Jump to content

The Witcher a fost reînnoit cu un al doilea sezon. Trei personaje-cheie vor reveni


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

937883l.jpg?ts=1573722740

 

Data de lansare la nivel global pe Netflix a primului sezon The Witcher este 20 decembrie

 

Drama fantasy cu Henry Cavill, Anya Chalotra și Freya Allan, ce va avea premiera la Netflix pe 20 decembrie, va continua,  cu un nou sezon, se vede într-un comunicat al platformei de streaming.

 

Showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich a menționat: „Mă bucură faptul că, înainte ca fanii să vadă primul sezon, putem confirma întoarcerea pe Continent și continuarea poveștilor lui Geralt, Yennefer și Ciri, pentru a demonstra în continuare munca extraordinară a actorilor și echipei”. De altfel, Lauren Schmidt are ambiția producerii a șapte sezoane. Detalii, aici.

 

Cel de-al doilea sezon va începe producția în Londra, la începutul anului 2020, pentru o lansare planificată în 2021.

 

Actorii Henry Cavill (Mission Impossible - Fallout, Man of Steel) în rolul Geralt of Rivia, Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul Yennefer și Freya Allan (The Third Day, Into The Badlands) care o va interpreta pe Ciri se vor întoarce în sezonul 2, în pofida informațiilor anterioare că multe personaje centrale vor pieri în primul sezon.

 

The Witcher sezonul 2 va avea opt episoade, la fel ca primul sezon. 

 

Producători executivi pentru sezonul doi vor fi Lauren Schmidt Hissrich, Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub și Jarosław Sawko. Regizorii și actorii din rolurile secundare vor fi confirmați ulterior.

 

Bazat pe best-sellerul fantasy cu același nume, The Witcher este o poveste epică despre destin și familie. Povestea a trei destine care se întrepătrund în lumea vastă a „Continentului”, unde oamenii, elfii, witcherii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și evolua și acolo unde binele să răul nu sunt ușor de identificat.

 

cinemagia.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.