Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Surface Laptop 3 ar putea fi cel mai reparabil model Surface de până acum


Tendoi
 Share

Recommended Posts

Încă de la evenimentul de lansare, Microsoft a lăudat noul model Surface Laptop pentru modul convenabil în care poate fi accesat pentru reparaţii, asta după ce gama de tablete Surface a fost aspru criticată pentru construcţia aproape imposibil de demontat în centre de service obişnuite.

surface-laptop-3-3.jpg?height=400&width=

În timp ce majoritatea laptopurilor suportă într-o măsură mai mică sau mai mare intervenţii pentru repararea sau înlocuirea anumitor subansamble, portabilele Surface sunt de notorietate pentru lipsa oricăror opţiuni de remediere a defectelor, carcasa asamblată prin lipire cu adezivi puternici fiind practic distrusă la demontare.

Din fericire, lucrurile se schimbă pentru Surface Laptop 3, Microsoft decizând să arate că poate livra şi laptopuri ultra-subţiri care pot fi reparate fără prea multe complicaţii.

Inspectat de specialiştii iFixit, Surface Laptop 3 permite accesarea componentelor interne prin simpla ridicare a tastaturii fixată pe conturul carcasei folosind şuruburi tradiţionale şi cleme de prindere.

În mod surprinzător, noul portabil permite înlocuirea rapidă a tastaturii, trackpad-ul, dar şi alte componente precum dispozitivul de stocare SSD.

Imagini pentru surface laptop 3

Totuşi, cei care speră să facă din portabilul achiziţionat unul şi mai puternic prin upgrade-ul componentelor vor fi dezamăgiţi să găsească memoria RAM integrată pe placa electronică.

În mod surprinzător, deşi a depus eforturi considerabile pentru a face noul Surface Laptop 3 uşor demontabil, echipa de proiectare nu a găsit o soluţie şi pentru detaşarea mai simplă a acumulatorului. Acesta este în continuare fixat cu adeziv puternic şi poate cauza deformarea carcasei, dacă operaţiunea nu este făcută în mod profesionist.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • Tendoi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.