pe ambrazuri, sperând să câștige ceva! Totul pare atât de elementar încât nici nu merită explicat. Dar crede-mă, nu este așa. Există o mulțime de nuanțe în pariurile sportive. Îl poți încerca singur și vezi aici: https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/ .  Cred că nu vei avea prea multe dificultăți să-ți dai seama totul.

Link to comment
Share on other sites

  • .Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.